IZRAČUNAJTE LIČNI KOD USPEHA ZA 2023. Saznajte u čemu ćete profitirati iduće godine
Foto: Shutterstock

Kako da prema numerologiji izračunate svoj kod uspeha za 2023. godinu?

Potrebno je da saberete sve brojeve vašeg datumarođenja, ali umesto svoje godine treba da koristite 2023. Kada to izračunate i svedete na jednu cifru, onda je saberite sa brojem iz tabele koji se odnosi na prvo slovo vašeg imena.

Na primer, osoba je rođena 28. maja (28.05.). Recimo da je prvo slovo imena "H". Ovo slovo odgovara broju 6. Saberite sve i dobijete: (2+8+0+5)+6+(2+0+2+3)=28. Sabiramo cifre dobijenog broja dok ne dobijemo broj u opsegu od 1 do 9. 2+8=10. 1+0=1. Kod uspeha za ovu osobu u 2023. godini je broj 1.

IZRAČUNAJTE LIČNI KOD USPEHA ZA 2023. Saznajte u čemu ćete profitirati iduće godine

SENSA / CANVA, DAILYHORO/PRINTSCREEN

 

Sada treba da pročitate šta vaš dobijeni kod uspeha i sreće za 2023. godinu znači:

Jedinica - Ako ste dobili broj 1, onda bi trebalo da tražite pomoć i zaštitu od neuspeha i problema kod kuće, u komunikaciji sa porodicom i srodnom dušom. Najverovatnije će neko od ljudi oko vas moći da vam pruži podršku, ali zapamtite da ćete pre kraja 2023. morati i vi da se angažujete da biste nekome pomogli.

Dvojka - Moguće je da će najbolji način da postignete svoje ciljeve biti pomalo nepromišljem.Pokušajte da ne ulazite u rizik. U 2023. skoro sve postižete sami, u skladu a svojom energijom.

Trojka - Ono što će vam se desiti u ovih dvanaest meseci, prema numerolozima, biće ponavljanje prethodnog iskustva. Računice pokazuju da će ova godina biti izazovna, ali predvidiva. Možda ishod bilo kog slučaja neće biti gotov zaključak. Morate da pratite svoju intuiciju kako biste kraj bilo koje priče učinili pozitivnim.

Četvorka - Oni koji su u proračunima dobili četvorku, u 2023. ne bi trebalo da se fokusiraju samo na jednu oblast života. Numerolozi preporučuju da većinu svog vremena provedete u potrazi za prilikama, a ne u introspekciji.

Petica - Za uspešnu 2023. godinu važno je da stalno tražite ravnotežu između posla i privantog, aktivnosti i dokolice. Nemojte sebe previše opterećivati, ali ni tapkati u mestu. Sve dolazi u svoje vreme!

Šestica - Broj 6 u proračunima ukazuje na to da ćete u 2023. najverovatnije morati često da donosite važne odluke, međutim, bolje je to učiniti bez rizika. U potrazi za istinom, intuicija će vam biti od velike pomoći. Nemojte se plašiti da slušate svoj unutrašnjiglas kada se suočite sa preprekama.

Sedmica - 2023. godina verovatno će biti uspešna za vas, ali uspeh će biti sakriven u detaljima. Moraćete da provedete dosta vremena tražeći rešenje za manje nevolje, ali budite sigurni da se isplati. Ako ne izgubite motivaciju i entuzijazam, sreća će takođe ostati u blizini.

Osmica - Bolje je posvetiti ovih dvanaest meseci finansijskoj sferi i poslu. Broj osam je simbol beskonačnosti, tako da je moguće da vas očekuju novac, poštovanje i priznanja. Pitanje je samo koliko ste vremena spremni da posvetite svom poslu i razvoju.

Devet - Ako ste uspeli u proračunima, 2023. godine ni u kom slučaju neće biti moguće rizikovati. Takođe je važno da važne stvari ne ostavljate za kasnije. Treba da rešavate probleme čim dođu, a da ne izmišljate sebi nove zadatke. Ostanite verni svojim principima i budite ljubazni prema svima, čak i prema onima koji zavide i šire negativne vibracije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading