HOROSKOP ZA 7. AVGUST Vodolijama ljubav u krizi, Jarčevi nesigurni!

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas...

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Kraće putovanje bi moglo da vam donese neke pozitivne promene i nove šanse na poslovnom polju. Maksimalno se potrudite da budete fokusirani na svoje poslovne ciljeve.

LJUBAV: Sledi vam povoljan period za emocije. Ako ste slobodni, sada lako možete da ostvarite neko novo poznanstvo. Otvoreni ste i uvek ste spremni za akciju.

ZDRAVLJE: Problemi sa grlom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Povedite računa o vašem imunitetu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama.

BIK

POSAO: Možete da se nadate povećanju zarade. Očekuje vas jako povoljan period u kojem će posao ići u sve boljem smeru. Važno je da budete spremni za pozitivne promene!

LJUBAV: Stabilizacija na ljubavnom planu vam polako dolazi. Uskoro ćete pored voljene osobe imati sve što ste želeli. Važno je da verujete u vaš odnos i da se trudite da opstane.

ZDRAVLJE: Zdravlje je sasvim stabilno. Ne biste trebali da očekujete veće probleme u narednom periodu. Sada vam prija da budete aktivni i da se bavite sportom.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete doneti neku važnu odluku na polju posla. Mnogi saradnici neće biti oduševljeni vašim stavom. Očekuje vas period u kojem vam i sujeta može biti povređena.

LJUBAV: Pred vama je faza ljubavnih promena. Moguće je da ne želite više da tolerišete probleme pored partnera koji je na neki način sada nefer prema vama.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Potrudite se da bolje osluškujete svoje potrebe u narednom periodu. Vreme je da nađete prilliku za odmor i da izbegavate stres.

Horoskop
Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Zbunjeni ste i razočarani jer poslovne okolnosti nisu krenule u željenom pravcu. Vreme je da se okrenete mogućim promenama na ovom polju. Nemojte se plašiti promena.

LJUBAV: Flertujete i spremni ste za novu vezu. Na neki način možete da budete skloni privlačenju pažnje. Očekuje vas povoljan period za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili neki vid relaksacije i opuštanja. Moguće je da imate neke unutrašnje probleme i nesigurnosti na kojima treba da poradite.

LAV

POSAO: Na saradnike ne možete previše da utičete. Zato je najvažnije da se držite svog posla i svojih obaveza. Izbegavajte bilo kakve sukobe danas jer se neće dobro po vas to završiti.

LJUBAV: Ozbiljna kriza je nastupila u vašem braku i čini vam se da ste sve bliže i bliže prekidu tog odnosa. Kraj polako dolazi i svesni ste toga. Ali ne brinite se jer ćete imati i nov početak.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme u narednom periodu. Važno je da funkcionišete u skladu sa svojim potrebama i bićete zadovoljni.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete važna dešavanja na poslovnom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljive preokrete. Spremni ste da naučite nešto novo iz vaše trenutne pozicije.

LJUBAV: Situacija sa voljenom osobom nije onakva kakva ste se nadali da će da bude i to vas čini nezadovoljnim. Moguće je da razmišljate o tome da se ozbiljno udaljite jedno od drugoga.

ZDRAVLJE: Očekuju vas manji problemi sa zubima. vreme je da razmislite više o svom zdravlju i da se na vreme javite stomatologu radi redovnog pregleda i kontrole.

Horoskop
Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Pred vama je faza u kojoj ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Uskoro je moguće pokretanje nove saradnje pa je važno da budete spremni na neke manje promene.

LJUBAV: Spremni ste da pokažete osećanja ka svojoj simpatiji. Možete da se nadate da će njena reakcija biti pozitivna. Vaš odnos u narednom periodu može dosta da napreduje.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam trening. Važno je da budete fizički aktivni i da se posvetite stvaranju zdravijih navika na ovom polju. Budite spremni na promene nekih navika.

ŠKORPIJA

POSAO: Manje oscilacije vas očekuju, kada je u pitanju vaše polje zarade. Pred vama je period u kojem će biti problema pa je važno da budete spremni da se sa tim hrabro suočite.

LJUBAV: Tajna veza koju imate vas opterećuje. Ako ste slobodni, može da vam se desi flert sa zauzetom osobom i može da vam se pojavi neka nesigurnost u vezi toga šta ona želi od vas.

ZDRAVLJE: Pazite na krvotok koji može da vam bude osetljiv. Generalno su kod vas mogući problemi sa cirkulacijom u narednom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom.

STRELAC

POSAO: Možete da se nadate novoj poslovnoj ponudi koja bi mogla da vam obezbedi značajniji napredak u budućnosti. Spremni ste da ostvarite sve svoje ciljeve i nećete stati dok tako ne bude.

LJUBAV: Trenutno imate manje konflikte sa partnerom i nije vam lako da ih razrešite. Potrebno je dosta strpljenja kako biste uspeli da stabilizujete vašu emotivnu vezu sasvim.

ZDRAVLJE: Podložni ste prehladi i upalnim stanjima. U narednom periodu možete da budete oslabljenog imunog sistema. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

Horoskop
Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Možete da očekujete komplikacije na poslovnom polju. Važno je da budete spremni da prihvatite određena ograničenja koja postoje momentalno kod vas na ovom planu.

LJUBAV: Niste sigurni da li želite početak nove emotivne veze ili ne. Određene okolnosti vas opterećuju i to vam prilično teško pada. Sledi vam period ljubavnih promena.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi koji bi mogao da vam bude povišen. Posavetujte se sa vašim lekarom ako ste već imali takve tegobe ranije na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Povoljan je dan za rešavanje problema iz prošlosti. Ako postoje neke komplikacije od ranije sada je vreme da ih privedete kraju. Važno je da budete posvećeni svojim ciljevima.

LJUBAV: Trenutno ste u kriznoj fazi sa voljenom osobom i čini vam se da više ništa nije vredno truda. Možete da očekujete da ćete biti srećniji kada budete izašli iz loše veze.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim nogama. Mogući su manji problemi sa zglobovima. Pogotovo treba da se pazite ako ste već do sada imali takve tegobe.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete stabilnost na poslovnom polju. Povoljan vam je dan, ne očekuju vas problemi niti stresovi. Važno je da budete okrenuti jasnim i konkretnim ciljevima.

LJUBAV: Teško pokazujete osećanja ka osobi do koje vam je stalo jer se plašite da ne budete povređeni. Moguće je da ste skloni tome da se povlačite u sebe više nego inače.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji mogu da vam budu osetljivi kao i svi organi koji se vezuju za izbacivanje tečnosti iz organizma. Posavetujte se sa vašim lekarom.

Sve vrste astro usluga možete pogledati na www.astrousluge.com.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi