Vesić jasno odgovorio Majiću: Kao sudija bi trebalo da zna da ne priča neistine, komunalna inspekcija je pokrenula postupak!

Alo.rs | Beograd 2021-03-29 10:18:49 2021-03-29 10:18:49

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se povodom lažnih optužbi na račun lokalne samouprave opštine Zvezdara

Tanjug/TARA RADOVANOVIC

Nakon što je sudija Miodrag Majić lažno i bez ikakvih dokaza optužio upravu glavnog grada da "uništava društvo" objavivši fotografiju ilegalno podignute bašte kafića na Bulevaru Kralja Aleksandra, Goran Vesić se oglasio i razjasnio o čemu je reč.

"Komunalna inspekcija gradske opštine Zvezdara vodi upravni postupak za uklanjanje ove nelegalne bašte. Protiv pravnog lica i odgovornog fizičkog lica biće podnete prijave. Tako se radi po zakonu", naglasio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Комунална инспекција градске општине Звездара води управни поступак за уклањање ове нелегалне баште. Против правног лица... Posted by Горан Весић on Monday, March 29, 2021

Vesić je istakao da mu je po pitanju ovog slučaja "mnogo zanimljivije ponašanje sudije Miodraga Majića, koji je bez dokaza napao Grad Beograd za postavljanje ove nelegalne bašte i čak nas optužio da ovim činom uništavamo društvo".

"Neko ko je sudija trebalo bi prvo da proveri sve činjenice pre nego što se oglasi. Da ne priča neistine i ne optužuje nikoga, pa ni lokalnu samoupravu, bez dokaza. To bi kao sudija trebalo da zna", napisao je Vesić.

Expand player
Pogledajte više