Mehanizacija
Alo.rs
Mehanizacija

Alo.rs

Mehanizacija, Foto: Alo.rs

Kompanija Al Dahra, koja od oktobra 2018. godine u posedu ima nekadašnju imovinu PKB-a, nudi na aukciji polovnu mehanizaciju korišćenu u ovom kombinatu.

Na onlajn licitaciji PKB mehanizacije prodaje se više od 500 poljoprivrednih mašina, a kako kažu u kompaniji, Al Dahra modernizuje mehanizaciju, pa sad poljoprivrednici imaju šansu da povoljno dođu do polovnih mašina korišćenih u PKB.

Ipak, ovakav potez nije naišao na odobrenje Dragana Đilasa koji, po ko zna koji put, isnosi pogrešne podatke, obmanjuje građane i prikazuje izvitoperenu sliku stanja u društvu.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin

Tanjug/Dimitrije Goll

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić putem svog Fejsbuk naloga odgovorio je na iznošenje ovakvih neistina i pomoću priloženih fotografija, crno na belo, objasnio šta je prava istina.

- Uvek mi je zadovoljstvo da odgovorim Đilasu kada ga uhvatim u nekoj laži, a to se na njegovu žalost događa svaki dan. Danas je Dragan Đilas objavio da PKB prodaje mehanizaciju pokušavajući time da dokaže da novi vlasnici ne žele da se bave poljoprovedom što je laž. Istina je da se prodaje stara mehanizacija PKB koja više nije u voznom stanju, nabavljena pre više decenija. Kao što je istina da su novi vlasnici PKB kupili dva puta više nove i moderne mehanizacije sa kojom se sada obrađuje zemlja PKB. Kako je izgledala ta Đilasova propala mehanizacija, a kako izgleda nova mehanizacija građani mogu da vide na slikama. I da se sami uvere koliko Đilas laže! - napisao je Vesić.

Najbolji dokaz Đilasovih laži su fotografije. Ovo je propala Đilasova mehanizacija koja je na prodaju:

A ovde možete da pogledate kako izgleda moderna i nova mehanizacija PKB-a: