VESIĆ ODUŠEVLJEN Izneo podatke o tome koliko se “Oko sokolovo” već prvog dana pokazalo uspešnim! (FOTO)

Odličan rezultat.

Oko sokolovo
Oko sokolovo, Foto: Facebook/Printscreen

Prvog dana rada sistema “Oko sokolovo”, u kome se naplaćuju kazne, do 22 sata večeras napisana je kazna za 305 bahatih vozača.

Zanimljivo je da smo prve nedelje kada smo samo snimali bahate vozače imali dnevno oko 1.300 uočenih prekršaja. Prošle nedelje kada smo slali opomene vozačima koje smo uočili da nepropisno parkiraju u proseku je bilo oko 700 prekršaja. Danas kada je počela naplata kazni uočili smo 305 bahatih vozača kojima su napisani prekršajni nalozi.

Ovi podaci pokazuju koliko se sistem “Oko sokolovo” već prvog dana rada pokazao uspešnim. Naš cilj je preventiva, odnosno da bahati vozači prestanu sa takvim ponašanjem jer sada znaju da će biti kažnjeni. Pokazalo se da je kampanja u medijima koju smo vodili dve nedelje, a čiji je cilj bio da upozorimo bahate vozače da je poslednji trenutak da promene svoje loše navike bila uspešna. Mnogi od njih su to uradili i hvala im u ime Grada Beograda što je tako pa makar se ponašali pristojno i protiv svoje volje.

Sada na teren izlazi noćna smena, a posebno ćemo kontrolisati ulice poznate po restoranima brze hrane kao što su Beogradska i Francuska.

Nema više bahatog parkiranja! Beograd će biti uređen grad u kome se zna red. Grad u kome će građani i savesni vozači biti zaštićenih od bahatih!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi