Luka Petrović, član Predsedništva SNS: Zna Bastać da je SRC “Milan Gale Muškatirović” bio plen iz kog je finansirao sebe i svoju družinu

Pljačka će konačno biti zaustavljena

Milan Gale Muškatirović
Milan Gale Muškatirović, Foto: Printscreen

 

Povodom informacije da predsednik opštine Stari grad Marko Bastać neće dozvoliti primopredaju u Sportskom centru "Milan Gale Muškatirović", da nikom neće dozvoliti da uđe "u posed bazena" oglasio se Luka Petrović, član Predsedništva Srpske napredne stranke.


" Može Bastać slobodno da uzme taj šlauf i da ga ponese na SRC “Milan Gale Muškatirović” i da se lepo kupa i uživa, a mi ćemo da mu pokažemo kako može da se uspešno vodi ovaj biser koji imamo na Starom gradu, jer jedino što zna on i njegov šef Dragan Đilas je da pljačkaju i otimaju, samo što Đilas to radi sa stotinama miliona evra a Bastać sa stotinama miliona dinara", rekao je Luka Petrović, član Predsedništva Srpske napredne stranke i dodao

"Umesto da mu bude drago, kao što je to slučaj sa odgovornim ljudima sa Vračara koji su pozdravili ovaj potez grada, Bastać opet pravi od sebe klovna sa besmislenim konferencijama. Zna on da mu je SRC “Milan Gale Muškatirović” bio plen iz kog je finansirao sebe i svoju družinu".

Marko Bastać
Marko Bastać, Foto: Grupa građana Šta radite bre

 

Kako on kaže utvrđeno je da su Bastać i njegovi saradnici bacili milione na logo firme, da je “Milan Gale Muskatirović” potrošio više od 40 miliona dinara na sumnjive nabavke.

 

"Godišnje plaćaju 4 miliona dinara za usluge kol centra, za štampanje materijala 10 miliona, za instaliranje sistema kontrole i naplate 18 miliona. Radnicima kasne plate, mnogi su napustili posao. Bastać je uzeo kredit od 50 miliona dinara po osnovu založene imovine koja je vlasništvo grada. Bastać i njegov šef Đilas su godinama urušavali i uništavali ovaj bazen. Može crnogorac Bastać da preti koliko hoće, kao što je zatvarao gradilišta pa su ga obični ljudi najurili, mi ćemo sve što smo započeli završiti. Kao sto smo uradili:

Narodni muzej
Narodni muzej, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

- Otvoren Narodni muzej
- Rekonstruisana garaža Obilićev venac sa 200 novih parking mesta
- proširena pešačka zona i zasađeno preko 100 novih sadnica drveća
- Rekonstruisan Pionirski park i brojni zelenii platoi i urbani džepovi (Platoi na uglu Palmotićeve i Milutina Bojića, Stara Hercegovina,
- Rekonstruisane Velike stepenice na Kalemegdanu
- Rekonstrukcija Karađorđeve
- Rekonstrukcija Trga republike
- Rekonstruisana Svetogorska (saobraćajnice)
- Kompletno rekonstruisan Kosančićev venac
- Rekonstrukcija parka Vojvode Vuka ( Topličin venac)

Tako ćemo, zajedno u dogovoru sa našim komšijama sa Starog grada, sve buduće projekte da realizujemo, a ti možeš da pretiš i histerišeć zajedno sa tvojim šefovima koliko god hoćeš, pristojna i moderna Srbija će uvek pobediti.
Zato još jednom, pamet u glavu, papuče na noge, peškir na leđa i sa svojim skuterom mirno i lepo da ideš na SRC “Milan Gale Muskatirović” da se kupaš i sunčan, a mi ćemo se brinuti da višegodišnje devastiran i opljčkan biser našeg Starog grada zasija punim sjajem, naglasio je Petrović.

 

SKANDAL NA BAZENU 25. MAJ! Građani kupuju hranu koja se sprema na mestu gde nema higijenskih uslova?! (FOTO/VIDEO)

HITNO KAZNITI ĐILASOVOG PULENA Pokret socijalista osudio je upad Marka Bastaća u redakciju dnevnog lista "Alo", a posebno pretnje i uvrede koje je izrekao urednicima i novinarima!

ČLANSKA KARTA DOSOVIH PARTIJA NE SME BITI DOZVOLA ZA NASILJE "Siledžija se nakon čupanja saobraćajnih znakova okomio na novinare": Ministar Vulin oštro osudio brutalan upad Bastaća u Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi