ODLIČNE VESTI IZ SVETA FINANSIJA Siniša Mali: Ispred nas je dinamičan rast, koji vodi jačanju životnog standarda građana!
Instagram

Mali je izneo podatke vezane za rast BDP-a.

"Projekcija privrednog rasta od 6% za 2021. godinu od strane Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) pokazuje da smo se odlično izborili sa posledicama pandemije korona virusa, kao i da se očekuje snažan oporavak Srbije. To su sjajne vesti i nova potvrda ispravne ekonomske politike koju vodimo.

 

 

Mi znamo da možemo da ostvarimo i bolji rast od projektovanog, jer brojke su nam naklonjene, uzimajući u obzir prvo tromesečje ove godine, gde smo medju zemljama sa najvećim rastom u Evropi. Ispred nas je dinamičan rast, koji vodi jačanju životnog standarda građana. Srbija nezaustavljivo ide napred!", napisao je ministar finasija Srbije.

Projekcija privrednog rasta od 6% za 2021. godinu od strane Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) pokazuje da smo se odlično izborili sa posledicama pandemije korona virusa, kao i da se očekuje snažan oporavak Srbije. To su sjajne vesti i nova potvrda ispravne ekonomske politike koju vodimo. Mi znamo da možemo da ostvarimo i bolji rast od projektovanog, jer brojke su nam naklonjene, uzimajući u obzir prvo tromesečje ove godine, gde smo medju zemljama sa najvećim rastom u Evropi. Ispred nas je dinamičan rast, koji vodi jačanju životnog standarda građana. Srbija nezaustavljivo ide napred!"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading