ASTROLOZI PREDVIĐAJU ZA ĐOKOVIĆA U 2022. Loš tranzit planeta na početku godine Novaku donosi neprijatan događaj, tako da su male šanse da će učestvovati na AO
Tanjug/Ap

Poznati astrolog Boban Vujović tvrdi da Novaka Đokovića očekuje turbulentna godina i da sam početak 2022. godine može biti veoma komplikovana zbog tranzita Marsa koji se kreće suprotno njegovom znaku Blizanaca iritirajući tako vladara njegovog horoskopa Merkura, sa jedne strane, a sa druge, ova agresivna planeta ugrožava njegov Saturn i Uran u znaku Strelca koji u astrologiji predstavlja dešavanja u inostranstvu .

"Za Novaka cela naredna godina biće veoma burna i turbulentna, sa velikim padovima i skokovima. Sam početak 2022. godine može biti veoma komplikovana zbog tranzita Marsa koji se kreće suprotno njegovom znaku Blizanaca iritirajući tako vladara njegovog horoskopa Merkura, sa jedne strane, a sa druge, ova agresivna planeta ugrožava njegov Saturn i Uran u znaku Strelca koji u astrologiji predstavlja dešavanja u inostranstvu. Ovaj loš tranzit donosi brojna neprijatna iznenađenja tako da se tih dana može očekivati i neočekivani događaji što će kod njega izazvati dodatnu nervozu i nemir od 7. do 14. januara. Tako da su male šanse da će učestvovati na AO, a i ako mu dozvole boravak, biće izložen raznim pritiscima i nepravdama", pojašnjava Vujović. 

"Pored mnogih astroloških prognoza za nastupajuću 2022. trebalo bi naglasiti da ova Nova godina počinje u satu kad planeta sreće i napretka, Jupiter, vlada. Novak Đoković se rodio u satu kada je Jupiter vladao, a u svojoj natalnoj karti ima poziciju Jupitera na egzaltaciji Sunca što ga učini velikim i nedostižnim šampionom belog sporta. Astrološki gledano naredna 2022. će biti puna nepredvidljivih situacija, zastoja u napretku, ovo je godina borbe i velikog testa izdržljivosti. Iako kalendarski Nova godina počinje sa satom u kome dobrotvor Jupiter vlada, njegova pozicija u znaku Riba zajedno sa Neptunom do 10. maja i od 29. oktobra do 21. decembra donosi lažna nadanja i obećanja, tako da se savetuje da svako na svoj način ne odustaje od borbe za ostvarenje svojih snova, a pravi primer za to je Novak Đoković" kaže Vujović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Komentator

05.01.2022 18:36

Nole, sad i da te puste da uđeš odj... ih, idi svojoj porodici