stan oglas
Foto: Printscreen/Facebook

Iako su cene mesečnih kirija u prethodnom periodu počele da padaju, pojedini stanodavci i dalje ne odustaju i izdaju svoje nekretnine po paprenim cenama!

Tako je jedan oglas za stan u Mirijevu razbesneo korisnike društvenih mreža, a posebno što je stanodavac naveo da izdaje stan na prestižnoj lokaciji. Na sve to on čak traži i dokaz da je neko stalno zaposlen.

- Izdaje se stan na prestižnoj lokaciji na Mirijevu okružen zelenilom. Slobodan od prvog septembra. 450 evra plus depozit u vidu jedne kirije. Ugovor na dve godine. Prednost zaposleni i potrebno dostaviti dokaz - naveo je stanodavac u opisu oglasa u grupi "Izdavanje stanova Beograd i okolina".

On je priložio i fotografije stana, a naveo je da oglas ponovo postavlja zbog "neozbiljnosti prethonih zakupaca".

stan oglas

Facebook

 

 

- Prestižne i stvari iz doba Tita tj. kad se moja baba devojčila - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica navela je da ne bi dopustila svojim mačkama i psima da žive u tom stanu.

- I dostaviti dokaz o zaposlenju. Oćeš li i rodni list od prađeda? - upitao je jedan korisnik ove grupe.

Neki su se pitali da li se to stanodavac šali.

- Mirijevo prestižna lokacija? Prestižna lokacija na sat vremena od grada, kakav idiotizam. Nameštaj iz srednjeg veka i još ne može kućni ljubimac. Šta bi on imao da uništi? Čitam i ne verujem - dodaje se u komentarima, a piše Kurir.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pera Pisar

10.08.2023 17:08

makar je poznato da - sudeci po izjavi kako na mirijevu postoji prestizna lokacija- stanodavac nije iz crne gore, hahahaha