Samo neka pršti
alo.rs

Nevaljali Ovan (21. mart-19. april)

Nevaljali Ovan
Nevaljali Ovan, Foto: Shutterstock

Ovan je strastven znak pa i u seksu voli sado-mazo igre koje podstiču adrenalin. Uvek je spreman za nestašluk a pali ga svaka akcija koja pored seksa uključuje i opasnost, tipa na javnom mestu. Vole rvanje u krevetu, čupanje za kosu, udaranje po guzi, ugrize, pa će im leći kožni bič s nastavcima, takozvani floger.

Bikovi hedonisti (20. april-20. maj)

Bikovi hedonisti
Bikovi hedonisti, Foto: Shutterstock

Bik je veliki hedonista u svemu pa i u seksu. Voleće igračke koje imaju ukus i miris a kao predigru obezbedite razne afrodizijake od čokolade, preko vina do jagoda… Oralni seks se podrazumeva pa nabavite seksi jestive gaćice koje su slatke i brzo se rastapaju u ustima.

Blizanci u punoj brzini (21. maj-20. jun)

Blizanci u punoj brzini
Blizanci u punoj brzini, Foto: Shutterstock

Lože ih lude ideje i eksperimenti. Ne drži ih jedno mesto, kao ni jedan partner. Bitno im je da probaju što više novih stvari. Brzo izgustiraju isprobavanje neobičnih poza i lokacije tako da možete da ih iznenadite nekom zanimljivom igračkom poput ljuljaške za nove neobične vrhunce.

Maštoviti Rak (21. jun - 22. jul)

Maštoviti Rak
Maštoviti Rak , Foto: Shutterstock

Kod Rakova je seks duboko povezan s emocijama, pa uživaju u dugoj predigri, poljupcima i dodirivanju. Fantaziraju o menjanju uloga i maskiranju pa im priredite veče s prerušavanjem. Bukvalno sve je u igri – od stroge medicinske sestre do pandura iz Komunalne.

Lavlja dominacija (23. jul - 22. avgust)

Lavlja dominacija
Lavlja dominacija, Foto: Shutterstock

Lavovi su ponosni i vole da dominiraju u svemu pa i u seksu. Uživaju i u striptizu i svemu drugom u čemu se seksualnost otvoreno prikazuje. Obožavaće ako se potpuno potčinite njegovim čarima i onemogućite bilo kakvo opiranje njegovoj vladavini.

Sputana Devica (23. avgust - 22. septembar)

Sputana Devica
Sputana Devica, Foto: Shutterstock

Device su vrlo sputanog libida i dok dođete do seksa morate da prođete niz testova. Ali ako izgradi poverenje u vas, njene sklonosti ka raznim perverzijama će vas iznenaditi. Sve što ima veze s borbom i vezivanjem dolazi u obzir te će nežna svilena marama kao povez za oči biti pun pogodak.

Vaga voli spenking (23. septembar - 22. oktobar)

Vaga voli spenking
Vaga voli spenking, Foto: Shutterstock

Vage su senzualne i pale se na sve što lepo izgleda. Vole prljave razgovore, ali i sve povezano sa guzom i pljeskanjem po istoj. Bič sa silikonskim vrhom za lagani spenking će ih raspametiti.

Razuzdana Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Razuzdana Škorpija
Razuzdana Škorpija, Foto: Shutterstock

Najseksualniji znak Zodijaka, koji ne zna za dosta. Šta god da im poklonite, obradovaće se jer ih sve u vezi sa seksom zanima. Vezovi za navlačenje su dobar izbor za ljubitelje kučećeg stila koji vole jače i žešće. Postavljaju se na stomak partnerke dok partner drži dve ručke u toku penetriranja. Prava stvar za osveženje veze.

Radoznali Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Radoznali Strelac
Radoznali Strelac, Foto: Shutterstock

Strelac je pravi je avanturista. Nema određene fantazije koje ga posebno pale, već ga uzbuđuje faktor iznenađenja, pa će rado isprobati seks koji je obojen avanturom. Vole da istražuju, pa su za žene idealne vibrirajuće gaćice i prstenovi za penis.

Jarac, skriveni zmaj (22. decembar - 19. januar)

Jarac, skriveni zmaj
Jarac, skriveni zmaj, Foto: Shutterstock

Naizgled hladni, Jarčevi u krevetu mogu biti i te kako strastveni. Vole da istražuju ali i da dominiraju pa im za intimne trenutke obezbedite golicaljku s perjem u crnoj boji, koja će uneti dozu nežnog uzbuđenja.

Nastrana Vodolija (20. januar - 18. februar)

Nastrana Vodolija
Nastrana Vodolija, Foto: Shutterstock

Vodolija voli sve novitete pa će prva isprobati sve novo. Sklone su perverzijama, pa ih drugi znakovi čak smatraju nastranima. Budući slobodna u seksu, neće se buniti ako joj date na dar vibrator za parove, zahvaljujući kojem oba partnera mogu da dožive istovremeni orgazam.

Znatiželjne Ribe (19. februar - 20. mart)

Znatiželjne Ribe
Znatiželjne Ribe, Foto: Shutterstock

Ribe se lako mogu izgubiti u okeanu svoje seksualnosti. Pored polnih, stopala su im glavna erogena zona. Veoma su maštovite, vole da se snimaju, gledaju, pa i da gledaju druge. Veliko ogledalo kod kreveta pretvoriće ih u seks-mašine.