Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Shutterstock, ilustracija
Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

JEDINICA

Vama kao Jedinici koja je pod uticajem Sunca, ovaj mesec može biti prilično uzbudljiv osim ako ste po prirodi pomalo nervozni. Prevelika aktivnost vas može u bukvalnom smislu slomiti, osm ako nemata neku četvorku u datumu rođenja. Možete biti skloni povredama ili raspravama. U ljubavi ste više nego zahtevni ali i prilično harizmatični. Ipak, odgovaraće vam samo jake, stabilne ličnosti, a vas može upravo privući neko ko je veoma senzibilan. Ako ste muškarac, u boljoj ste poziciji, jer vam predstoji sjajan period u ljubavi, posebno ako zbog posla često putujete. Ovo bi mogao biti mesec nekih velikih početaka, ali se čuvajte preteranog trošenja novca.

PROČITAJTE JOŠ:

 

DVOJKA

 

Magija, vradžbine,

Shutterstock, ilustracija

 

 

TROJKA

ČETVORKA

Vaša prava priroda traži red, harmoniju, a suočeni ste sa enegijama neparnih brojeva koje vas u potpunosti izbacuju iz vašeg uobičajenog koloseka i čine vas nesposobnim da razmišljate na način na koji ste navikli. Moraćete da brzo donosite odluke, da budete spremni na razne promene, na enegiju Jupitera koja će delovati povoljno na vašeg vladaoca Saturna. Nove poslovne mogućnosti i podrška uticajnih osoba za vas mogu biti više nego izazovni. Ako samo pokušate da pratite druge, njihov ritam i pristanete da budete, samo prividno u pozadini, bićete u sjajnoj poziciji. Udate žene mogu biti meta iskusnih zavodnika, slobodnih muškaraca, a muškarci zbunjeni otvorenim udvaranjem poslovnih žena.

PETICA

Vaša merkurovska priroda koja stalno traži nove izazove nikako ne pristaje na kompromise. Sve ono što ste želeli moglo bi da vam se dogodi, a to znači - mnogo uzbuđenja, novi poslovi, novi počeci, uzbuđenja svake vrste.

ŠESTICA

Da biste završili sve što želite, moraćete da uložite priličnu enegiju što vam možda neće baš sasvim odgovarati. Ipak, vladalac vašeg broja Venera, planeta ljubavi, doći će do punog izražaja, posebno pod uticajem osobe koja je intelektulano mnogo jača od vas, koja često putuje i koja će vam na svaki način imponovati. Pokušajte da se uklopite u neki timski rad osoba koje su vrlo iskusne, moguće poznate i koje imaju kontakt sa strancima. Ako tražite posao, naći ćete ga. U ljubavi ste veoma romantični i vaša očekivanja mogu da se vrlo brzo ispune preko osobe koja ima veze sa prekookeanskim zemljama. Možda ćete nekoga upoznati na putu.

SEDMICA

Vaša uranovska priroda dolazi do punog izražaja u kontaktu sa brojnim Jedinicama koje imaju snagu Sunca. Neko će uspeti da na vas pozitivno utiče i da vas natera da sagledate ne samo svoje probleme nego i svoje potencijale iz drugog ugla. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer ste vrlo blizu momenta kada ćete ih ostvariti. Novac koji čekate stići će, moguće preko poslovnog čoveka koji je vrlo prodoran. U ljubavi ćete biti potpuno pod vlašću one druge strane koja je vaša sušta suprotnost, a vama će se činiti upravo obrnuto, da ste sreli srodnu dušu. Flert ili romansa su neizbežni. Ako ste u braku ili dužoj vezi, možete doći u iskušenje da uđete u neke zabranjene vode.

OSMICA

Sjajno se snalazi pod uticajem Sunca koje će vam dodati potrebnu energičnost i motivaciju. Čuvajte se naglih pokreta, opekotina, uniformisanih lica, i sopstvene samouverenosti. Konflkti mogu biti ozbiljni, posebno sa muškarcima, ma kog pola da ste. Ako ste žena, a priželjkujete strastvenu vezu, imaćete je, ali sa prilično egocentričnim muškarcem. Ukoliko ste muškarac, pokušaćete da dominirate i prva runda je vaša, a zatim sledi nokaut. Pazite da ni u čemu ne preterate da ne biste na kraju meseca bili u gubitku, naročito ponosa i novca. Malo mudrosti i strpljenja i na pragu ste značajnih uspeha.

Novac, pare, dinari

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVETKA

Vaša harizma doći će do punog izražaja u ovom mesecu. Ako ste želeli posao zbog koga biste morali da dosta putujete, ostvariće vam se san. Ne samo da ćete imati prilike da putujete nego i da sklapate sjajne poslove, da stičete nove poslovne kontakte i da upoznajete interesantne osobe. Vaša prilagodljivost biće mnogo izraženija, ali i vaša plemenitost i sposobnost dobre komunikacije. Ipak, vaša glavna mana, svojeglavost i dalje će biti dominantna crta vaše ličnosti koja može da vas ponekada navede ne pogrešne poteze. Ljubav sa strancem ili na putovanju.

Žena, nega, ogledalo, sređivanje, narcis

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija