Goran Vesić
Grad Beograd
Goran Vesić

Grad Beograd

Goran Vesić, Foto: Grad Beograd

- Kao zamenik gradonačelnika Beograda i kao stranački kolega Biljane Popović Ivković i pre svega kao čovek reagujem na prostačke uvrede koje danas na njen račun izneo Nebojša Aleksić koji je zaposlen u Gradskom saobraćajnom preduzeću - izričit je Vesić.

Pročitajte još:

- Sramota me je i da pročitam, a kamoli da ponovim odvratne uvrede koje je Biljani Popović Ivković uputio glavni čovek Dragana Đilasa i Boška Obradovića u Beogradu, takozvani sindikalac, a zapravo bahati mrzitelj žena, Nebojša Aleksić - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda.

- Ništa Aleksić nije rekao nažalost u svoje ime, nego u ime njegovih direktnih nalogodavaca i mentora, u ime Đilasa i Boška Obradovića. Mesecima po ulicama Beograda ovaj trio divlja, preti policajcima i radnicima, tuče se sa znakovima, unišatava gradsku imovinu, vređa naše sugrađanke i naše komšinice - rekao je on i dodao:

Biljana Popović Ivković

Tanjug/Tanja Valić

Biljana Popović Ivković, Foto: Tanjug/Tanja Valić

- Ali ove uvrede danas su prevršile svaku meru i ovo je nešto na šta Srbija ne sme da ćuti! Da, Đilas i Boško, kako ova bitanga kaže, “proveravaju stajni trap ženama”?! Jel’ to Đilase i Boško vaša politika? Jel’ to zemlja koju bi ste da ponudite našim majkama, sestrama, ćerkama i prijateljicama? Jel’ to Srbija kakvu vi želite? Srbija u kojoj se ženama nudi silovanje i Srbija u kojoj žene ovako vređate!? Sram vas bilo banditi i hohštapleri.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Komentari (1)

Mikica

04.09.2019 20:11

Ju,ju,koje nevaspitano ponasanje naprdnjaka.U selo idi iz kog si dosao pa tamo tako laj.