OVA TRI ZNAKA ĆE POLUDETI! Očekuje ih paklena nedelja, nikad im gore neće biti! Stres će najviše uticati na njih...

Koliko god da volimo magičnu sezonu Riba, ona nam neće tako lako pasti.

stres nervoza
Foto: Shutterstock

Ribe vladaju stvarima koje ostaju sakrivene ispod površine, a kada dođe period njihove vladavine pripremite se za iritantno razmišljanje i srozavanje samopouzdanja.

 

Ukoliko ste rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca ova nedelja vam neće lako pasti. Uz svu tu muku dolazi nam i retrogradni Merkur čisto da nam začini početak novog meseca. Evo šta očekuje prethodno pomenute pripadnike Zodijaka.

 

Ovan - biće vam teško da budete realni

Prolazite kroz čudan period jer su i Sunce i Merkur u vašoj 12. kući duhovnosti. Trenutno žudite za sanjarenjem kao prozorom za beg od realnosti. Intuicija vam je veoma izražena i donosi gomilu nekih novih informacija koje ne znate kako da procesuirate. Važno je da ostanete prizemljeni i da podsećate sebe da će sve biti ok.

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

Lav - osećaćete se veoma nesigurno i uplašeno

Osećate kako prolazite kroz težak period jer je Merkur kao i Sunce u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja. Sve što vam se dešava shvatate veoma lično i emotivno, a to je samo reakcija na prilike koje vam donosi univerzum.

Trenutno mnogo toga se dešava u vašem životu i počinjete da se pitate ima li tome kraja. Zagledajte se duboko u vašu dušu i ukoliko je uz vas neko kome verujete nemojte da se bojite da budete ranjivi. Nećete zažaliti.

Strelac
Foto: Profimedia

Strelac - previše ste osetljivi na sve što vam se dešava

Verujemo da se osećate iscrpljeno i emotivno u poslednje vreme jer su i Sunce i Merkur u vašoj četvrtoj kući porodice i doma. Da li vam je teško da budete napolju i izađete iz vašeg sigurnog skrovišta ovih dana? Trenutno nemate razloga da se forsirate. Slušajte šta vam vaše telo i duša govore da vam je potrebno.

Narednih nedelja imaćete potrebu da se vratite tamo gde je vaš dom. Provedite neko vreme sa porodicom i prijateljima i potrudite se da rešite vaše probleme u krugu ljudi kojima verujete. Reorganizujte i sredite vaš životni prostor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi