horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock
horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

OVAN 

Posao

Ovnovi će biti prilično fokusirani na posao i rešeni da nikom ne dopuste da im se meša u odluke. Ono što je problem je da rezultati rada neće biti najbolji. Ovnovi su toga svesni i razmišljaće šta su pogrešno uradili što je dovelo do toga. Svoje greške neće naglas priznati, ali će biti totalno nezadovoljni sopstvenim učinkom. Kako su prilično samouvereni svaki neuspeh doživljavaju fatalno. Umesto da to prihvate kao deo života i normalno krenu dalje Ovnovi počinju da sumnjaju u svoje sposobnosti. Potrebno je da budu malo nežniji prema samom sebi. Svaka greška je lekcija. Ono što sada nauče koristiće im u budućnosti. Nema uspeha bez usputnih pravljenja grešaka.

Ljubav

Ovnovi su zaljubljeni. Emocije su im žestoko proradile. Smatraju da su našli idealnog partnera. Jako su posesivni i ljubomorni. Emocije su im iskrene, duboke, intenzivne i stabilne. Ovnovi ne primećuju da voljena osoba nije u potpunosti sigurna u ovaj odnos. Drugoj strani se dopada strast i posvećenost Ovna, ali ima utisak da su problemi prisutni na polju komunikacije. Ovan je prilično zaštitnički nastrojen i ima želju da o svemu odlučuje umesto voljene osobe. Drugoj strani se to ne sviđa. Za sada komentare zadržava za sebe, ali smatra da će neminovno doći do konfrontacije. Voljena osoba ima snažan karakter i nije neko ko dopušta bilo kome da donosi odluke umesto nje.

Zdravlje

Ovnove ne očekuju novi zdravstveni problemi, nego mogu da se pojave samo stari, hronični problemi. Oni su vezani za nerve, pritisak i cirkulaciju. Osnovi problem Ovnova je njihova nervoza, tvrdoglavost i lako ispadanje iz takta. Dovoljna je sitnica koja nije po volji Ovna da bi on burno reagovao. Kada prorade nervi proradi i pritisak. Prilično su velike šanse da dođe do skoka pritiska. Cirkulacija je slaba i Ovnovi mogu imati utisak da im je hladno na prstima bez obzira šta imali na sebi. Ono što je jako bitno za Ovnove je da izbegavaju stresne situacije i da ne reaguju burno. Burnim reakcijama ništa ne mogu da promene, a mogu da pogoršaju svoje zdravstveno stanje.

BIK

Posao

Pred Bikovima je prilično teška i puna izazova nedelja. Oni će čak imati utisak da im ništa ne ide od ruke. Problemi su vezani za saradnju sa inostranim partnerima. Ma koliko se Bikovi trudili da ih animiraju druga strana je suzdržana i ne pokazuje znake interesovanja za saradnju. Sledeći problemi su vezani za sferu zakona. Ovo je nepovoljna nedelja za izlazak na ročište, a isto tako i za završetak suđenja. Bikovi će proći mnogo gore nego što očekuju. Problemi su vezani i za odnos sa nadređenom osobom. Druga strana je svesna da što se tiče rezultata Bikovi ne pružaju svoj maksimum i malo je razočarana njihovim neuspesima. Međutim, nada se da je u pitanju prolazna faza.

Ljubav

Bikovi imaju potencijal da budu srećni i zadovoljni. Voljena osoba gaji emocije prema njima, želi da veza traje i u potpunosti joj je posvećena. Problemi nastaju zbog Bikove posesivnosti i ljubomore. Obe stvari su potpuno neosnovane pošto voljenu osobu ne zanima nijedna druga osoba. Bikovi ne mogu da kontrolišu svoje emocije, da ih se oslobode ili kanališu na pravi način. Ispoljavaju ih tako što partneru izgovaraju prilično grube reči. Partneru nije jasno Bikovo ponašanje, jedino im je očigledno da je Bik loše volje. Da bi izbegli eskalaciju problema ne odgovaraju na Bikove reči i čekaju da se Bik smiri. Za Bikove je najbolje da sa partnerom otvoreno porazgovaraju i reše stvari koje ih muče.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Bikovima je generalno opao imunitet i ono što prvo moraju da urade, bilo da imaju neke simptome ili ne, je da ga podignu. Ishrana je problem. Deluje da su Bikovi izbacili namirnice koje mogu da im pomognu da ojačaju imunitet. Jetra, žuč i bubrezi su ugroženi. Postoji mogućnost da Bikovi imaju kamen u žučnoj kesi ili pesak u bubrezima. Neka hrana bi mogla da aktivira ove probleme pa je zato bitno da dodatno povedu računa o ishrani. Određeni problemi mogu biti hroničnog tipa, na primer, problemi sa kostima, kožom ili kosom. Što se tiče kose biće sklona opadanju i to prvenstveno zbog stresa. Za Bikove je bitno da se odmore i opuste.

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je prilično šarenolika radna nedelja. U pojedinim momentima biće prilično frustrirajuća i puna izazova, a u pojedinim momentima uspešna. Problemi su vezani za oblast suđenja i kontakta sa predstavnicima medija. U oba slučaja Blizanci će ostaviti utisak smotane osobe koja ne zna šta joj je činiti. Biće zbunjeni, uštogljeni i nesigurni. Međutim, kada je komunikija nezvaničnog tipa u pitanju biće mnogo opušteniji i energičniji. U slučaju nekog kraćeg poslovnog puta ili poslovnog sastanka biće prilično precizni, jasni, konkretni i uspeće da postignu dogovor o dugogodišnjoj saradnji. Bilo bi dobro da iskoriste svoju intuiciju u situaciji kada nisu sigurni šta treba da kažu ili urade.

Ljubav

Kod Blizanaca je u toku nepovoljna nedelja za ljubav. Uprkos tome što imaju jaku želju da vole i da budu voljeni želja im neće biti ispunjena. Oblast ljubavi je blokirana. Ukoliko imaju simpatiju ljubav im nije uzvraćena. Ukoliko su u vezi svesni su da je veza u krizi i da je došlo do udaljavanja. Veza može da egzistira još neko vreme forme radi, ali je suštinski završena. Blizanci su emotivno neispunjeni i u fazi su kada su im očekivanja prilično negativna. Imaju utisak da nikad neće naći adekvatnu osobu i da će ostati sami. To definitivno nije tačno, ali ovog momenta Blizanci nemaju vere u emotivno bolje sutra. Ovo je period emotivnog završetka bilo konkretno veze ili razmišljanja o bivšem partneru.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja mogući su problemi sa kostima, kožom i zubima. Problemi mogu biti hroničnog tipa. Može se čak desiti da Blizanci ranije nisu reagovali, čekaju da problemi sami nestanu i sada je došlo vreme da se pozabave simptomima. Osnovi problem je fizička neaktivnost Blizanaca. Osećaju se tromo, bez volje da se pokrenu. U pitanju je ozbiljan problem i potrebno je da ga hitno reše. Za Blizance je najbolje da započnu bilo kakav oblik rekreacije ili da počnu se bave sportom. S obzirom da evidentno nisu raspoloženi za neki sport gde je potrebna snaga i okretnost bilo bi dobro da se okrenu plivanju, odlasku na masažu i slično. Jako je bitno da konačno pokrenu mišiće.

RAK

Posao

Pred Rakovima je nedelja puna izazova koje će oni uspeti da prevaziđu. Rakovi će biti maskimalno fokusirani na obaveze. Posao neće moći da se obavi onom brzinom kojom žele, ali to ih neće demotivisati, naprotiv uložiće dodatan napor da reše probleme. Rezultati rada će biti manji od očekivanih. Oblast finansija je dobro prikazana. Rakove čeka priliv novca koji će dodatno da ih motiviše. Saradnja sa strancima se odlično odvija, bolje nego što su se nadali. To je jedna od oblasti gde ih čeka ekspanzija. Čak bi bilo dobro da deo energije usmere u dalji razvoj poslovne saradnje sa inostranim saradnicima. Sa nadređenom osobom ih čeka idejno razmimoilaženje.

Ljubav

Na polju ljubavi nema pozitivnih promena. Ova oblast je loše prikazana kod svih Rakova, slobodnih i zauzetih. Slobodni Rakovi maštaju o braku i uplašeni su da do njega nikada neće doći. Oni generalno imaju naglašene emotivne potrebe pa kada nemaju voljenu osobu to jako teško preživljavaju. Ukoliko su zauzeti svesni su da odnos ne samo da stagnira nego ide u smeru prekida. Emotivna distanca je prisutna i nema pokazatelja ni kod jedne strane da želi da je prevaziđe. Rakovi gaje nadu da će druga strana da se promeni, pokaže inicijativu, ponudi nešto novo, ali ih stvarnost demantuje. Emotivno nezadovoljstvo utiče i na društveni život pa Rakovi nemaju želju da se viđaju čak ni sa prijateljima.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Mogući su hronični problemi vezani za genitalije, disajne organe i kosti. Za Rakove je jako bitno da povedu računa o ishrani. Postoji mogućnost da imaju kamenje ili pesak, na primer u bubrezima ili žučnoj kesi, da to traje duži vremenski period i da je došlo vreme da sada obrate pažnju na taj problem. Povoljni aspekti ukazuju na moguću upotrebu lekova, kao i na sklonost organizma ka revitalizaciji. Znači problemi nastali u ovom periodu imaju svoju istoriju, a sada je vreme da se konačno regulišu. Rakovi generalno ne vole odlazak kod lekara, ali sada imaju utisak da je pravo vreme da završe stvari koje su ranije odlagali da odrade.

novembar, glumci, horoskop, devojka, frajer, momak

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

LAV

Posao

Pred Lavovima je generalno povoljna radna nedelja. Imaće jako puno obaveza, ali će imati krajnje ozbiljan i odgovoran stav prema njima. Biće organizovani, ambiciozni i uspešni. Lavovi će biti zadovoljni sobom i opušteno obavljati posao. Problemi su mogući kada su poslovna putovanja i poslovni sastanci u pitanju. Oni mogu biti ili otkazani ili u slučaju da dođe do njih biće neuspešni u smislu nepostizanja dogovora. Problem će biti u krutom stavu Lava i njegovoj potrebi da bude isključivo po njegovom. Drugoj strani je potreban kompomis. Kako kod Lava ne postoji volja za nalaženjem na pola puta, pregovori će neslavno propasti. U suštini Lavovi to neće videti kao svoj propust.

Ljubav

Lavovima ljubav nije prioritet. Oni su toliko fokusirani na posao, tako da razmišljaju isključivo o svojim obavezama. Nisu društveno aktivni pa samim tim nisu ni u prilici da nekog upoznaju. Upoznavanje i druženje preko sistema društvenih mreža ih ne privlači. Situacija je nešto povoljnija jedino kod Lavova koji su u braku. Oni su prilično odgovorni i posvećeni najbližima pa se trude da deo svog vremena provedu sa njima. Partnerka je prilično zabrinuta zbog finansija i volela bi da razgovara sa Lavom o tome. Međutim, ne želi da ispadne histerična i nervozna. Ona misli da je partner odnosno Lav sklon neplaniranim i nepotrebnim izdacima, ali ne želi to da mu otvoreno kaže.

Zdravlje

Kod Lavova je generalno u toku nepovoljan period za ljubav. Međutim, to se odnosi prvenstveno na veze sa osobama iz okruženja. Povoljan je period za veze sa strancima ili osobama koje su u inostranstvu. Takva veza u potpunosti odgovara Lavu. Druga strana je prisutna u mislima, kontakt je redovan i Lav nema problem što druga strana nije fizički pored njega. Lavove emocije su postojane, stabilne i on razmišlja o budućnosti sa drugom polovinom. Ovde se kao potencijalni problem vidi mesto stanovanja. Druga strana nije oduševljena da zbog ljubavi menja mesto prebivanja, ali srećom Lav nema taj problem i spreman je za preseljenje u ime ljubavi.

DEVICA

Posao

Pred Devicama je prilično napeta poslovna nedelja. Sve ono što ih je mučilo u prethodnom periodu sada se nastavlja odnosno ponavlja. Poslovni planovi spadaju u promenljivu kategoriju i Devicama je muka zbog toga. Oni su pristalica rada i reda, pa ih ovakve stvari izbaciju iz takta. Potrebno im je vreme da sa jednog projekta pređu na drugi. Sledeći problem je neharmoničan odnos sa kolegama. Generalno je situacija prilično napeta i deluje da kolege pokušavaju da nalaze mane i krikuju Device. Device nikome ne ostaju dužne. Njima je kritikovanje uža specijalnost. Odnos sa nadređenom osobom takođe ima dozu nerazumevanja, neslaganja i izazova.

Ljubav

Device su u fazi kada ih ljubav ne zanima. Toliko su fokusirane na poslovne obaveze da nemaju čak ni vremena da razmišljaju na temu ljubavi. Zabrinute su zbog novca. Jednostavno su im posao i finansije takve da zahtevaju pažnju Device tako da ne ostaje puno vremena za ljubavnu sferu. Ovo je najbolji period prvenstveno za Device koje su u tajnoj vezi. One su toliko vezane za partera da uprkos svim problemima koje imaju uvek nalaze vremena za partnera jer im je on prioritet. Ove Device maksimalno uživaju u odnosu, naročito u čulnom delu veze. Druga strana je uspela da ih otvori, opusti, nauči da se prepuste emocijama i strasti. Device veruju da se ovakva ljubav dešava jednom u životu.

Zdravlje

Situacija je prikazana slično kao i u prethodnom periodu. Devicama su prvenstveno osetljivi nervi. Mogući su problemi sa pritiskom i cirkulacijom. Što se tiče pritiska sklon je iznenadnom skoku. Što se tiče cirkulacije problemi su vezani za prste. Štagod obukli oni će ostati hladni. Za Device je jako bitno da tokom ove nedelje izbegavaju nerviranje i stresne situacije. One su prvenstveno vezane za oblast posla. Za Device je bitno da se dovoljno odmaraju i da prave pauze. Device su poznati radoholici. Problem je u tome što nemaju meru i što nekad zarad posla mogu da oštete zdravlje. Device moraju da postave nove prioritete u životu odnosno da im zdravlje bude na prvom mestu, a ne posao.

VAGA

Posao

Pred Vagama je stabilna poslovna nedelja. Sve obaveze se obavljanju na vreme, jer neće biti niti otežanja niti neplaniranih teškoća. Vage će biti zadovoljne kako se posao odvija, rezultatima rada, kao i finansijama. Ovo je povoljna nedelja i za komunikaciju, naročito sa strancima i za kraća putovanja, koja takođe mogu imati veze sa inostranstvom. Vage ostavljaju utisak ozbiljne, odgovorne osobe, ali u isto vreme nekoga ko ume da razume druge ljude i spremna je na kompomis. To su sve osobine koje će im pomoći da postignu željene poslovne sporazume. Vage su u fazi pravljenja tajnih poslovnih dogovora koje još uvek ne žele da obelodane.

Ljubav

Sfera ljubavi je nezadovoljavajuća. Bez obzira što imaju naglašenu potrebu za partnerom, situacija je prilično problematična. Vagina potreba za stabilnom i intenzivnom vezom se manifestuje na pogrešan način. Vaga je u grču i kao da želi da partnera drži pod kontrolom. Najradije bi mu isprala mozak i naterala ga da radi ono šta Vaga želi. Partner je prikazan kao samostalna osoba koja nema nameru da se menja zbog partnerke. Vaga je sklona da insistira, priča iste priče, pokušava da nametne svoje stavove. Ovakvo ponašanje odbija partnera. On smatra da partnerka ili treba da ga prihvati takvog kakav je ili da nađe drugog. Zbog Vaginog ponašanja odnos ozbiljno trpi.

