Mali uručio ključeve stana Stanici Smiljković (FOTO)
Printscreen

Ministar finasija Siniša Mali danas je ključeve dvoiposobnog stana, u naselju Zemunske kapije, uručio Stanici Smiljković iz Sremčice, dobitnici četvrtog kruga jesenjeg izvlačenja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

"Presrećna sam, verujem da je to istina, jer da nisam verovala ne bih ni igrala. I dalje igram i preporučila bih svima da uzimaju račune, šalju i da se nadaju", izjavila je Smilljkovićeva.

Dodala je da će o tome ko će se useliti u novi stan ostaviti svojim dvema kćerkama, Jasmini i Snežani i zetu Vladimiru da se dogovore.

Stanica je izjavila da su ona i suprug Dragan podelili posao u vezi s učešćem u nagradnoj igri, pa oboje idu u kupovinu i sakupljaju račune, Stanica ih pakuje u koverte, a Dragan nosi u poštu.

Ministar Mali im je čestitao na osvojenoj prvoj nagradi u igri "Uzmi račun i pobedi", ističući da je uspeh utoliko vecći što je u bazenu bilo 11 miliona koverata.

"Zahvaljujem vam što svojim učešćem u nagradnoj igri podržavate napore Vlade Srbije u borbi protiv sive ekonomije", istako je Mali.

Podsetio je da danas počinje prijavljivanje za subvencije za novu fiskalizaciju, za šta je Vlada rezervisala šest milijardi dinara, odnosno 50 miliona evra.

"Od tog novca će svako ko ulazi u fiskalizaciju dobiti 100 evra za svaki lokal i još 100 evra za svaki uređaj, a oni koji su dosad bili van sistema PDV-a dobiće još 20 odsto na taj iznos, što će nam još više doprineti borbi protiv sive ekonomije", naglasio je ministar finasija.

Dodao je da će u novom sistemu svaki račun imati QR kod, tako da će svaki potrošač moći da proveri da li je račun validan ili ne.

Ministar je objasnio da će to doprineti da se građani Srbije dodatno uklljuče u borbu protiv sive ekonomije.

"Uz veliku zahvalnost za učešće u ovoj nagradnoj igri, želim vam puno lepih i srećnih ternutaka u novm stanu i da i dalje učestvujete u ovoj nagradnoj igri, ali i kad je ne bude bilo da uzimate fiskalne račune kako bismo gradili lepšu i bolju Srbiju", poručio je Mali dobitnicima stana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading