Šta koji znak želi, a šta dobija u sledećoj godini!
alo.rs
nova godina, jelka, horoskop
Foto: shutterstock

Često se naše želje i potrebe ne podudaraju. Teško je zapravo napraviti razliku između ove dve dovoljno slične a opet toliko različite stvari. Godina sa kojom se polako rastajemo donela nam je velike izazove. U tom pogledu od 2021. godine imamo svi sigurno velika očekivanja. Pitali smo zvezde šta one imaju da kažu po pitanju vaših želja i potreba u godini koja slijedi.

Ovan

Šta želi – Ovan želi da svaki njegov trenutak bude važan. Samim tim on neće želeti da propusti ni jednu priliku koja mu padne na krilo.

Šta mu treba – Bilo bi poželjno da Ovan pronađe način da napravi par koraka unazad i uspori malo. Želje su jedno, a potrebe sasvim nešto drugo, i od silne želje da zablista Ovan može sam sebi da stvori probleme.

Bik

Šta želi – Bik će želeti da se napokon skrasi i da sa nekim do koga mu je stalo provede ostatak života. Dosadilo mu je skakanje iz jedne u drugu vezu.

Šta mu treba – Pred Bikom je mirna i stabilna godina. Prije nego što se veže za nekog Bik mora sam sa sobom da pronađe način da funkcioniše.

Blizanci

Šta želi –Blizanac želi da iskusi sve što život ima da mu ponudi. Smatra da je godina koja sledi idealni period za to.

Šta mu treba – Na sreću jednog Blizanca godina koje je pred njim daće mu sve mogućnosti za ostvarenje njegovih želja. Međutim Blizanac će morati da donese odluku u pogledu važnih i nevažnih stvari.

Rak

Šta želi – U godini koja nam dolazi Rak želi da sve ostane kako jeste, nepromenjeno, ustaljeno. Promene su one koje najviše plaše jednog Raka.

Šta mu treba – Godina koja sledi je ona u kojoj Raka očekuju promene, i to velike ali u pozitivom smjeru. Da bi izvukao najbolje iz njih Rak mora da nauči da se život konstrantno menja.

horoskop
Foto: printscreen

Lav

Šta želi – Lav želi da ostane uspešan u poslu koji obavlja, što je sasvim razumljivo jer je vredno radio da bi bio tu gde jeste.

Šta mu treba – Godina koja nam dolazi doneće Lavu poslovni uspeh, ali moraće naći način da se zaustavi jer će sebe izgubiti zbog posla.

Devica

Šta želi – Sve što Devica očajnički želi je da stvari idu po planu. Kada je reč o svakoj pojedinačnoj situaciji u životu, Devica ima dobro razrađen plan.

Šta joj treba – Godina koja sledi će biti još veći izazov za Devicu od godine sa kojom smo se skoro oprostili. Devici će biti potrebno da izađe iz svoje zone udobnosti.

Vaga

Šta želi – Vaga će ove godine želeti za promenu da se posveti svojim potrebama. Želeće da oseti kako je leteti a ne uvek koračati u koloni.

Šta joj treba – Iako pohvalno što Vage žele da se okrenu sebi, ne bi na tom putu trebalo da zanemare svoju porodicu, jer je ona ono što joj je zapravo najpotrebnije.

Škorpija

Šta želi – Škorpija će očajnički želeti da joj Nova Godina donese kontrolu nad vlastitim životom. Škorpija mašta već dugo o tome kako bi bilo idealno da bude tvorac svoje sreće.

Šta joj treba – Pre svega Škorpija treba da uživa u slobodi koju ima. Razlog zbog kog joj je život izmakao kontroli je taj što forsira većinu stvari u njemu do tačke preloma.

Strelac

Šta želi – Prema mišljenju Strelca u njegovom životu ne treba ništa da se menja. On želi da nastavi da trči za izazovima i avanturama kao i do sad.

Šta mu treba – Godina koja dolazi navešće Strelca da shvati da je ono što mu zaista treba mnogo više od zabave i konstantne jurnjave. Treba mu topli zgrljaj i utešna reč.

Jarac

Šta želi – Jarac ne menja mnogo svoje želje. On jednostavno želi da njegov trud bude nagrađen u svemu što radi, bilo da je u pitanju ljubav, posao, karijera.

Šta mu treba – Godina koja sledi međutim naučiće Jarca da ponekad treba napraviti pauzu, u nastojanju da nadmašite sebe od prošle godine.

Vodolija

Šta želi – Vodolija žarko želi da se odupre ostvarenju tuđih očekivanja. U narednoj godini ona želi da pronađe malo vremena za sebe.

Šta joj treba – U godini koja sledi Vodolija bi trebalo da se fokusira na stvari u kojima je dobra. A ono u čemu je najbolja je pomaganje ljudima.

Ribe

Šta želi – Ribe žele da ostave snažan utisak na svet. One žele da ga učine boljim mestom za život.

Šta im treba – Ribe moraju da otvore oči i da shvate da teret celog sveta ne treba da nose na svojim leđima. Dovoljno je da urade onoliko koliko su u mogućnosti, ne preko toga.