svađa na poslu, posao, poslovni ljudi
Profimedia.rs
Numerologija, astrologa, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Mesečna numerološka prognoza za septembar 2019. godine.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

PROČITAJTE I:

 

JEDINICA

Za vas bi ovo mogao biti mesec ljubavi i to sa nekim umetnikom ili sa nekom izuzetno atraktvnom osobom. Verovatno ćete ići na nečije venčanje ili ćete biti u prilici da idete na neke kućne proslave. Svi koji se bave umetnošću ili sportom kao rekracijom ili oni koji pokušavaju da započnu privatni biznis koji podrazumeva estetiku - butik, bavljenje nakitom, pravljenje nakita, dizajn, muzika, mogu očekivati veoma interesantan mesec. Početkom meseca bićete verovatno ushićeni a sredinom meseca energični i aktivni, dinamični i spremni da pokažete inicijativu. Ovaj period vam donosi mogućnost uvećanja finansija, manje ljubomorne scene, potrebu za izlascima i verovatno ćete imati potrebu za sadržajnijim društvenim životom.

DVOJKA

U ovom periodu bićete skloni uzbuđenjima, nervozni i ishitrenim odlukama, želećete promenu u životu po svaku cenu, niko neće moći da vas ubedi da grešite. Pazite da ne donesete odluku koja je protivna vašim interesima. Sa Devetkom možete naći zajednički jezik ako ste popustljvi ali vama treba neko ko će vas razumeti, možda neka druga Dvojka ili neka Šestica. Čeznete za poslom koji bi vam omogućavao da se istaknete i da u punom sjaju dođu do izražaja sve vaše sposobnosti. Vi ste spremni da vredno radite da biste došli do nekog ekstra novca, shvatate koliko je važna materijalna stabilnost a poslednjih deset dana postajete mnogo više okrenuti ka duhovnosti i spremni ste na mnoga praštanja i kompromise.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

TROJKA

Bićete okupirani poslom koji vam može doneti dobru zaradu. Bilo čime da se bavite, možete naći način da zaradite u kratkom vremenskom roku a krajem perioda ćete biti mnogo skloniji da se bavite svojih duhovnim potrebama. Verujete da možete da se pozabavite sobom na nekom mnogo višem nivou. Trebalo bi da budete mnogo opušteniji i ne treba da se previše opterećujete nepotrebnim brigama. Ako želite da započnete nov posao, trebalo bi da se posvetite svojim ambicijama. Neka Četvorka ili Jedinica može vam biti od velike koristi. Ljubavni život bi mogao biti veoma aktivan ako budete spremni da započnte novu vezu, najverovatnije sa osobom koja je veoma aktivna i dinamična.

ČETVORKA

Kada je vaš broj pod uticajem neparnih brojeva, vi ste apsolutno neprepoznatljivi. Imate priliku da se sretnete sa nekim ko može da vam pomogne i sa kim imate priliku da se uključite u posao, najverovatnije sa strancima ili sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Pokušajte da obnovite znanje stranog jezika ili bi trebalo da počnete da učite neki strani jezik. Osoba koja je nekada bila bliska sa vama uspostaviće sa vama dobru komunikaciju. Verovatno ćete krenuti u neki nov posao ili ćete razgovarati se nekim ko je iznad vas ili je aktivniji od vas i može da vam pomogne da se uključite u nove aktivnosti. Imate priliku da nađete honorarni posao ili ćete prihvatiti posao koji vam nudi neka bliska ženska osoba. Trebalo bi da promenite način ishrane.

PREPORUČUJEMO:

 

PETICA

Dve Petice, snaga vašeg broja i broja meseca može kod vas izazvati želju da prevaziđete sebe i da se izdignete iznad svojih sumnji i strahova. U toku prvih dana perioda možete biti pomalo opušteni ili ćete se baviti kreativnim poslom koji bi mogao da vam donese zadovoljstvo ili obnovu saradnje sa nekim kolegom. Sređujete finansijska pitanja, postajete tolerantniji i verovatno ćete napraviti neki kompromis sa osobama koje su vam bitne za posao čak iako vam nisu simpatične. Dobijate priliku da se sretnete sa jednom Sedmicom koja često putuje u inostranstvo. Najverovatnije ćete negde putovati i bićete raspoloženi za nova poznanstva i druženje sa osobama koje ranije niste sretali.

drugarice, prijateljice, devojke, sreća, srećne

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠESTICA

Počinjete mesec sa emocijama i ljubavlju, planirate da uradite nešto što je jako dobro za vas i osobu koja vam je draga. Ovaj period donosi dobre ideje umetnicima i osobama koje su spremne da naprave nekakav zaokret na emotivnom planu. To ne mora obavezno biti raskid ili promena posla, nego promena stava prema okolini. Kako se osećate je ono što vam je najvažnije. Sentimentalnui ste. Ovaj period bi vam mogao doneti veliki novac preko neke trgovinske transakcije, preko pisanja, medija, marketinga. Pokušaćete da budete praktični ali će duhovne aktivnosti biti važnije. Period je dobar za učenje, čitanje i posećivanje kulturnih događaja.

SEDMICA

Dobro se slažete sa neparnim brojevima ali su moguće i nepotrebne diskusije koje vam mogu doneti dosta problema pošto možete biti impulsivni. Idite što više u prirodu, družite se sa onima koji su vam dragi i sa kojima možete da razmenjujete ideje, da se družite. Prva sedmica je dobra za intelektuali rad. Posle možete dobiti želju za renoviranjem stanja, za prepravkama u domu, možete se baviti pitanjima koja se odnose na nekretnine. Privatni poslovi uz podršku članova porodice se preporučuju kao i započinjanje privatnog biznisa. Na kraju meseca ponovo je moguća nervoza, naročito ako vam neka Dvojka bude nametala svoje mišljenje i ako budete morali da se povinujete nekakvim pravilima koja vam nikako ne odgovaraju.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OSMICA

Ovo je mesec pun raznih ovrta. Počinje relativno mirno, uobičajenim aktivnostima i bićete od velike koristi vašim bližnjim i u finansijskom i u svakom drugom pogledu. Trudićete se da rešite pitanje neke zaostavšitine, stambeno pitanje ili nešto što ima veze sa problemima vaših bližnjih. Pazite da ne pravite prevelike troškove, posebno u vezi sa nekretnnama. Moguće da ćete često ići na putovanja ili ćete se družiti sa mladima što može na izvestan način i da bude za vas strsno ako su skloni raspravama. Pazite da vam neko u toku tog perioda ne ukrade neki novac ili da vam ne obiju kola. Kraj meseca donosi opušteniju atmosferu jer ćete verovatno uspeti da dođete do nekog novca ili ćete dobiti povišicu i najverovatnije ćete planirati neki odmor. Oni koji su slobodni, mogu ući u ljubavnu vezu sa atraktivnom osobom.

DEVETKA

Prvi dani meseca mogu na vas da deluju veoma naporno i bićete okupirani raznim problemima koji se odnose na papirologiju, rođačke odnose, novac će vam odlaziti na neke neplanirane troškove. Bićete u dilemi kakvu odluku da donesete po pitanju ličnog života ili ćete možda planirati preseljenje. Nećete biti načisto šta je za vas najbolje u tom momentu. Sredina meseca donosi momente uživanja u društvu osoba koje su spremne da se upuste u neke pomalo rizične poslove ali vas to neće preterano opterećivati. Imaćete priliku da doživite ljubav ili strastven odnos sa Dvojkom, Šesticom ili Osmicom. Moguće su ljubomorne scene ako ste u vezi sa Trojkom ili Četvorkom, mešanje članova porodice ili preopterećenost poslom. Ovo nije mesec za radikalne odluke. Moguće su česte trzavice u ljubavi.

Izračunajte LAKO svoj SUDBINSKI KOD i saznajte šta vas čeka tokom leta!

Budite spremni! Svaka planeta u astrologiji ima svoje ime, a u numerologiji svoj broj. Sunce je 1, Mesec 2, Jupiter 3, Neptun 4, Merkur 5, Venera 6, Uran 7, Saturn 8 i Mars 9. I kao što one utiču na nas, tako utiču i brojevi.

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati