HOROSKOP ZA 20. OKTOBAR: Ovnovi nepromišljeni, Device zatrpane poslom, Škorpije u ljubavnom zanosu

Volite svoju decu i kada su kriva jer će ih život kažnjavati i kad nisu!

muškarac, frajer, momak, glumac
Foto: Pixbay

OVAN

POSAO: Nestpljivi ste i želite da završite što više poslovnih obaveza u što kraćem vremenskom roku. Manje poslovne teškoće rešavate na brzinu, bukvalno u hodu.

LJUBAV: Konačno doživljavate susret sa realnošću. Smatrali ste da vam je veza bila idealna. Sada shvatate da ste drugu stranu idealizovali i da su vaša razmišljanja o braku neosnovana.

ZDRAVLJE: Glava je prilično osetljiva. Mogući su problemi tipa glavobolje, migrene, temperature, groznice ili čak problemi sa sinusima. Gledajte da povećate unos vitamina.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Komunikacija sa kolegama je inventivna, dinamična i osećate da ste deo stvaralačkog tima. Zajedničkim snagama pravite nove planove

LJUBAV: Emocije su evidentne, ali su problemi prisutni na polju komunikacije. Zadržavate neke stvari za sebe, a isto radi i partner. To ukazuje na nedostatak međusobnog poverenja.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Imate dobar apetit, odmarate se u onoj meri u kojoj vam odgovara, pružate sebi sva moguća zadovoljstva. Sve to utiče na stabilno zdravstveno stanje.

BLIZANCI

POSAO: Odličan dan za poslovnu komunikaciju i rešavanje sudskih sporova. Elokventni ste, precizni, ubedljivi, jasni i opušteni. Ostavljate utisak inteligentne osoba koja vlada materijom.

LJUBAV: Raspoloženi ste za komunikaciju. Uživate u upoznavanju novih osoba preko društvenih mreža. Povoljan je dan za upoznavanje nove osobe koja će da vas zainteresuje.

ZDRAVLJE: Zdravlje generalno nije loše. Postoji mogućnost problema sa pritiskom. U pitanju je poznat problem tako da znate šta da uradite u situaciji kada pritisak varira.

RAK

POSAO: Na poslu je atmosfera prilično nepovoljna. Kolege su neraspoložene i zabrinute zbogloše poslovne situacije. Vi ste jedna od retkih osoba koja veruje da će problemi biti rešeni.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo koje je dugo planirano. Prijatelji su rešili da provodadžišu i upoznaju vas sa njihovom prijateljicom. Malo preteruju sa pohvalama.

ZDRAVLJE: Dolazi do poboljšanja zdravlja. Sve što vas je mučilo u prethodnom periodu sada se povlači. Osećate priliv pozitivne energij i osećate se mnogo snažnije.

LAV

POSAO: Prilično ste elokventni, ubedljivi, zvučite samouvereno i autorativno. Zvanično sa kolegama pravite poslovne planove, a u sušti dominirate i kolege prihvataju vaše ideje.

LJUBAV: Odličan dan za upoznavanje. Oduševljeni ste jer imate utisak da konačno srećete osobu koja poseduje kvalitete koje cenite. Nemate nikakvu sumnju da ćete se ponovo videti.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Vi ste neko ko vodi računa o kvalitetnoj ishrani. Bitno vam je i kako izgledate. Sve te stvari pozitivno utiču na održanje zdravlja i kondicije.

DEVICA

POSAO: Imate previše obaveza. Vi kao da ne umete da usporite ritam ili da odložite neke obaveze za drugi dan. Što je najgore sami sebi ste nabacili silne obaveze i ciljeve.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo do koga dolazi preko posla. Druga strana ostavlja odličan utisak, a vi se trudite da deluje maksimalno profesionalno.

ZDRAVLJE: Ne vodite računa o svom zdravlju. Za vas je jako bitno da dovoljno odmarate, da izbegavate stres i da se ne nervirate. Zbog silnih poslovnih obaveza javlja je napetost.

horoskop
Foto: pixabay

VAGA

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na poslu. Vredni ste, fokusirani na obaveze i glatko ih obavljate. Sve ide po planu. Nemate nikakvu sumnju po pitanju poslovnog uspeha.

LJUBAV: Situacija je komplikovana. Sreli ste muškarca za koga mislite da ispunjava sve vaše kriterijume i za koga osećate da može da vas usreći. Jedini problem je što nije slobodan.

ZDRAVLJE: Možete očekivati probleme sa hormonima. Ukoliko ste žensko bićete zabrinuti zbog kašnjenja menstruacije. Ukoliko ste muškarac štitna žlezda je prilično osetljiva.

ŠKORPIJA

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Smatrate da imate briljantne poslovne ideje, ali saradnici ih ne vide na taj način. Imate utisak da vas gledaju kao konkurenciju.

LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. U pitanju je odnos tajnog tipa, ali to vama ne smeta. Osećate da vam je partner u potpunosti posvećen, da su njegove emocije stabilne i jake.

ZDRAVLJE: Malo ste preterali sa posvećivanjem poslovnim obavezama. To je donelo posledice u vidu umora. Potrebno vam je da se dobro odmorite i povratite snagu.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas uspeh ukoliko posao ima veze sa komunikacijom. Bićete prilično ubedljivi u bilo kakvoj debati, sastanku, u komunikaciji sa pripadnicima medija.

LJUBAV: U potpunosti ste posvećeni voljenoj osobi. Ona vam deluje prilično neraspoloženo tako da pokušavate da je oraspoložite, pružite podršku i pomognete da se oseća bolje.

ZDRAVLJE: Zadovoljni ste zdravljem. Vodite računa o kondiciji i zdravoj ishrani. Sve to daje dobre rezultate. Osećate se snažno i imate utisak da dobro izgledate za svoje godine.

horoskop
Foto: pixabay

JARAC

POSAO: Uporni ste da ostvarite poslovnu saradnju. Problem je što druga strana nema previše interesa za tako nešto, ali izbegava da vam to kaže direktno. Zbog toga vas izbegava.

LJUBAV: Vaše ponašanje je prilično kruto, ozbiljno i distancirano. Simpatija čak ne može ni da nasluti da vam se dopada. Morate pod hitno da promenite način ponašanja prema simpatiji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom. Jako je bitno da izbegavate stres i bilo kakvo nerviranje. Pritisak je sklon oscilacijama, pa gledajte da uradite šta možete da to izbegnete.

VODOLIJA

POSAO: Previše ste optimistični kada su poslovne obaveze u pitanju. Imate utisak da sve možete brzo da regulišete mada praksa ukazuje da neće sve ići glatko kao što ste zamišljali.

LJUBAV: Postoje stvari o kojima je potrebno da porazgovarate sa partnerom na otvoren način. Čekate pravo vreme da inicirate razgovor i razjasnite sve što vas muči.

ZDRAVLJE: Možete očekivati probleme vezane za alergije. Neki miris ili hrana mogu izazvati alergijske reakcije. Bilo bi dobro da izbegavate alergene koji vam prave probleme.

RIBE

POSAO: Jako ste zabrinuti zbog finansija. Razmišljate da li da uzmete neku pozajmicu ili da aplicirate za kredit. Ono što vas brine je pitanje da li bi mogli da vraćate novac redovno.

LJUBAV: Prilično ste nostalgični. U mislima vam je bivši partner. Malo ste idealizovali partnera jer ga dugo niste videli. Pitate se da li je pametan potez da mu se javite.

ZDRAVLJE: Skeletni sistem je osetjiv, koža i zubi. Bilo bi dobro da zakažete redovnu kontrolu kod stomatologa. Što se tiče kostiju moguća je reuma, bolovi u leđima i kolenima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi