Sajam medija
Alo/Masanori Jošida
Sajam medija

Alo/Masanori Jošida

Sajam medija, Foto: Alo/Masanori Jošida

JP „Gradsko stambeno“ će u periodu od 11 do 14 časova nekoliko puta izvesti predstavu „Lift nije igračka“, koja najmlađe edukuje o tome kako se treba ponašati u liftu.

Pročitajte još:

Vreme od 16 do 19 časova rezervisano je za gostovanje Jelene Boljanović i Aleksandre Zelenović, asistenata Instituta za anatomiju „Niko Miljanić“ Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, koji 2020. obeležava 100 godina rada. One će posetiocima pokazati ljudske kosti iz rimskog doba, plastinirane ljudske organe, na kojima uče studenti, specijalizanti i profesori. Gosti našeg štanda imaće ekskluzivnu priliku da vide lekarsku torbu prof. Nika Miljanića, osnivača Instituta, sa njegovim originalnim instrumentima za disekovanje, kupljenim 1920. u Beču, i odgovaraće na pitanja budućih studenata medicine.

Gosti našeg štanda biće i ministar rada Zoran Đorđević, lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević i drugi predstavnici političke scene.

Kada je reč o estradi, družićemo se s Anom Kokić, Teodorom Džehverović, Tijanom Ajfon, Tamarom Milutinović, Milanom Maglovim, Ninom Prljom i mnogim drugim poznatim ličnostima.

Ljubitelji dobre knjige, imaće priliku da se upoznaju i druže sa Velimirom Ivanovićem, autorom knjige „Durbin grofa Save Vladislavića“, od 14 do 16 časova.

Bonus video

Prepad na teroriste - vežbe na aerodromu u Batajnici