Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro
Shutterstock, ilustracija
Numerologija, brojevi, astrologija, zodijak, astro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

Posao

Tokom ove nedelje Ovnove očekuju određena razočaranja na poslu. Ovnovi će biti raspoloženi, puni energije i radiće više stvari istovremeno. Biće optimistični i imaće utisak da sve mogu da postignu i da će sve biti uspešno. Međutim, pred njima su izazovi. Slaganje sa kolegama neće biti najbolje. Doći će do razmimoilaženja. Nijedna strana neće želeti da stupi u otvoren sukob, ali će svima biti jasno da imaju različite poglede na poslovnu situaciju. Ovnovi će očekivati da će na ekspeditivan način odraditi obaveze, ali i tu ih čekaju problemi i zastoj. Pokušaće da se snađu, ubrzaju stvari, ali im to neće ići od ruke. Potrebno je da nauče da samo spor i odgovoran način rada daje željene rezultate.

Ljubav

Oblast tajnih veza je i dalje aktuelna. Zvanično slobodni Ovnovi su u vezi sa zauzetom osobom. Kod Ovnova u braku je situacija specifična: sami Ovnovi mogu biti u tajnoj vezi, ali i partnerka ima tajni flert na poslu. Ovnovi se u emotivnom smislu osećaju odlično. Emocije su naglašene, jako su se vezali za drugu osobu, smatraju da je odnos fatalne prirode. Ovnovi tajnog partnera idealizuju i smatraju da su našli osobu koja im u potpunosti odgovara. Ovnovi dosta razmišljaju o tajnom partneru. Pripremaju tajno iznenađenje odnosno poklon za voljenu osobu. Ovnovi maksimalno uživaju u tajnoj vezi, jer ovo je njihovo vreme ljubavi. Za par meseci tajna veza neće biti aktuelna.

Zdravlje

Zdravlje je generalno stabilno, ali uprkos tome mogući su problemi prolaznog tipa. Ono što je jako osetljivo su disajni organi i sinusi. Sem toga, mogući su problemi sa bubrezima. Nervi su osetljivi i Ovnovi imaju potencijal da malo burnije reaguju. Te reakcije mogu biti vezane za zdravlje ili za posao. U prvom slučaju neće najbolje da prihvate informaciju o bolesti. Kod Ovnova je naglašena mogućnost povreda. To se naročito odnosi na ekstremite: ruke i noge, ali i glavu. Ukoliko se bave sportom treba da se pripaze povreda. Takođe, do povreda može doći i u saobraćaju. Za Ovnove je jako bitno da ne žure, jer u tom slučaju pažnja neće biti adekvatna i može doći do nesreće.

BIK

Posao

Poslovna situacija je stabilna. Bikovi su prilično kreativni, razmišljaju o novim idejama, razrađuju ih i duboko su ubeđeni da će biti uspešne. Bikovi su raspoloženi da zajedničkim snagama odrade određene poslove. U tom smislu mogu pozvati članove porodice ili prijatelje da im se priključe. Oblast zakona je odlično prikazana. U slučaju da imaju neki sudski proces on se odvija u korist Bika. Postoji čak i mogućnost dobijanja novca preko sudskog spora, ali ne ovog momenta, nego u bližoj budućnosti. Oblast javnosti je odlično prikazana. Pred Bikovima je mogućnost susreta sa predstavnicima sedme sile, njihov izlazak u medije i javni uspeh. Bikovi ostavljaju odličan utisak u javnosti.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Što se tiče slobodnih Bikova oni jedino mogu da dožive neku kratkotrajnu tajnu avanturu koja neće ostaviti nikakav utisak i koja će im momentalno nestati iz memorije. Bikovi u vezi su osetljivi, nervozni, brzo reaguju i skloni su ispadanju iz takta. Druga polovina je zaljubljena, mirna, tako da će sačekati da se Bikovi isprazne i neće uleteti u svađu koja je Bikovima potrebna. Bikovi u braku su najzadovoljniji od svih Bikova. Bračni partner je pouzdan, pruža im emotivnu i materijalnu sigurnost, jako je vezan za porodicu. Bikovi smatraju da nisu mogli da izaberu boljeg životnog saputnika. Njihova bračna luka je mirna i stabilna.

Zdravlje

Zdravlje Bikova je dosta dobro prikazano. Oni su trenutno pod uticajem nekoliko jačih, a pozitivnih planeta. Ukoliko su na nekoj terapiji, privremenoj ili stalnoj, ona daje odlične rezultate. U prvom slučaju dolazi do regeneracije organizama i Bikovi su na putu ozdravljenja. Osećaju se primetno bolje i sledi im prekid terapije. Ukoliko je terapija stalnog tipa ona je takođe pozitivna u smislu da drži potencijalne probleme pod kontrolom. Organizam Bika je sve jači i Bikovi se konačno osećaju snažno. Osobe koje nemaju nikakve simptome vode računa o ishrani, uzimaju suplemente i dovoljno odmaraju. Bikovima posebno prija masaža i odmor u banji.

BLIZANCI

Posao

Što se tiče samog posla situacija je prikazana kao stabilna. Blizanci su prilično odgovorni, pouzdani, ambiciozni, fokusirani na ciljeve. Ulažu sebe 100% u posao jer su sigurni da će njihov trud dati konkretne rezultate. Ono što je prikazano kao problematično je oblast finansija. Na samom početku nedelje očekuje ih veće nerviranje tim povodom. Postoji mogućnost da neki poslovni trošak bude mnogo veći nego što su očekivali, da nastane iznenada i da bude neodložan. Krajem nedelje odnosi sa kolegama neće biti najbolji. Očekuje ih međusobno nerazumevanje. Blizanci će pokušati neke obaveze da odrade na brzinu, ali shvatiće da to nije moguće ako žele dobre rezultate.

Ljubav

Pred slobodnim i Blizancima u vezi je odličan period za ljubav. Slobodni Blizanci su zaljubljeni, njihove emocije su duboke. Kao potencijalni problem je prisutan status druge osobe u smislu da postoji mogućnost da je zauzeta ili da su iz nekog drugog razloga osećanja tajna, na primer, u pitanju je osoba koju su upoznali preko posla pa ne žele da okolina sazna za vezu. Blizanci u vezi su idealizovali parterku i maksimalno joj posvećeni. Oni su ponosni na nju, svuda je predstavljaju, rado govore o njoj. Problemi su prisutni jedino kod Blizanaca u braku. Kod njih je prisutna doza nervoze, preosetljivi su i brzo reaguju u smislu ispadanja iz takta i započinjanja nepotrebne svađe.

Zdravlje

Zdravlje Blizanaca je generalno stabilno, naročito početkom nedelje. Ukoliko su bili ili su još uvek bolesti organizam je u fazi ozdravljenja, jačanja i regeneracije. Oni bi mogli već tokom ove nedelje da prestanu da koriste terapiju. Osećaće se mnogo bolje i u fizičkom smislu biće mnogo snažniji. Krajem nedelje počinje malo nepovoljnji period koji ukazuje na određene probleme. Disajni organi će biti jako osetljivi, kao i glava. Blizanci će biti skloni glavobolji, kao i temperaturi. Blizanci će biti skloni povredama, naročito u predelu ruku i nogu pa bi bilo dobro da se pričuvaju. Do povrede čak može doći slučajno, kod kuće, mogu se okliznuti i napraviti sebi problem.

horoskop

pixbay

Foto: pixbay

RAK

Posao

Pred Rakovima je povoljna radna nedelja tokom koje će biti prilično optimistične i zadovoljne sobom. Imaće priliv energije i imaće osećaj da su svemoćne. Biće jako vredne, komunikativne i čvrsto se držati svojih planova i ideja. Teškoće su prisutne jedino u komunikaciji sa inostranim saradnicima. Nešto što je već bilo isplanirano i dogovoreno druga strana će bez najave promeniti. Rakovima se neće dopasti promene napravljanje u poslednjem momentu i pri tome bez konsultacija sa njima, kao i to što će biti obaveštene u momentu kada je kasno za bilo kakvu reakciju. Saradnja se nastavlja, ali kod Raka se pojavljuje duboko nezadovoljstvo iako to neće otvoreno pokazati.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Slobodni Rakovi ulaze u vezu koju smatraju perspektivnom i veruju da ih čeka dug i zadovoljavajući odnos. Rakovi u vezi uživaju u stabilnom odnosu. Oni nisu svesni da je partner sklon flertu i da je tajni flert aktuelan. Problemi su prisutni jedino kod Rakova u braku čega su Rakovi odavno svesni. Partner ne deluje preterano zainteresovano za Raka. Dosta je zatvoren, fokusiran na neke druge stvari u životu. Razvod ga ne zanima, ali ni partnerka. Jednostavno pušta da zajednica traje i dalje, iako je u emotivnom smislu došlo do udaljavanja. Krajem nedelje očekuju ih razgovor vezan za nečijeg roditelja i raspodela obaveza u vezi te osobe.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno. Rakovi su prilično optimistični kada je ova oblast u pitanju i veruju da će ih problemi zaobići. Vode računa o ishrani, a sem toga započinju i fizičku aktivnost. Očekuje ih povoljna nedelja tokom koje će nabaciviati kondiciju. Odgovara im neki kolektivni sport ili rekreativna aktivnost gde akcenat neće biti na nekom strogom režimu vežbi nego na rekreaciji. Na primer, imaće potrebu da se kreću, tako da će im prijate trčanje, vožnja bicikla itd. U ovom periodu im definitivno sledi jačanje kondicije, a neki Rakovi će toliko biti zadovoljni da će sebi da postave novi cilj, a to je povećanje mišićne mase. U svakom slučaju, vitalnost i energija su na visokom nivou.

LAV

Posao

Kod Lavova je slična situacija na poslu kao i tokom prethodne nedelje. Neki poslovi im odličnu idu, na primer poslovi koji su povezani za inostranstvom, visokim obrazovanjem, dok neki poslovi ne samo da su u zastoju nego izazivaju nervozu i neraspoloženje. To se prvenstveno odnosi na oblast suđenja i generalno pravnih pitanja. Lavovi imaju problem ne samo da suđenja pokrenu u smeru koji im odgovara nego imaju problem i da nađu zajednički jezik sa drugom stranom, da postignu vansudski sporazum. Sudski sporovi koji traju duži vremenski period im oduzimaju najviše energije. Procesi koji se vode na Apelacionom sudu jedino imaju potencijal da se završe u njihovu korist.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Slobodni Lavovi imaju simpatiju koju su uspeli da izgube jer nisu reagovali na vrema tačnije nisu ponudili vezu. Sada je druga strana neraspoloženja, izgubila je interes za dalje druženje. Lavove je pasivnost i neodlučnost koštala tako što im je jedna osoba otišla iz života. Partner Lavova u vezi je nervozan, ali Lav ne reaguje na provokacije. Brak Lava je stabilan, ali ne i zadovoljavajući. Bračni partner Lava ne pokazuje mnogo pažnje Lavu što Lavu jako nedostaje. On je u tajnoj komunikaciji sa osobom koja mu budi ljubavni maštu. Trenutno nema konkretnih dešavanja, ali Lavu odgovara ovo virtualno druženje.

Zdravlje

Lavovi su fokusirani na fizičku aktivnost i ona im jako prija. Ne samo da na taj način pozitivno utiču na kondiciju nego uspevaju i da se opuste, oslobode stresa koji je u ovom periodu sastavni deo njihovog posla. Lavove očekuju hronične tegobe. One su prvenstveno vezane za pritisak koji je nestabilan. Drugi problem je loša cirkulacija. Sledeći problem su kosti. Problemi na poslu mogu da imaju negativan uticaj na psihološko zdravlje Lavova. U tom smislu mogu biti skloni padu ili promeni raspoloženja, depresiji. Lavovi se čak mogu povući iz društvenog života ili čak izbegavatei partnera jer će imati utisak da im društvo ne prija i da se bolje osećaju kada su sami.

DEVICA

Posao

Pred Devicama je teška poslovna nedelja tokom koje ih očekuju mnogi problemi. Neki problemi će datirati iz dalje prošlosti i Device će se gorko kajati što ih nisu regulisali na vreme nego su ih svesno prolongirali. Sem toga, očekju ih i novi, iznenadni problemi. Saradnja sa pojedinim kolegama nije najbolja. Device imaju utisak da nikako ne mogu da se usaglase, jer je jedna strana željna novina, a druga želi da se ništa ne menja, da radni proces ostane isti. Ukoliko su Device zainteresovane za traženje kredita od banke ili nalaženje sponzora ovo je povoljna nedelja za razgovore na tu temu. Device razmišljaju o novom poslu i uporno ga traže.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Slobodne Device očekuje novo poznanstvo. Device generalno nemaju izražen seksualni nagon, ali novi poznanik će ostaviti povoljan utisak baš u tom fizičkom smislu tako da će kod Devica proraditi hemija. Naravno da neće pokazati impresiju drugoj osobom, ali će prilično razmišljati o njemu i utisku koji je ostavila. Device u vezi su manje više zadovoljne odnosom. Njih brine posao tako da nisu u potpunosti opuštene i posvećene partneru. Device u braku su fokusirane na bračnog partnera i gledaju da što više vremena provedu sa njim. Partneru je emotivna sfera na prvom mestu i prijaće mu pažnja i razumevanje Device.

Zdravlje

Device su sklone prvenstveno hroničnim problemima koji su vezani za pritisak, cirkulaciju i kosti. Ono što je dobro je da se Device bave fizičkom aktivnošću. Bavljenje sportom i rekreacijom im jako prija. Na taj način ne samo da podižu kondiciju već izbacuju nagomilani stres zbog problema na poslu. Devicama odgovaraju uglavnom kolektivni sportovi i to na otvorenom. Nisu takmičarski nastrojeni. Ono čega treba da se pripaze su slučajne povrede tokom fizičke aktivnosti. Sem toga, Devicama će biti osetljivi disajni organi, ekstremiteti, glava i bubrezi. U tom smislu su mogući iznenadni problemi. Ono što je dobro je da će biti prolaznog tipa i da neće dugo trajati.

VAGA

Posao

Vage su zadovoljne poslovnom situacijom. Prilično su kreativne, vole da rade, imaju odlične rezultate, finansije su stabilne. Problemi su prisutni kod Vaga koje se bave privatnim biznisom. Evidentno je da su potrebne određene promene i da neki uobičajeni obrasci rada ne daju adekvatne rezultate. Vage su vredne, ali nisu u potpunosti spremne i otvorene za promene. Lakše im je da ostanu u zoni konfora, makar imali konkretne probleme, nego da rizikuju u nađu se na nepoznatom terenu. Odličan je dan za rešavanje sudskih sporova i uopšte pravna pitanja. Takođe, očekuje ih komunikacija sa predstavnicima sedme sile i izlazak u medije gde ostavljaju odličan utisak.

Ljubav

Kod slobodnih Vaga nema novih ljubavnih dešavanja. One su čak izgubile veru da će upoznati osobu sa kojom će da dožive ljubav. Vage u vezi su nezadovoljne vezom. Imaju utisak da veza stagnira, da ne vodi nigde. Svesne su da emotivno nisu ispunjene. Nesvesne su da partner ima tajnu vezu kojoj je posvećen i koja i njemu više odgovara u emotivnom smislu u odnosu na vezu sa Vagom. Partner Vaga u braku je nervozan, sklon ispadanju iz takta i Vage se ne osećaju opušteno u njegovom društvu. One imaju neobavezan i tajni flert na poslu koji ih opušta i pomaže da se čine voljenom. Flert ne uzimaju ozbiljno, tako da ih ne zanima ulazak u tajnu vezu i ugrožavanje braka.

Zdravlje

U oblasti zdravlja nema nikakvih promena u odnosu na prethodni period. Zdravlje je generalno stabilno. U slučaju da su bili na terapiji ili su još uvek dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja. Organizam se regeneriše. Kako su lekovi odradili svoje ovo je povoljan period za prestanak upotrebe terapije ukoliko je ona bila vremenski ograničena. Ukoliko je terapija redovna, na primer zbog problema sa nekom žlezdom, terapija daje odlične rezultate i drži problem pod kontrolom. Za Vage je jako bitno da dobro spavaju i da se dovoljno odmaraju, što Vage i rade. Vagama prijaju opuštajući tretmani tako da sebi obezbeđuju masažu, odlazak u spa centar i slično.

Devica, horoskopski znak, zodijak, astrologija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije imaju jako puno obaveza i biće čak primorane da rade više poslova istovremeno. Jako je bitno da se dobro organizuju, da znaju šta je priritet, a šta ne. Ukoliko to urade posao će biti odrađen na odgovoran način. Problem je što veliki broj obaveza može Škorpije da unervozi. Imaće utisak da imaju mnogo toga da urade, a da nemaju puno vremena. Iz želje da što pre odrade poslove radiće ih na brzinu, nedovoljno koncentrisani i naravno praviće greške koje će kasnije morati da ispravljaju. Očekuju ih poslovni razgovori vezani za pozajmljivanje novca ili sa potencijalnim sponzorima. Upravo zbog nestrpljenja i pokušaja za zbrzaju stvar dogovori će biti neuspešni.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Škorpije su zaljubljene, a emocije su im intenzivne i prilično su idealizovali voljenu osobu. Ukoliko su slobodne, ako uopšte ima takvih Škorpija, one sada započinju vezu. Vezu smatraju fatalnom. Pogođene su Amorovom strelom i smatraju da ovakve emocije nikada nisu gajile tokom života. Škorpije u vezi su u potpunosti posvećene voljenoj osobi. Maksimalno su ispunjene i trude se da što više vremena provedu sa partnerom. Jako su pažljive prema njemu. Toliko su ih obuzele emocije da maštaju na temu braka i dece. Brak Škorpija je prikazan kao stabilan. Partner je veliki emotivac i u potpunosti razume i podržava Škorpiju.

Zdravlje

Imunitet Škropija je generalno dobar i zdravstveno stanje je stabilno. Uprkos tome mogući su određeni problemi. Škorpijama su ugroženi nervi i to prvenstveno zbog mnoštvo obaveza na poslu. Iz tog razloga biće nervozni, napeti, skloni ispadanju iz takta. Škropije su sklone povredama. Da bi to izbegli potrebno je da ne žure, naročito ako su pešaci. Bilo bi dobro da povedu računa o disajnim organima, jer su skloni upalama. Glava je osetljiva, pa može doći do glavobolje ii temperature. Takođe, mogući su problemi i sa bubrezima. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema Škrorpije neće najbolje reagovati, neće mirno primiti vesti i moraće da nauče da miruju određeno vreme.

STRELAC

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Strelci su kreativni, imaju poslovne vizije, ali i volju i potencijal da ih ostvare. Bilo koji plan koji sada osmisle biće sigurno realizovan u budućnosti. Saradnja sa strancima je odlična i stabilna. Ukoliko ih zanima nalazenje posla u inostranstvu ili odlazak u inostranstvo radi nalaženje posla u toku je povoljan period za konkurisanje, poslovne intervjue i odlazak. Strelci se osećaju spremno za započinjanje privatnog biznisa. Imaju jasne planove i jaku podršku. Jedino što je prikazano kao problem je njihovo nestrpljenje i želja da ideje što pre prerastu u dela. Moraće da nauče da budu strpljivi i da strpljenje vodi ka uspehu.

Ljubav

Oblast ljubavi generalno nije najbolje prikazana. Što se tiče slobodnih Strelaca nema novih dešavanja niti oni išta rade da promene svoj status. Komunikativni su, ali ne nalaze osobu koja može da ih zainteresuje. Tačnije ne nalaze osobu sa kojom mogu da imaju kvalitetnu komunikaciju. Strelci u vezi su nervozni, nestrpljivi, napeti... Partner sve to oseća, ali ne reaguje nego mirno čeka da Strelca prođe neraspoloženje. Otvorena je mogućnost da partner uđe u neki tajni flert, ali ne i da prekine vezu ili je ugrozi zbog toga. Situacija ni kod Strelaca u braku nije najbolja. U ovom slučaju partner je taj koji traži povod za raspravu, želi da se svađa, brzo menja mišljenje i planove.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja Strelci se osećaju dobro i nema pokazatelja da su ugroženi. Strelci se osećaju raspoloženo i snažno. Organizam je jak i u fazi revitalizacije. U slučaju da su bili bolesni odnosno pod terapijom organizam je sve snažniji i lekovi postaju suvišni. Jedino ukoliko je terapija konstantna ona se nastavlja, a rezultati su odlični. Strelci se dosta odmaraju i to im prija. U fizičkom smislu nisu aktivni, mada planiraju da se urade nešto po tom pitanju, ali u budućnosti. Trenutno im prija da upražnjavaju aktivnosti tipa odlaska na masažu, u banju i slično. Skloni su da za svaki slučaj koriste suplemente i piju čajeve čisto radi prevencije i održanja dobrog zdravstvenog stanja.

JARAC

Posao

Oblast posla nije najbolje prikazana i ukazuje na ozbiljne izazove. U pozitivnom smislu Jarčevi će imati puno obaveza i biće čak primorani da više poslova rade istovremeno. Ono što je problem je što će obaveze morati ili želeti da odrade u što kraćem vremenskom roku. Zbog toga će početi da odrađuju obaveze na brzinu, da rade više stvari u isto vreme i naravno praviće greške. Jarčevi su generalno odgovorni, pouzdani, ozbiljno shvataju obaveze. Ovakav način je suprotan njihovom stavu da svaki posao treba ozbiljno da se odradi bez obzira koliko vremena oduzeo. Sada su napeti, pokušavaju da se prilagode novonastaloj situaciji, ali im to ne ide od ruke.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana. Jarčevi su zaljubljeni tako da ili ulaze u vezu ili imaju partnera. Situacija je malo specifična. Neće svi odnosi biti monogamnog tipa. Jarčevi će se bez ikakve griže savesti naći u vezi tajnog tipa. Ukoliko su slobodni sviđa im se zauzeta osoba, kao i on drugoj strani, tako da će veza biti tajnog tipa na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko su u vezi zanima ih druga osoba koju mogu upoznati preko društvenih mreža ili slučajno u saobraćaju, na ulici, u prevozu. Druga strana može biti iz mesta koje nije daleko u odnosu na mesto gde Jarac živi. Kod Jaraca u braku nema smetnji u vidu treće osobe, ali je partnerka promenljivog raspoloženja i ponašanja.

Zdravlje

Na polju zdravlja prisutni su određeni problemi. Zbog situacije na poslu, Jarčevima su nervi osetljivi tako da se osećaju napeto, nervozno, spremni da eksplodiraju ili da se posvađaju zbog najmanje stvari. Kako mnogo žure bilo bi dobro da se pripaze povreda. One mogu nastati na rukama i nogama. Osetljivi su disajni organi, glava i bubrezi. Kada je glava u pitanju skloni su temperaturi i groznici. Glavobolja može biti psihosomatskog tipa odnosno biti rezultat upravo problema na poslu. Ono što je dobro je da se Jarčevi bave sportom i na taj način uspevaju da deo stresa izbace iz sebe. Znači, vežbanje ne samo da im omogućava kondiciju nego ima i terapeutsko dejstvo.

VODOLIJA

Posao

Na polju posla Vodolije očekuju oscilacije. Početkom nedelje biće prilično samouvereni, optimistični, puni energije, želje za uspehom i dokazivanjem. To neće dugo trajati s obzirom da će jako brzo da se suoče sa problemima. Stvar je u tome što neće umeti da ih reše pa će njihov optimizam da splasne i pređe u nesigurnost. Nakon toga sledi faza nerviranja, loše komunikacije sa kolegama, nemogućnost nalaženja zajedničkog rešenja. Vodolije će na kraju zaključiti da moraju da se oslone prvenstveno na sebe ukoliko žele da ostvare stabilnost na poslu. Za Vodolije bi bilo dobro da budu prilagodljive, ali u isto vreme uporne i odgovorne jer na taj način mogu postići poslovne ciljeve.

Ljubav

Teško da će Vodolije imati priliku za emotivnim zadovoljstvom tokom ove nedelje. Ukoliko su slobodni nema ni nagoveštaja veze. U slučaju da su u vezi oblast komunikacije je ugrožena. Vodolije će biti nervozne, napete, sklone izazivanju svađa. Partner je pun razumevanja. Pokušaće da ih shvati, smiri, ali mu to neće poći za rukom. Srećom je prikazan kao inteligentna osoba tako da neće ući u besmislenu polemiku sa Vodolijom. Kod Vodolija u braku su takođe prisutni problemi. Vodolije su prilično neraspoložene za druženje, bliskost i više im odgovara samoća. Kod bračnog partnera je u toku tajni flert ili čak veza, ali Vodolija niti to primećuje niti o tome razmišlja.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Imunitet im nije jača strana i skloni su hroničnim problemima koji su vezani za kosti, kožu, zube, lošu cirkulaciju i nestabilan pritisak. Ovo su problemi sa kojima se Vodolije suočavaju duži vremenski period i na koji su navikli. Tokom ove nedelje prisutna je mogućnost pojavljivanja novih zdravstvenih tegoba. Oni su prvenstveno vezani za glavu, disajne organe i bubrege. Kod Vodolija je oblast saobraćaja malo nepovoljnije prikazana. Vodolije će biti sklone žurbi, koncentracija im neće biti najbolja i iz navedenih razloga može doći do problema. Noge, ruke i glava su najosetljiviji tako da bi bilo najbolje da ne žure i na taj način izbegnu probleme.

RIBE

Posao

Kod Riba je u toku odličan period za posao. Prilično su kreativne, intuitivne, znaju tačno šta žele da postignu i imaju dovoljno energije da realizuju svoje planove. Saradnja sa kolegama je odlična. Međusobno se razumeju, podržavaju, uspešno nadograđuju ideje. Ukoliko ih zanima početak poslovne saradnje sa stranim partnerima do toga može doći tokom ove nedelje. U slučaju da je saradnja već aktuelna odlično se razvija, na obostrano zadovoljstvo. Odlična je nedelja za suđenje, ali u slučaju da je u pitanju obnovljeno suđenje koje se odvija na Apelacionom sudu. Ribe očekuje kraći službeni put tokom koga će uspostaviti saradnju sa novim saradnicima ili obezbediti donaciju.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju slobodne Ribe su totalno neodlučne. Prolaziće kroz fazu kada će biti zainteresovani za simpatiju, zatim će smatrati da on nije za njih, da bi kasnije primetili kako je jako privlačan i stabilan. U suštini neće znati šta hoće i druga strana će biti delimično suzdržana zbog Ribinog promenljivog ponašanja. Ukoliko su u vezi, partner će strpljivo da čeka da se Riba emotivno stabilizuje i otkrije šta tačno želi. Jedino Ribe u braku znaju koga žele, a to je njihov bračni partner. Njihove emocije su duboke, a partner je centar njihovog emotivnog univerzuma. Bračni partner će biti malo nervozan zbog posla, ali će Ribe biti pune razumevanja za njegove probleme.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno. Nema nikakve potrebe da Ribe brinu o ovoj oblasti. Ukoliko su bile bolesne uspešno se oporavljaju. U slučaju da su bile pod terapijom dolazi do prekida iste. Organizam je u fazi regeneracije i Ribe primećuju da im je bolje. U fazi su kada im je potreban odmor i dobar san, bez obzira da li su rekonvalescenti ili ne. Fizička aktivnost ih ne zanima, ali im prija odlazak na masažu, u spa centar i slično. Odgovaraju im aktivnosti koje ih opuštaju i ne oduzimaju energiju. Tek krajem nedelje počeće da razmišljaju na temu rekreacije. U pitanju je rekreacija lakšeg tipa na otvorenom tako da će biti zainteresovani za pešačenje, brzo hodanje, vožnju biciklom.