Sve o numerološkom broju 6! Kažu da nemaju sreće, a ovo je razlog zašto im ništa ne ide od ruke!

SlovoPres/M.M. | astro 2019-10-16 14:12:05 2019-10-16 14:12:05

Nije im lako...

Shutterstock

Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobija zbrajanjem cifara datuma rođenja i svođenja na jednu cifru, na primer: 15. 5.1995 – 1+5+5+1+9+9+5 =35 – 3+5=8.

PROČITAJTE I:

 

Lični broj 6

Ovde postoji priča o karmi. Dok se kod četvorke radi o porodičnoj, za šestice se kaže da iz nekih od svojih prošlih života nose nečiju krv na rukama. To je ujedno i najteža karma, pa se u ovom životu spajaju sa ljudima o koje su se ogrešili, i to je jedan od načina otplate njihovog karmičkog duga.

Može se zanemariti priča na temu šta je nekad bilo, ali posmatrajući šestice, došla sam do zaključka da one jesu pomalo uklete. Šarmantne su i zavodljive, ali njihova sreća u ljubavi plaća se velikom žrtvom i boli. Uvek su okružene ljudima, ali mnogo više vole prirodu i životinje. Imaju zlatne ruke. Pojedine šestice su toliko spretne da sve što požele mogu da naprave, od raznih majstorija po radionicama, preko ručnih radova i kuvanja, pa sve do slikanja.

Bez obzira na spretnost, nisu ni direktori ni velike gazde. Mogu one i to samo ako je pod okriljem porodičnog biznisa ili rada s prijateljima. Nisu ambiciozne i nemaju u sebi potrebu da budu na vrhu, najviše vole da služe, i ako je još u pitanju opšte dobro, izuzetno su motivisane.

Karijeru grade kao pevači, glumci, slikari, pisci… Jedino se u umetnosti ističu, samo tu mogu na pravi način da plasiraju svoje spretnost i genijalnost. To i ne treba da čudi ako se zna da je Venera, planeta ljubavi, vladar šestica.

Svaki broj ima i viši i niži tip, i uglavnom su te razlike neznatne, što se za šestice ne može reći – one su uvek na ivici i duboko u njima večito traje borba između dobra i zla.

PREPORUČUJEMO:

 

Ako pogledamo one dobre, pored navedenog, poznato je da su najverniji prijatelji i budite uvereni da vaše tajne ostaju tajne čak i ako ne pričate više s njima. To je pomalo zbunjujuće ako se uzme u obzir da šestica ima najpoganiji jezik od svih brojeva. Neće se ona svađati kao četvorka ili se duriti kao jedinica. Ona će vam reći šta joj je na duši i neće vas bombardovati uvredama i prostaklucima. Najtačnije je da ona kida nekome dušu rečima, samo što to radi na jedan smiren i suptilan način.

Šestice su na neki način žrtve svoje porodice, pogotovo žene. Ujedno su i izuzetno uredne i precizne.

One nevaljale šestice su poročne, sam blud i nemoral. I ne samo to – dok trojke recimo više vuku tabletama i opijatima, šestice se uglavnom zadržavaju na alkoholu i nema razlike između polova, piju istim tempom. Žene su kao mlade vrlo sklone alkoholu, promenama partnera i varanju, dok muškarci više naginju čaši nego suprotnom polu, ali sve to vreme ni malo ne gube na svojoj zavodljivosti i šarmu. E, sad, ono što me fascinira kod njih s obzirom na to da deluju krhko i nežno, jeste snaga s kojom preko noći mogu da prekinu s takvim načinom života, i to onog momeneta kad nađu svoju drugu polovinu. Onda su žene najbolje supruge, domaćice i majke, a muškarci dobri muževi, roditelji i najbolji su domaćini. Može se zaključiti da šestice nikako ne mogu da funkcionišu same. Dok je dvojkama samoća blagoslov, šesticama je najteža muka.

Dragana X Živković (numerologija2@gmail.com)

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Expand player
Pogledajte više