ISTINITO I POUČNO! Rođeni u nedelju su ambiciozni, a u subotu - neodoljivi, šta znači ako je vaš dan sreda?

Pitajte mamu kog dana u nedelji ste rođeni i pročitajte šta otkriva o vama!

lepota, žena, devojka
Foto: shutterstock

Ponedeljak

Atraktivni ste i volite da budete lepo obučeni. Vredni ste, posvećeni poslu, taktični i promišljeni. Aktivni ste i ne volite da sedite kod kuće i izležavate se. Odličan ste prijatelj i imate razvijenu intuiciju.

Utorak

Šarmantni ste i elegantni. Kreativni i uživate u životu bez obzira na iskušenja. Ponekada ste nepredvidivi. Ne volite da se svađate. Umete da motivišete ljude da ostvare svoj cilj. Saosećajni ste, velikodušni i pouzdani.

VERUJETE LI DA DAN ROĐENJA ODREĐUJE KARAKTER?

Ukupan broj glasova: 21

  • Da, verujem!: 71% (15)
  • Ne bih rekao!: 29% (6)

Sreda

Duhoviti ste, nesebični i uživate u svakom trenutku života. Iskreni ste i odani, pa vam se prijatelji poveravaju. Topli ste, brižni i pažljivi, pa vas je lako povrediti.

Četvrtak

Rođeni u četvrtak su velikodušni, a u petak prepuni ideja i odlični prijatelji!
Duhoviti ste i veseli, uvek imate razumevanja za tuđe probleme. Druželjubivi ste i velikodušni. Ambiciozni ste, a zahvaljujući tome uspešni u poslu koji obavljate.

Petak

Uvek ste puni ideja, pa je zabavno družiti se sa vama. Uz mudrost i samopouzdanje to vam pomaže da uspete u poslu i životu. Ko emotivni partner ste odani i brižni. Uvek ste doterani.

priroda
 Foto: Shutterstock

Subota

Šarmantni ste i seksi zbog čega ste veoma privlačni suprotnom polu. Prema porodici ste veoma pažljivi, ali i emotivnom partneru. Ambiciozni ste i ne odustajete lako dok ne ostvarite cilj.

Nedelja

Vesela ste i optimistična osoba, ali ste veoma ozbiljni kada se radi o važnim životnim ciljevima. Osećajni ste, pažljivi, trudite se da usrećite ljude. Radoznali ste, vredni i spremni da naučite nešto novo. Zato stalno napredujete!

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi