horoskop, ljubav
shutterstock
horoskop, ljubav

shutterstock

horoskop, ljubav, Foto: shutterstock

OVAN

Posao – Ulazak Sunca i Merkura u Bika donose vam nove šanse na poslu. To je period u kojem je vreme da steknete nešto više novca ili osigurate nešto svoje. Težnja ka materijalnim stvarima će biti izražena, pa će vam biti važno da budete finansijski osigurani. Imaćete priliku da uložite pare u neki biznis, ali će to biti riskantno.

Ljubav – U ljubavi vam je potrebna veća sigurnost. Dosta vam je lakog flerta i dopisivanja, potreban vam je oslonac. Privlače vas uspešne osobe koje stoje čtvrsto sa "dve noge" na Zemlji. Imaćete zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Bika.

Zdravlje – Dobro.

BIK

Posao – Pred vama je nedelja sa pozitivnim iznenađenjima. Imaćete priiku da napredujete na poslu, ali i bolje da budete plaćeni. Sve poteze koje sada budete pravili imaće pozitivan ishod. Sunce i Merkur u vašem znaku doneće vam dobru oragnizaciju i bolju raspodelu vremena i obaveza. Na poslu ćete biti fokusirani ali i sposobni da vodite ljude u dobrom smeru.

Ljubav – Taman kada ste mislili da se u vašem emotivnom životu ništa ne dešava, dogodiće se preokret. Osetićete prave „letiriće“ u stomaku i neko će se truditi da okupira vašu pažnju. Nije isključeno da ćete se zaljubiti i to odjednom. Ovo je nedelja u kojoj ćete čuti mnoge romantične izjave.

Zdravlje - Odlično.

BLIZANCI

Posao – Merkur ulazi u dvanaesto polje, pa će ovo biti period u kojem ćete više biti usemereni na sebe, nego na druge. Na poslu ćete saznati neke poverljive informacije koje će vas baciti u dilemu. Ne verujte u sve što čujete, jer trenutno ništa nije onako kako izgleda da jeste.

Ljubav – Imaćete zanimljiv susret sa mestu zatvorenog tipa sa jednom osobom, ali ćete želeti to da sakrijete. Lako možete da sedite na dve stolice u ovom periodu. Privlače vas tajne afere i osobe koje su misteriozne.

Zdravlje – Sklonost virusima.

RAK

Posao – Pred vama je povoljniji period u kojem ćete imati veliku podršku prijatelja za bilo kakav posao. Konačno se stvaraju uslovi za realizaciju onoga što želite duže vreme. Bikovi će vam biti dobra podrška, a treba da se pripremite za više poslovnih obaveza od kraja nedelje. Većinu energije u narednih mesec dana trošićete na posao.

Ljubav – Imate utisak da između vas i nekoga ko vam je prijatelj ima nečega više od prijateljstva. Međutim, pošto vam je nejasna ta emocija, možete lako da pogrešite. Ukoliko ste slobodni, prijatelji će pokušati da vam „nameste sastanak“.

Zdravlje – Poboljšanje.

LAV
Posao – Sunce u Biku donosi vam puno obaveza na poslu. Imaćete manje vremena za sebe, a više ćete biti okupirani karijerom. Treba da se spremite za neočekivane promene, koje vam u početku neće odgovarati. Imaćete saradnju sa Bikovima, a dobiti i ponudu za novi posao. Nije isključeno da ćete menjati profesiju.

Ljubav – Mešate posao i ljubav, pa ste rasejani. Ulazite u minus fazu kada ćete biti obuzeti kalkulacijama u svakom odnosu, pa će vam biti važnija zarada nego ljubav. Ovo je vreme svođenja računa i ako ste u braku možete da imate krizu.

Zdravlje – Osetljivo.

DEVICA

Posao – Merkur ulazi u Bika, pa ćete poželeti neke promene, kako da na poslu, tako u privatnom smislu. Željni ste promene srednite i to će se konačno i dogoditi. Na poslu ćete sve biti više u situaciji da pravite kompromise koji vam ne odgovaraju. Rastrzani ste između onoga kako mislite da posao treba da se obavlja i kakve su mogućnosti.

Ljubav – U ljubavi ste skloni razočarenjima. Zbog pogrešnih i ishitrenih reči ulazite u rasprave sa nekim do koga vam je stalo. Moguće je da prolazite kroz krizu. Vi biste najradije otputovali i to što pre. Možda to i jeste rešenje za popravljanje odnosa sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje – Bolje.

VAGA

Posao – Venera u Biku donosi vam potrebu više materijalno da se osigurate. Moguće je da planirate da uložite veći novac u nešto, ali takav rizik trenutno nije opcija. Razmislite racionalno koliko je to izvodljivo u ovom periodu. Slušate pogrešne savete jedne osobe sa posla. Budite racionalniji u svojim odlukama.

Ljubav – Ovo je turbulentan period za ljubav. Vama je strast potrebna u odnosu i lako ćete ući u nov odnos, ako osetite da u sadašnjem toga nema, Skloni ste aferama i sedenju na dve stolice. Budite oprezni u kakve odnose ulazite.

Zdravlje – Bolovi u grlu.

ŠKORPIJA

Posao – Planete u Biku donose vam lenju fazu, kada ćete odbijati bilo kakve obaveze jer će vas sve zamarati. Imaćete manjak energije. Pa je zbog toga najbolje da odete malo na odmor. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnosi će biti zetgnuti do kraja meseca. Teško pravite bilo kakve periode u ovom mesecu.

Ljubav – Koliko god se truditli da odnos sa voljenom osobom bude stabilan, uvek će se desiti nešto što će vam doneti nemir. Ovo je nestabilan period za emocije, naročito jer ćete vi biti skloni novim poznanstvima i flertu sa strane. Moguće je novo poznanstvo preko društvenih mreža.

Zdravlje – Slabije.

STRELAC

Posao – Planetarna gužva u polju posla donosi vam dinamičan period na radnom mestu. Imaćete dosta obaveza ali ćete biti organizovani. Imaćete priliku da radite dodatni posao i to će vas ispunjavati. Koristićete internet više nego ikada. Imaćete dobru saradnju sa Bikovima, a lošiju sa Blizancima.

Ljubav – Preko posla ćete i upoznati jednu ambicioznu osobu koja je na neki način stabilnija od vas. Prijaće vam taj flert, ali može da bude kratkotrajan. Avanture od nekoliko dana vam ne odgovaraju, tako da se u potrazi za nečim trajnijim. Ukoliko ste u braku, ne dozvolite da posao optrećuje vaš odnos.

Zdravlje – Osetljivo.

JARAC

Posao – Ulazite u kretivan period na poslu kada je sve moguće. Konačno ćete moći da realizujete ideje koje nisu bile moguće u martu mesecu. Uz to ćete napraviti promenu na poslu koja će vas odvesti u potpuno drugačijem smeru.

Ljubav – Slede vam nova poznanstva! Osoba u znaku Bika će vam privući pažnju, a nju ćete upoznati na mestu javnog tipa. Ono što je zanimljivo jeste da ćete sve više provoditi vremena na društvenim mrežama.

Zdravlje - Poboljšanje.

VODOLIIJA

Posao – Ulazak planeta u Bika donosi vam promene jer ćete želeti da menjate posao, život, pa čak i mesto življenja. Ovo je period u kojem ste na raskrsnici između dva puta i to će vas opterećivati. Poslovne probleme ćete nositi kući, što će donositi nerazumevanje.

Ljubav – Partner će imati neke principe koji su mu važni, a vi od silnih obaveza i problema u glavni nećete moći da se fokusirate samo na njega. Sledi vam turbulentna nedelja u kojoj često nećete razumeti osobe koje su vam bliske.

Zdravlje – Slabije.

RIBE

Posao – Pozicija planeta ukazuje da ste konačno spremni za planove koji su čekali realizaciju od početka godine. Dobra je nedelja za pregovore, pa ćete u skladu sa tim čuti lepe vesti! Nešto što vam je važno konačno će biti moguće ostvariti, pa ćete biti raspoloženi. Ukoliko treba da završavate papirologiju, sada je vreme. Očekuje vas kraći put.

Ljubav – Ulazite u period kada će biti poželjno razgovorom da popravite loše stvari u odnosu sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, pred vama je nedelja učestalog dopisivanja. U svakom slučaju je period za ljubav stabilniji.

Zdravlje – Bolje. Pratite nas na društvenim mrežama