novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak
shutterstock.com
novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

 Foto: shutterstock.com
YT link: https://youtu.be/pc2A_mlv7EA www.youtube.com youtube.com

OVAN

POSAO: Zadovoljni ste kako se odvija poslovna saradnja sa inostranim saradnicima. Stalno ste u kontaktu, razmenjujete informacije, dogovorate se oko redovnih obaveza.

LJUBAV: Slučajno upoznajete osobu koja je vezana za inostranstvo. Dopada vam se njena energija i vedrina. Verujete da ni vama ni drugoj strani daljina ne predstavlja problem u vezi.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem. Dovoljno se odmarate, pijete tečnost i vodite računa o ishrani. Vaš trud da ostanete u dobroj formi daje odlične rezultate.

BIK

POSAO: Zabrinuti ste i dalje zbog zastoja na poslu. Samopouzdanje vam je na niskom nivou. Pokušavate da rešite probleme, a pritom ni sami ne verujete da ćete uspeti u tome.

LJUBAV: Zadovoljni ste kako se veza razvija. Odnos sa partnerom doživljavate kao stabilan i dugotrajan. Ne primećujete da druga strana nema tako optimističan stav prema vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Generalno, neophodno je da popravite imunitet. Genitalije su prilično osetljive. Moguć je pred ili postmensturalni sindrom kod žena manifestovan kroz loše raspoloženje.

BLIZANCI

POSAO: Koristite porodične veze da bi dobili tajne informacije. One vam pomažu da donesete ispravne odluke i izaberete adekvatni poslovni pravac. Držite sve pod kontrolom.

LJUBAV: Totalno ste nezadovoljni vezom. Smatrate da odnos nema potencijal da se popravi i da je nepotrebno produžavati ga. Donosite odluku da sa partnerom konačno rasčistite stvari.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno, ali ste svesni da ipak ne radite puno da bi ga očuvali. Odlučujete da se fizički aktivirate. Smatrate da je odlazak u šetnju dovoljan za početak.

RAK

POSAO: Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Svesni ste da vam neki put ideje nisu pragmatične, ali vas kolege vraćaju u realnost i obrazlažu zašto nešto ne može da uspe.

LJUBAV: Odličan dan za novo poznanstvo. U potrazi ste za emotivnim, stabilnim i nežnim parterom koji bi vas razumeo i bio podrška. Imate utisak da ste upravo takvu osobu sreli.

ZDRAVLJE: Imunitet je snažan, tako da je zdravstvena situacija stabilna. Ne može se reći da se nešto posebno trudite oko održanja zdravlja, sem što vodite računa o pravilnoj ishrani.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

LAV

POSAO: Odličan je dan za rešavanje pravnih pitanja. Čvrsto se držite činjenica, vaša priča je objektivna, jasna. Ne postoji segment koji niste jasno obrazložili i definisali.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Dopada vam se emotivna stabilnost kojom druga osoba zrači. Donosite odluku da ovu osobu obavezno ponovo vidite i da je bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste zdravstvenim stanjem. Imunitet je jak i ne vide se neki ozbiljni problemi. Jako je bitno da povedete računa o ishrani. Odlučujete da ograničite unos hrane.

DEVICA

POSAO: Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Uporno pokušavaju da unesu novine u poslovni proces sa čim se vi ne slažete. Smatrate da stvari koje daju rezultat ne treba menjati.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo preko prijatelja. Na sopstveno iznenađenje novog poznanika doživljavate kao intrigantnu ličnost. Deluje vam kao duhovna osoba.

ZDRAVLJE: Moguća je pojava psihosomatskih simptoma. Jako ste nervozni i pojedini simptomi mogu biti izraz te nervoze. Jako je bitno da izbegavate stres i da se odmarate.

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Nema nikakvih teškoća, radite u opuštenoj radnoj atmosferi. Bavite se onim što volite pa vam je posao zadovoljstvo a ne obaveza.

LJUBAV: Nezadovoljni ste vezom. Jasno vam je da veza ne može da se popravi, jer nema interesovanja za korekcijama ponašanja kod partnera. Čekate pogodan momenat da raskinete.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vodite računa o tome da se dovoljno odmarate, da se previše ne iscrpljujete na poslu. Uživate u hrani i vrlo dobro znate sebi da ugodite.

ŠKORPIJA

POSAO: Bilo bi dobro da izbagavate kontakt sa medijima. Diplomatija vam nije jača strana, a iskrenost jeste. Neke vaše izjave mogu biti loše prihvaćene ili pogrešno interpretirane.

LJUBAV: Cenite podršku partnera. Nezadovoljni ste poslovnom situacijom, a partner uspeva da vam povrati samopouzdanje i raspoloženje. Da ste sami bili bi uveliko depresivni.

ZDRAVLJE: Kod muškaraca je urogenitalni trakt prikazan kao ugrožen. U slučaju da vas zanima dobijanje potomstva bilo bi dobro da odradite kontrolu kod urologa.

horoskop, nebo, priroda

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

STRELAC

POSAO: Brine vas poslovna situacija. Posla je sve manje i manje i plašite se da se ova tendencija ne nastavi. Imate utisak da nemate uticaja na poslovna dešavanja.

LJUBAV: Bračna partnerka je prilično zabrinuta zbog loših finansija. Inicira razgovor sa vama na tu temu. Ima utisak da ne želite da joj otvoreno kažete koliki su problemi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bešikom ili bubrezima. Ukoliko primetite bilo kakve simptome potrebno je da odmah reagujete. Nemojte misliti da će problem sam proći.

JARAC

POSAO: Komunikacija sa potencijalnim saradnicima je odlična. Vaš utisak je da ste na istoj liniji, da imate slične poglede i očekivanja. Nadate se da ćete uskoro ozvaničiti saradnju.

LJUBAV: Emotivna i socijalna sfera vas uopšte ne zanima. Dani provedite sami, jer vam tako najviše odgovara. Nemate energiju za prazne priče i druženja koji vas u suštini dosadna.

ZDRAVLJE: Cirkulacija nije najbolja. Bez obzira koliko se utoplili i dalje će vam biti hladno u pojedinim regijama. Imate utisak da ne možete ništa da uradite po tom pitanju.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste ambiciozni, uporni i vrlo dobro znate koji su vaši ciljevi. Zadovoljni ste jer ste postigli cilj. Pojedine kolege se ne raduju vašem uspehu, nego vam zavide.

LJUBAV: Odnos sa bračnom partnerkom je daleko od zadovoljavajućeg. Problema ima puno, a niko ih ne rešava. Pitate se da li bi bilo najbolje za vas oboje da se mirno rastanete.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Imunitet vam je snažan. Smatrate da je jako bitna pravilna ishrana i da na taj način pomažete organizumu da se izbori sa problemima.

RIBE

POSAO: Prilično ste fokusirani na posao. Svu svoju energiju ulažete u ovu oblast. Potrebno vam je da se poslovno ostvarite. Postižete uspeh koji dodatno pospešuje vašu ambiciju.

LJUBAV: Emotivno ste ispunjeni. Dobro se osećate u braku. Partner vam pruža sigurnost koja vam je neophodna. Jako vam prija što imate osobu na koju možete da se oslonite.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je snazan, pa je i zdravlje zadovoljavajuće. U suštini ne radite nešto posebno i konkretno po pitanju održanja zdravlja sem što pazite na ishranu.