Zdravlje

Na polju zdravlja se ne vide ozbiljni problemi. Vage su u fazi regeneracije. Ukoliko su na nekoj terapiji ona daje odlične rezulate. Mogući problemi su vezani za kožu, kosu, zube i kosti. U pitanju su hronični problemi koji mogu da se reše na jednostavan način. Koži je potrebna odgovarajuća nega, a problem sa zubima jednostavno rešava stomatolog. Jedino kada su kosti u pitanju to deluje kao problem koji može da traje duži vremenski period. Vage su se malo ulenjile i nedostaje im fizička kondicija. Najbolja stvar koju sada mogu da urade za sebe je da se fizički pokrenu. Njima ne odgovara neki sport gde ima puno napora, ali bi im rekreacija dobro došla za jačanje zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije su prilično energrične, samouverene i rešene da prevaziđu poslovne probleme. Posao se konačno pokrenuo sa mrtve tačke i oni žele da nadoknade svo ono vreme kada je stagnirao. U tom cilju pokušavaju da obnove staru poslovnu komunikaciju, zakažu nove sastanke, pokrenu oblast finansija. Osećaju se dobro, jer ne samo da su počeli više da rade, nego su i u psihološkom smislu bolje, odnosno aktivni i usmereni na ciljeve. Oblast finansija je specifično prikazna, ukazuje na mogućnost dobijanja vesti da će deo novca koji očekuju da kasni. Ovo će malo da ih iznervira, ali i dodatno motiviše da budu još uporniji. Deo novca stiže, a drugi deo će morati da sačekaju.

Ljubav

Oblast ljubavi je solidno prikazana kod Škorpija koje su u vezi. Ove Škorpije su zaljubljene i u potpunosti posvećene voljenoj osobi. Imaju utisak da su našle pravog partnera za ceo život. Emocije su intenzivne i stabilne. Partner ima dozu ljubomore koju uspeva da iskontroliše. Više je u pitanju njegov posesivan karakter nego realna potreba za tim s obzirom na emotivno stanje Škorpije. Situacija u braku Škorpija je katastrofalna.Ne samo da je došlo do udaljavanja i emotivnog zahlađenja nego ne postoji ni želja ni sa jedne strane da se uradi nešto po pitanju poboljšanja odnosa. Jedina akcija koja je moguća je vezana za zvaničan završetak braka. Škorpije čitavu situaciju prihvataju mirno.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije najbolje prikazana naročito kod muškaraca. Njima je urogenitalni trakt dosta osetljiv i mogući su problemi. Eliminitarni sistem je takođe osetljiv. Zbog toga je potrebno da povedu računa o ishrani. Glava je ugrožena i moguće su povrede, eventualno glavobolja ili problemi sa sinusima. Genitalije su osetljive, bešika, bubrezi. Generalno Škorpije treba da povedu računa o svom zdravlju, a da prilikom pojave bilo kakvih simptoma odmah reaguju. Povoljni aspekti ukazuju na mogućnost uzimanja terapije koja će da donese dobre rezultate. Takođe, kod Škorpija je u toku povoljan period za regeneraciju organizma, tako da će sa problemima uspešno da se izbore.

horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

Posao

Pred Strelčevima je prilična nepovoljna nedelja puna teškoća i izazova. Čega god da se dohvate neće moći to da završe u planiranom roku. Problemi se pojavljuju i tamo gde ih ne očekuju, a nejveći problemi su oni koji datiraju iz dalje prošlosti. Da bi posao mogao da napreduje neophodno je da se reši neki stari problem koji su Strelci elegantno zaobilazili. Što se tiče komunikacije sa inostranim saradnicima, ukoliko su oni iz Evrope odlično će da se razvija. U slučaju da su saradnici sa nekog neevropskog kontinenta doći će do zastoja u komunikaciji, možda čak i prekida iste. Oblast finansija je dosta loše prikazana i Strelci su zabrinuti zbog njihovog skromnog stanja.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Strelci su zaljubljeni, strastveni, posvećeni partneru. Problem je način na koji ispoljavaju ljubav. Strelci žele da im se partner u potpunosti posveti. Jako su nestrpljivi i misle da kada oni požele partnera da on treba istog trena da im ispuni želju. Partner može imati utisak da je Strelac opsesivan i to će ga odbiti. Voljena osoba je malo nesigurna, blokirana pa čak i distancirana prema Strelcu. Ne razume njegovo ponašanje i ima utisak da veza ima neku formu koja mu ne odgovara. Iz tog razloga odbiće neke sastanke sa Strelcem. Ovakvo ponašanje samo će da izbezumi Strelca i izazvati kontraefekta. Stelci će imati još jaču potrebu da partnera drže pod kontrolom.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Generalno gledano, imunitet nije najbolji i bez obzira da li imaju bilo kakve simptome ili ne, Strelci moraju da podignu imunitet. Druga oblast na koju treba da obrate pažnju je ishrana. Strelci mogu ili da otkriju da imaju pesak i kamenčiće u organizmu, na primer, u bubrezima ili žučnoj kesi ili ako već znaju, mogu da se pojave problemi. Pojedina hrana može da ih iziritira, a Strelci mogu da razmišljaju i o konkretnoj eliminaciji kamenja. Ugrožen je i eleminatorni sistem. Ukoliko budu jeli suvu hranu imaće usporen rad creva i osećaj nadutosti u stomaku. Problemi koji su prisutni imaju potencijal da traju duži vremenski period.

JARAC

Posao

Kod Jaraca je i dalje aktuelan nepovoljan period za posao. Sve stvari koje su bile problematične u prethodnom periodu sada se nastavljaju. Poslovni planovi se menjaju u poslednjem trenutku. Jarčevi su jako organizovani i ovakve stvari ne vole, a ako se ponavljaju, ko u ovom peroiodu, izazivaju nerviranje. Druga stvar je vezana za lošu komunikaciju. Jarčevi ne žele da promene niti jednu svoju ideju, da je prilagode ili bar malo popuste. Sa takvim stavom nemoguće je ostvariti bilo kakav dogovor. Iz tog razloga neki sastanci se odlažu u nadi da će sledećeg puta pregovori ići bolje. Jarčevi kao da ne shvataju da su oni doprineli da pregovori budu neuspešni.

Ljubav

Oblast ljubavi je dosta loše prikazana. Jarčevi su nezadovoljni ovom oblašću bilo da su slobodni ili zauzeti. U prvom slučaju nezainteresovani za druženja tako da nisu ni u prilici da nekog upoznaju. Ukoliko su zauzetei došlo je do gašenja emocija. Emotivna distanca je prisutna i Jarac je totalno nezainteresovan da se pokrene u cilju poboljšanja odnosa. On prilično hladno prihvata činjenicu da je odnos došao do kraja. Druga strana ima sličan stav tako da dolazi do zvaničnog prekida odnosa. Do udaljavanja je došlo u svakom smislu tako da Jarac čak nema želju da ostane u prijateljskom odnosu sa bivšim partnerom. Nakon raskida Jarčevi neće biti zainteresovani za novu vezu.
Zdravlje

Na polju zdravlja Jarčeve očekuju stari, poznati problemi. Oni su prvenstveni vezani za nerve, cirkulaciju i pritisak. Nervoza je povezana sa poslom i poljem finansija. Jarčevi su nezadovoljni navedenim oblastima i imaju utisak da ne mogu išta da urade što bi dovelo do pobošljanja u ovim oblastima. Loša cirkulacija ukazuje da su periferni organi stalno hladni. Pritisak je sklon iznenadnom povećanju tako da bi bilo dobro da Jarčevi koji su na terapiji budu ažurni. Za Jarčeve je jako bitno da se emotivno distanciraju od poslovnih obaveza i da ih ne uzimaju tako lično. Normalno je da na poslu se stvari uvek ne odvijaju glatko, ali to ne treba da bude razlog narušavanja zdravlja.

VODOLIJA

Posao

Vodolije radnu nedelju započinju puni optimizma po pitanju posla i finansija. Međutim, krajem nedelje ih čeka suočavanje sa realnošću i tada će shvatiti da neka njihova nadanja i planovi nemaju realnu osnovu. U tom periodu očekuju iz izazovi i donošenje odluka. Problem je što neće imati neki veći prostor za manevar, pa će se izbor odluka svesti na to koja odluka će imati manje loših posledica, a ne to koja će doneti više beneficija. Ukoliko imaju neki sudski proces koji je povezan sa finansijama, ovo je povoljna nedelja za dobitak novca preko oblasti suđenja. Bilo bi dobro da izbegavaju kontakte sa medijima, jer bi jako malo pričali, a iz onog što bi rekli ne bi mogao da se izvuče nikakav zaključak.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Glavni krivac za to su Vodolije. One su prilično nervozne, posesivne, ljubomorne, nestrpljive. Ne uspevaju da izgrade normalnu komunikaciju sa partnerom. Partner ima utisak da ih Vodolija stalno napada, kritikuje, da je ironična i nervozna. Sa ovakim stavom teško da će Vodolije da obezbede harmoničan odnos. Partneru je muka od ovakvog ponašanja, naročito što je u poziciji da se druži sa osobama čije je ponašanje znatno drugačije odnosno opušteno. Ukoliko žele da zadrže partnera i poboljšaju odnos Vodolije moraju pod hitno da promene način komunikacije sa parterom. Ukoliko to ne urade mogu očekivati promenu emotivnog statusa.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja neophodno je da Vodolije pripaze na način ishrane. Postoji mogućnost da im neka hrana smeta ili čak da su alergični na nju. Ukoliko su na lekovima velike su šanse da osete negativne posledice upotrebe lekova. Iz tog razloga moguća je promena terapije. Vodolije mogu da imaju problema sa hormonima i alergijama. U pitanju su problemi koje su ili imali ranije ili problemi koji imaju potencijal da se ponovo jave u budućnosti. Takođe, očekuju ih problemi sa spavanjem. Generalno su dve opcije moguce: prva je da imaju naglašenu potrebu za snom. Druga varijanta je da pate od nesanice i u tom slučaju odlučiće se za upotrebu lekova ne bi li se naspavali i odmorili.

RIBE

Posao

Pred Ribama je uspešna radna nedelja. Biće dobro organizovane, imaće jasno postavljene ciljeve i želju i volju da ih ostvare. Ovo je odlična nedelja za uspostavljanje dugogodišnje, stabilne saradnje sa inostranim saradnicima. Nadređena osoba je svesna u kojoj meri Ribe ulažu sebu u posao pa će im uputiti reči hvale. Ukoliko su Ribe u potrazi za novim poslom ovo je odlična nedelja za dobijanje poslovne ponude kojom će biti zadovoljni. U slučaju da već rade, ovo je povoljna nedelja za unapredjenje i javni uspeh. U svakom slučaju, oblast posla ukazuje na isključivo pozitivna dešavanja i da će Ribe biti maksimalno zadovoljne. Nažalost, finansije su i dalje ograničene.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana. Ribama su proradile emocije i strast. Jako su zaljubljene i žele u potpunosti da se posvete partneru. Imaju utisak da se ovako davno nisu osećale i žele da uživaju u svakom trenutku provedenom sa partnerom. Međutim, u celoj toj situaciji nisu realne. Prilično su se zanele. Na početku nedelje biće na krilima sreće, međutim, već od sredine nedelje počinju da se bude tj. otkrivaju stvarnost. Partner definitivno ne deli njihovo oduševljenje vezom. Štaviše, deluje prilično nesigurno, rezervisano, čak pasivno. On je blokiran, ne pokazuje emocije na spontan i otvoren način. Ribama ovakvo ponašanje ne prija i prilično su zatečene načinom na koji se odnos odvija.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana što znači da se Ribe osećaju dobro. Organizam je u fazi regeneracije i pod zaštitom. Ukoliko su imali zdravstvenih problema organizam se sada obnavlja. Ukoliko su na nekoj redovnoj terapiji, ona daje odlične rezultate. Ono što je dobro je da su Ribe pronašle balans izmešu poslovnih obaveza i slobodnog vremena. Znači, rade naporno, ali ne sagorevaju do kraja i sa druge strane obezbedile su sebi dovoljno vremena za kvalitetan odmor i san. Dobro izbalansirane navike omogućuju stabilno zdravstveno stanje. Ribe su i fizički aktivne. Prijaju im delatnosti koje doživljavaju kao uživanje, a ne neki ozbiljan fizički napor. Muzika ih takođe opušta.