GORAN VESIĆ OBJAVIO SLIKU S KOJOM JE ZAČEPIO USTA ĐILASOVCIMA Ni tada, kao ni sada promene niko nije mogao da zaustavi. Na sreću Beograda koji raste i razvija se!

Nastavlja se razvoj prestonice

Goran Vesić
Goran Vesić, Foto: Alo / V. Marković

* Goran Vesić, slika

*Radovi između dva rata

* Razvoj Beograda

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je danas na svojoj Fejsbuk stranici  jednu zanimljivu sliku, sa kojom je svim kritičarima radova u prestonici zapušio usta.

 

Vesić je objavio fotografiju radova u periodu između dva rata i da su i tad postojali ljudi koji su bili nezadovoljni, ali da nije bilo likova poput Dragana Đilasa, koji su kidisali i pretili radnicima, čupali znakove i da uprkos svemu radove da grad bude lepši i uređeniji nije mogao da zaustavi.

 

" Tekst iz prestoničkih novina između dva rata. I tada se uređivao grad, a uvek je bilo onih koji to ne razumeju. Doduše, tada nije bilo “idiota” poput Dragana Đilasa da napadaju saobraćajne znake, da prete radnicima i da zaustavljaju radove. Ali ni tada, kao ni sada promene niko nije mogao da zaustavi. Na sreću Beograda koji raste i razvija se."

PA DOBRO GORANE, CEO GRAD SI PREKOPAO! Glumac Bule Goncić se na duhovit način našalio sa svojim prijateljem Vesićem (VIDEO)

MOŽE SE KORISTITI BEZ OGRANIČENJA Vesić: Voda na levoj obalu Paliluli od danas i za piće

DIVNE VESTI! Vesić: Francuski general Mondezir dobija ulicu u Beogradu!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi