Mama Jovana oduševljena je predstavom
Dejan Briza
Mama Jovana oduševljena je predstavom

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Marko pritiska sve dugmiće u liftu, poziva pomoć iako mu nije potrebna i zaglavljuje se u liftu... Zahvaljujući drugarici Sanji, koja poštuje sva pravila i vili Liftili, bezbedno stiže na željeni sprat i obećava da će od sad koristiti lift kako treba - jer lift nije igračka.

Reciklažom do zdrave planete

AUTOR: Alo.rs/K. Pjević DATUM I VREME: 25.10.2019. 14:04 - 25.10.2019. 14:17 Priča o reciklaži i ekologiji, eko-kviz i takmičenje u „ekološkoj košarci" privukli su veliki broj posetilaca na štand naše medijske kuće, na 5. Sajmu medija u Hali 3 Beogradskog sajma. Sajam medija, Foto: Masanori Jošida Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća" za posetioce štanda „Alo!"

To isto naučili su i mališani na našem štandu, a predstava nije ostavila ravnodušne ni roditelje.

Sanja i Marko naučili su kako da se ponašaju u liftu

Dušan Košutić

Sanja i Marko naučili su kako da se ponašaju u liftu, Foto: Dušan Košutić

 - Želela bih da pohvalim „Gradsko stambeno“ kao roditelj. Naročito mi se dopada naziv predstave „Lift nije igračka“. Mislim da na ovaj način deca najbolje prihvataju savete o tome kako treba da se ponašaju u liftu. Deca, na primer, često skaču dok se voze, a to je nebezbedno. Dopada mi se i to što se u predstavi objašnjava i kako se čuva naša okolina, tj. da nije lepo bacati đubre ili žvrljati po liftu - rekla nam je mama Jovana.

Ova edukativna predstava održava se već 12 godina u organizaciji JP „Gradsko stambeno“.

- Ponosni smo na činjenicu da smo do sada ostvarili saradnju sa oko 120 osnovnih škola i edukovali oko 23.000 mališana. Bezbednost dece je naš najvažniji prioritet - istakao je za „Alo!“ direktor ovog preduzeća Petar Andrijašević.

BONUS VIDEO: Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!