PROLAZNICI NETREMICE POSMATRALI! Srpski političar uslikan u beogradskom kafiću! Građani zabezeknuto gledali u čoveka sa njegove leve strane!

Objavio sliku na društvenoj mreži!

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo!

Goran Vesić je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju na kojoj se nalazi u centru grada sa velikim srpskim prijateljima.

Vučić tražio od voditeljke da kaže istinu - Đubre izdajničko, slobodno recite!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Jutarnjem programu Prve televizije gde će odgovarati na pitanja u vezi sa aktuelnim temama. 11.10 Predsednik je dodao da će uskoro biti iznet nacionalni investicioni plan od 10 milijardi evra. - Kada uložite ogroman trud i rad i još ne smete da pričate o tome, ljudi to vide - istakao je predsednik Srbije.

"Sa velikim prijateljem srpskog naroda, ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji, Aleksandrom Bocan-Harčenkom. Na rekonstruisanom Trgu republike, bogatim kulturno-umetničkim programom, obeležavamo veliki praznik i jubilej - 75. godišnjicu od oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu. I danas smo, kao i u danima oslobođenja, rame uz rame sa našom ruskom braćom", napisao je Vesić.

 

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi