SUROVI PERFEKCIONISTI Numerologija otkriva koje su GLAVNE KARAKTERISTIKE kod osoba rođenih 19. DANA U MESECU!

Samo neke od osobina koje krase osobe rođene 19. dana u mesecu su samoodrešenje, nezavisnost, istraživanje, humanost i tolerancija. Pogledajte koje vas još osobine krase...

Numerologija, astrologa, horoskop
Foto: Shutterstock

Osnova broja 19

Sama srž ovog broja je samosvest. Ona podrazumeva individualnost, istraživanje i kreativnost. Osnovno značenje broja 19 nalazi se u raščlanjivanju broja 19 na jednocifrene brojeve:

1 + 9 = 10
1 + 0 = 1

Dakle, suština broja 19 je slična broju 1. Broj 19 takođe sadrži osnovu ovih jednocifrenih brojeva, 1 i 9, i ponovo broj 1. Osnovna vrednost broja 19 je kombinacija intrinzičnog značenja broja 19 redukovanog na broj 9 i broj 1 i 9. Budući da se broj 1 pojavljuje dva puta u ovom redukovanju, još je jači nego što bi inače bio.

 

Dublji uvid

Osobe rođene 19. u mesecu najčešće donose odluke bez uticaja drugih ljudi. Imaju snažnu želju da budu nezavisni. Da bi nešto postigle, obično nastoje da pronađu alternativna rešenja, koja se razlikuju od njihovih ranijih rešenja i rešenja drugih ljudi.

 

Lično značenje

Samosvest je toliko jako prisutna u ovom broju, da se ove osobe stalno trude da pronađu nezavisnost za kojom žude. Nađu li ideju ili rešenje koje je ranije korišćeno, ili se njima ne čini originalno, nastavljaju da traže sve dok ne pronađu potpuno originalnu ideju. To može da uzrokuje jak osećaj frustracije i nedostatka zadovoljstva.

Bes,papir
Foto: Profimedia

Vrlo su ambiciozne, snažno motivisane u smeru uspeha i moći.

Premda su sigurne u sebe, uživaju u primanju pohvala i ohrabrenja. Imaju jaku radnu etiku i nepokolebljivu posvećenost onome što rade, što ih čini poželjnim u poslovnim projektima. Spremno prihvataju rizike i ne boje se dugog puta do onoga što žele, čak i ako to znači potpunu promenu okoline.

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DATUMA? Brojevi rođenja u potpunosti određuju vaš život! Oni otkrivaju da li ćete biti uspešni!

Njihova najveća mana je nespremnost prihvatanja misli i ideja drugih. Ponekad su skloni izolovanju, kako bi dokazali da su bili u pravu. Takođe su perfekcionisti, i ako njihove ideje dožive neuspeh, vrlo su kritični prema sebi.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi