Nastavlja se igra "Uzmi račun i pobedi 2021", a ovo su pravila koja morate ispoštovati
printscreen/RTS

 

U ovom krugu biće podeljeno ukupno osam stanova u Beogradu i 30 automobila marke "Fijat 500L" - isto kao i u prvom krugu ovog ciklusa.

To predstavlja rekordan nagradni fond od kada se priređuje nagradna igra. I ovaj krug, kako saznajemo, imaće ukupno šest izvlačenja, a direktan prenos će, kao i do sada, biti subotom na prvom programu Radio televizije Srbije u 18 časova.

Pravila ostaju ista

Pravila nagradne igre ista su kao i do sada. U kovertama sa naznakom "Uzmi račun i pobedi 2021" građani šalju po 10 fiskalnih isečaka ili slipova vrednih minimum 100 dinara.

Slanje koverata tokom leta nije prestajalo, a u novom krugu nagradne igre učestvovaće sve one koverte koje su poslate od aprila meseca, kao i one koje se šalju sada i ubuduće. Trenutni broj koverata koji je poslat je više od 6.000.000.

Nagrade su više nego vredne. Prvih pet subota dodeljivaće se jedan stan u Beogradu i po pet automobila "fijat 500L". Poslednje subote ovog ciklusa igre, šeste po redu, dobitak je nikad veći.

Tada će se u izvlačenju dodeliti čak tri stana u Beogradu i pet automobila "fijat 500L". Svi stanovi koji se dele su u "Zemunskim kapijama", osim poslednjeg stana poslednjeg dana izvlačenja koji je premija i u pitanju je stan u "Beogradu na vodi".

Podsetimo, u ovoj nagradnoj igri, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Vlada Srbije je ranije navela da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. Građani koverte mogu spakovati i adresirati kod kuće i ubaciti u najbliže poštansko sanduče, a slanje koverata je besplatno.

Nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" Vlada Srbije je u saradnji sa NALED pokrenula u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading