VESIĆ POZVAO BASTAĆA NA SUOČAVANJE! Neka dođe, ali bez kriminalaca, pa da vidimo!

Evo šta je još rekao o Bastaću i ostatku opozicije!

Goran Vesić, Foto: Alo!

 

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže da do danas nije čuo izjavu Marka Bastaća da će mu lupiti šamar, navodeći da ne prati drustvene mreze, a tako ni tog, kako ga je nazvao, "crnogorskog kriminalca".

"Vi dobro znate da je on uvezan sa crnogorskim narkodilerskim klanovima, znate dobro čime se taj čovek bavi, znate kako je opljačkao opštinu Stari grad", naveo je Vesić u četvrtak gostujući na Studiju B.

KAKO SE OVO DESILO?! Kolaps na Mostu na Adi, putnici iznenađeni, a za sve je kriv kamion pun soka!

Vesić je pomenuo i da je predsednik republike već na tu pretnju Bastaća odgovorio, a predsednik, kaže Vesić, najbolje zna kako izaći na kraj sa huliganima i ljudima kao što je Marko Bastać".

Tvrdi i da nikad u životu nije imao obezbeđenje, a da je iz galerije "Progres" izasao s ljudima koji su obezbeđivali promociju njegove knjige kako bi izbegao linčovanje.

Kako kažem on se ulicama šeta slobodno za razliku od Bastaća koji šeta beograskim ulicama s kriminalcima.

 

"Pored njega možete da vidite ispred galerije Progres, a i kada je napadao našeg odbornika Nemanju Joksimovića na Trgu republike, Strahinju Ðorđevića zvanog Beka, čoveka koji je osuđivan kao narko diler. Mozete videti i Ðorđa Aleksića iz Ivanjice, on se ne odvaja od njega, koji je inače plaćenik, koji je hapšen u Ušću kada je krao u tržnom centru. Andrej Belinger mu je načelnik uprave, to je čovek koji odgovara za tešku saobraćajnu nesreću i pokušava da se izvuče od toga već neko vreme, da ne pričam o Draganu Ðilasu, njegovom šefu i gazdi koji plaća Marka Bastaća", naveo je Vesić.

On navodi i da će Dragan Ðilas ostati zapamćen kao prvi i jedini gradonačelnik Beograda koji je imao obezbeđenje, te dodaje da svi građani Beograda znaju kako se šetao po Beogradu, napred kola, pozadi džip, istrčava žandarmerija.

"Imate dva incidenta koja je napravio na ulicama kada je istrčavao iz kola kada mu neko preseče put slucajno i napadao ljude kao gradonačelnik Beograda", rekao je zamenik gradonacelnika.

Za Branka Miljuša, čoveka koji, kaže, ide s njim, vesić tvrdi da je covek kojeg je sam Ðilas optuživao da ga je pokrao u "Prešu".

Dragan Đilas, Goran Vesić, Foto: Alo.rs

 

"A što se tiče Bastaća, slobodno neka proba", poručio je Vesić, pozvao ga da dođe, ali sam bez kriminalaca oko njega, "pa ćemo da vidimo kako će da prođe".

Kaže da više od toga nema da odgovori, jer svako ima pravo da bira, a "Bastać je čovek kome trebaju incidenti".

"Još malo će biti predsednik opštine pa ćemo se baviti time šta je krao, kako je krao, podnosićemo prijave protiv njega i završiće tamo gde mu je mesto", kazao je zamenik gradonačelnika, a na pitanje novinara Studija B "da li je očekivao tako monstruozan skup", odgovorio je da nije očekivao da se pojavi "bilo ko ko bi pokušao da spreči promociju i da spali knjigu...

Bonus video: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi