hitna pomoć, policija
Alo!/D.S.
hitna pomoć, policija

Alo!/D.S.

hitna pomoć, policija, Foto: Alo!/D.S.

Profesor fizike u Sedmoj beogradskoj gimnaziji ošamario je danas nasred časa učenicu koja pohađa drugi razred ove škole.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo tokom časa, naočigled drugih đaka, koji su odmah reagovali i pokušali da zaštite drugaricu.

Pročitajte još:

Čitav slučaj je za naš portal potvrdio i direktor škole Miroslav Markićević, koji kaže da je bio u školi za vreme incidenta, a otkriva i šta se zapravo dogodilo:

- Na času fizike došlo je do nesporazuma u vezi sa ocenjivanjem, bodovima... Profesor nije mogao da odoli učeničkim navaljivanjim da ih oceni ovako ili onako i tom prilikom je ošamario jednu učenicu, a ostali učenici su se umešali da ih razdvoje. Čuli smo buku pedagog i ja i odmah smo krenuli, rastavili ih i pružili pomoć učenici. Pozvali smo Hitnu, ali srećom niko nije povređen. Obavestili smo i policiju, obavestili ih o događaju, obavestili školsku upravu, tačnije Ministarstvo prosvete o incidentu u skladu sa našim protokolima.

- Prema profesoru će se primeniti procedure koje su predviđene zakonom koji deklariše nultu toleranciju na nasilje bilo koje vrste i sada je sve u rukama zakona - kaže direktor za naš sajt.