Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Horoskop, zodijak, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Polako se oporavljate od velikog poslovnog kraha. Dobijate osećaj da će uskoro sve biti u redu. Možete da očekujete priliku da se polako izdignete iznad svojih problema.

LJUBAV: Emocije su vam trenutno manje važne. Svoju energiju usmeravate na svoj poslovni uspeh koji vam je od presudnog značaja u ovom periodu. Partner se oseća zanemareno.

ZDRAVLJE: Moguća su upalna stanja kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povedete više računa o svom zdravlju i da jačate imunitet tako što ćete unositi više vitamina.

BIK

POSAO: U predstojećem periodu svojim ponašanjem odlučujete hoćete li učvrstiti svoj položaj ili izgubiti naklonost nadređenih. Moguće je da će neke okolnosti ići protiv vas.

LJUBAV: Zbog nespremnosti na kompromis koju vaš partner pokazuje, odlučujete da mu pokažete i neke svoje loše strane. Vaš odnos dolazi do manje krize koja će vas uznemiriti.

ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mogli biste da imate neke poteškoće na polju zdravlja. Urogenitalni trakt vam je sada slaba tačka.

BLIZANCI

POSAO: Teško prihvatate porast odgovornosti koji vam donosi povećanje obima posla. Pred vama je težak period koji vam donosi brojne komplikacije kada je u pitanju polje posla.

LJUBAV: Vaš odnos sa voljenom osobom će biti skladan kakav je sada još duži period vremena. Trenutno ste opčinjeni jedno drugim i jako vam je važno da budete što više zajedno.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu, pa na polju zdravlja možete da budete skloni raznim smetnjama i tegobama. Vodite više računa o sebi.

Horoskop, astrologija, horoskopski znaci, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Svaki poslovni potez koji je na neki način rizičan vam može doneti gubitak. Sreća nije uz vas. Očekuje vas period koji vam donosi određene komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Iako je vaša ljubav prema partneru iskrena i duboka, imate utisak da ga često ne razumete. Kao da se još ne poznajete dovoljno dobro i da postoje neki problemi u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam odmor i opuštanje. Potrebno vam je neko vreme koje biste iskoristili da se sklonite od obaveza. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe.

LAV

POSAO: Nemojte da se previše oslanjate na savete ljudi oko vas. Nisu sve informacije koje dolaze do vas tačne. U narednom periodu su moguće razne spletke i tračevi.

LJUBAV: Vaš odnos sa voljenom osobom ozbiljno trpi od upliva sastrane. Vreme je da stavite tačku na to. Očekuje vas period u kojem biste trebali da imate priliku za novu ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom su naglašeni kod vas. Osetljiv vam je sistem organa za varenje. Potrudite se da povedete više računa o svojoj ishrani kako bi vam zdravlje bilo bolje.

DEVICA

POSAO: Pojavljuju se problemi u komunikaciji sa bližim poslovnim okruženjem. Teško se snalazite u postavljanju granica između ličnog i poslovnog pa zato pravite komplikacije.

LJUBAV: Skoro poznanstvo koje vam se nije činilo toliko značajno se iznenada pokazuje kao veoma interesantno. Možete da očekujete novi preokret koji vodi do zbližavanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza koja vam donosi manje probleme i nestabilnosti kada je u pitanju vaše polje zdravlja.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Vaša finansijska situacija je stabilna, ali niste zadovoljni po pitanju svoje pozicije i vrste posla kojim se bavite. Moguće je da duboko u sebi priželjkujete veću promenu.

LJUBAV: Pod utiskom ste da je voljena osoba sa vama najviše iz interesa. Vaše nepoverenje prema njoj raste, mada to ne pokazujete otvoreno. Dolazi vam napet period.

ZDRAVLJE: Ne osećate se dobro, posetite lekara. Očekuje vas faza u kojoj bi zdravlje moglo da vam bude prilično oslabljeno. Na vreme povedite više računa o sebi.

ŠKORPIJA

POSAO: Trudite se da održite kontrolu nad svime što se dešava na vašem poslu, ali neke stvari su realno izvan vaših mogućnosti. Važno je da budete spremni da se posvetite onome što je do vas.

LJUBAV: Smetaju vam ograničenja koja vam voljena osoba u zadnje vreme nameće. Vaš odnos sve više liči na borbu za dominacijom. Ako ste slobodni, nepovoljan je period za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Migrena vas muči. Pred vama je period koji može da vam donosi veće probleme na polju zdravlja, pogotovo kada je u pitanju glava. Posavetujte se sa lekarom.

STRELAC

POSAO: I dalje ne možete da izađete na kraj sa problemima iz prošlosti. Iako vam se rešenje čini daleko, zapravo nije tako. Važno je da nakon svega ne gubite pozitivan stav.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije slobodna, ali to ne predstavlja prepreku ni za jedno od vas. Moguće je da ćete biti skloni ulasku u neku tajnu vezu u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom vas očekuju u narednom periodu. Hormoni bi mogli da vam budu prilično promenljivi. Očekuje vas faza koja vam donosi poteškoće.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,, Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Ne očekuju vas nikakve veće promene u radnoj atmosferi. Situacija će danas biti mirna i stabilna. Pred vama je period koji vam donosi poslovnu sigurnost na neki način.

LJUBAV: Teško vam je da prebrodite tugu zbog nedavnog raskida. Bivši partner vam veoma nedostaje. Moguće je da nikako ne možete da se oslobodite prošlosti koja vas proganja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje na neki način. Potreban vam je neki vid relaksacije kako biste mogli bolje da se osećate. Pred vama je napet period.

VODOLIJA

POSAO: Na sve načine pokušavate da uštedite novac. Ipak, veću dobit ćete ostvariti ako se fokusirate na nove načine da zaradite. Važno je da malo proširite svoje vidike.

LJUBAV: Imate mnogo poverenja u svog partnera i vaše nade za zajedničku budućnost su velike. Možete da očekujete da se ostvare vaše emotivne nade u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke i nezdrav način života. Očekuje vas faza tokom koje biste mogli da imate veće probleme sa jetromzbog nezdravog načina života.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete dobiti neke pozitivne vesti koje već duže čekate. Danas ste raspoloženiji prema svojim saradnicima nego obično i to se primećuje.

LJUBAV: Dan je odličan za nove početke! Ako vam se dopada neka osoba, slobodno joj priđite sa nadom u pozitivan odgovor. Možete da očekujete priliku za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Moguće su alergije u narednom periodu kod vas. Očekuje vas faza koja vam donosi brojne poteškoće na ovom polju. Povedite više računa o svom zdravlju.