ZA 4.000 DINARA AVIONOM DO CG MORA: Ovaj aerodrom u Srbiji je skriveni dragulj, leti se i do Grčke
Foto: Alo.rs

Sa aerodroma Morava u Lađevcima možete ići do crnogorskog primorja ili Soluna po dosta povoljnijim cenama nego sa beogradskog aerodroma, a gužve i čekanja nema. Mnogi koji žive u centralnoj Srbiji više ne moraju da dolaze do Beograda ukoliko avionom idu u Grčku ili Crnu Goru, već mogu iskoristiti povoljnu ponudu aerodroma kod Kraljeva. 

"Ako smo želeli da putujemo avionom morali smo ići do Beograda ili Niša. Samo prevoz do tamo oduzimao je mnogo vremena, ali i novca. Sada nam je, kad se sve sabere i oduzme, čak najjeftinije zapravo da do Crne Gore stignemo avionom iz Lađevaca. Imajući u vidu cene goriva i putarine. Gužve na aerodromu nema, avioni ne kasne, tako da prava milina", rekla je Sanja Stojadinović iz Kraljeva za agenciju RINA.

Sa aerodroma Morava u Lađevcima ovog leta realizuju se sezonski letovi ka Tivtu i Solunu, a linija je koja je aktuelna čitave godine jeste let za Istanbul. Prema rečima direktora, Dragana Bugarinovića u odnosu na prošlu godinu povećena je zainterosovanost putnika za letove iz Lađevaca.

"Kao i prošle godine najzanimljivija destinacija sa našeg aerodroma je Tivat, koji je dosta bolje popunjen sada nego prošle godine, osim njega aktuelna je i linija za Solun, naravno pored linije koja je cele godine aktuelna a to je Istanbul. Letovi do Tivta su sredom i petkom u 9.40 tako da su ljudi odavde za nekih 45 minuta do sat vremena na moru, a za Solun su letovi utorkom i subotom", rekao je Dragan Bugarinović direktor aerodroma "Morava".

Karte za Tivat i Solun se mogu kupiti već od 4.012 dinara, što je skoro isto kao i pre dve godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading