OŠTRA REAKCIJA SNS "Pazl grad je služio samo za Đilasovu ličnu promociju, građane Voždovca je to skupo koštalo"

Članovi Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ivana Tomić Ilić i Relja Ognjenović, podsetili su građane Voždovca na, kako navode, Đilasov propali projekat Pazl grad i pitali Boška Obradovića "da li ga je sramota što letuje od tajkunskog novca Đilasa i Jeremića".

SNS

* Članovi Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Ivana Tomić Ilić i Relja Ognjenović, podsetili su građane Voždovca na, kako navode, Đilasov propali projekat Pazl grad 

* Pitali Boška Obradovića "da li ga je sramota što letuje od tajkunskog novca Đilasa i Jeremića"

* Tomić Ilić je naglasila da je i tako zatvoren objekat mesečno koštao Voždovčane preko 200 hiljada dinara

Tomić Ilić je rekla da je "to ruglo od objekta postavio Dragan Đilas sa svojim lokalnim funkcionerima 2009. godine, bez dozvole i to na uzurpiranom zemljištu".

„Voždovačke trudnice i penzionere to ruglo koštalo je 36 miliona dinara. Taj objekat je služio samo za njihovu ličnu promociju u kampanji i za slikanje, nakon toga postao je stecište narkomana i zatvoren je jer je bio nebezbedan za decu”, rekla je Tomić Ilić.

Tomić Ilić je naglasila da je i tako zatvoren objekat mesečno koštao Voždovčane preko 200 hiljada dinara, koliko je plaćana struja i obezbeđenje objekta.

Odgovorna vlast predvođena Srpskom naprednom strankom je na mestu nekadašnjeg nefunkcionalnog i nebezbednog Pazl grada napravila 72 parking mesta, koja su neophodna Voždovčanima u šta je uloženo 16 miliona dinara.

Dragan Đilas
Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Relja Ognjenović je podsetio da je dozvolu za izgradnju tog objekta potpisao čovek koji se bavio odnosima sa medijima, inače po zanimanju stomatolog, jer kako je Ognjenović rekao „niko drugi nije hteo da se upliće u Đilasove mahinacije“.

„Nije im palo na pamet da je građanima Banjice potrebniji Dom zdravlja ili vrtić od Pazl grada”, smatra Ognjenović.

Ognjenović je naglasio da je politika Srpske napredne stranke da se ulaže u infrastrukturu i puteve, te je samo na Voždovcu u proteklih šest godina asfaltirano preko 90 kilometara puteva.

Predsednik Vučić je upravo emitovao snimak i nikad iskrenije, saopštio građanima Srbije: Neka nam je sa srećom!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 16.08.2019. 08:44 Poruka osvanula na Instagramu. Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Nema bolje ni lepše ideje nego da novi auto-put, od Obrenovca do Ljiga, bude nazvan po Milošu Velikom, koji je utemeljio i izrodio savremenu srpsku državnost, poručio je danas na Instagramu predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči otvaranja te deonice.

„Naš zadatak je da se projekti poput Đilasovog Pazl grada nikada više ne ponove. Novac koji su uzeli samo na ovom projektu verovatno je završio na skupim letovanjima i njihovim bankovnim računima. I zato koristim priliku da pitam Boška Obradovića, Đilasovog potrčka, da li letuje u skupim letovalištima od novca koji je uzet na ovom projektu, ili od novca koji su Đilas i Jeremić oteli od građana Srbije na drugim mahinacijama”, zaključio je Ognjenović.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Genije
  17/08/2019 - 15:19
  Samo da nam se ovi lopovi nikad ne vrate!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi