TAJKUN BI DA UKIDA ŽANDARMERIJU Smisao Đilasovog baljenja politikom su PRETNJE!

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je zahtev lidera SzS Dragana Ðilasa da se Žandarmerija ukine opasan za Srbiju i da su pretnje smisao njegovog bavljenja politikom

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Od kako se vratio u politiku Ðilas bi samo da smenjuje, hapsi, lustrira i otpušta, naveo je Vesić u izjavi za javnost.

 

- Svejedno je Ðilasu da li su njegove žrtve novinari, inspektori, građani koji ne misle kao on ili od pre dva dana žandarmi. Važno je da Ðilas odlučuje o životu i smrti, jer to je njegova patološka želja. Ðilas nema politički program, niti političkih ideja. Smisao njegovog bavljenja politikom stao je u pretnju koju je uputio policijskom inspektoru pre neki dan na ulici - šta ćeš ti da radiš kada ja dođem na vlast! - ističe Vesić.

On podseća da je Žandarmeriju osnovala Vlada Srbije kojom je predsedavao Zoran Ðinđić, a za sve ove godine pokazala se kao jedna od najboljih naših jedinica koja čuva bezbednost Srbije i obezbeđuje sigurnost građana.

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Pošto Ðilas mrzi i Ðinđića koji je protiv njega podnosio krivične prijave, i Srbiju koja glasa protiv njega na njegovom udaru se našla Žandarmerija. Jer Ðilas nikada nije ništa korisno i konstruktivno predložio osim da nekoga obesi, uhapsi, ukine, zabrani... - istakao je Vesić.

 

Vesić je naveo da posle novinara koji ne izveštavaju kako Ðilas želi, građana koji se na ulici usude da ga nešto pitaju, policijskog inspektora, odbornika Skupštine grada Beograda kojima preti, "Ðilas se ostrvio na žandarmeriju, jednu od najboljih jednica koju ima Srbija".

 

- Zato je Ðilasov zahtev da se ukine Žandarmerija opasan za Srbiju. Ali od Ðilasa ne očekujem da predloži bilo šta dobro za zemlju. Pa on je protiv toga da se srpska zastava vijori u Beogradu pa zašto bi bio za to da postoji srpska žandarmerija? - ukazao je Vesić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi