PROGNOZE ČUVENOG RUSKOG NUMEROLOGA ZA AVGUST: Jedinice će potpuno promeniti životni put, Trojke čeka romantična ljubavna veza o kojoj su sanjali
Shuterstoock/ Lunja

Prema numerolozima, u brojevima su često zapisani kodovi naše sudbine. Svaki broj ima posebnu simboliku i značenje, a glavni broj vaše sudbine računa se prema datumu rođenja.

Saberite sve brojeve iz vašeg datuma rođenja i svedite ih na jednocifren broj.

Na primer, ako ste rođeni 13.07.1984. godine, razunate na sledeći način: 1 + 3 + 7 + 1 + 9 + 8 + 4 = 33 3 + 3 = 6 Broj sudbine u ovom slučaju je Šestica.

U ovoj nedelji očekuje vas puno izazova, ali najčešće ćemo sami sebi nametati ograničenja i praviti greške. Okolnosti su sjajne, a uz malo optimizma, opuštenosti i rizika, možete ostvariti nešto veliko. Nedelja je sjajna za ljubavne odnose, naročito ako ste usamljeni.

U galeriji ispod pročitajte šta nedeljna numerologija od 9. do 15. avgusta predviđa za vaš broj!

Ipak, avgust može doneti i brojne lepote i snažne lekcije. Može biti povoljan za početak novih ljubavi, ali i za rešavanje svega onoga što smo odlagali i što je tapkalo u mestu.

Broj 1

Dolazi vreme za promene, pred vama je period novih početaka. Sve što ste dugo želeli počinje da se ostvaruje. Iskoristite avgust da u delo sprovedete sve ono o čemu ste dugo sanjali i maštali. Ne plašite se da preuzmete odgovornost i pokažete liderske sposobnosti. Izbegavajte sukobe i rasprave jer mogu da dovedu do neprijatnih posledica.

Broj 2

Imaćete priliku da napredujete, ali ne žurite i ne donosite odluke naglo. Iskoristite ovaj mesec da poboljšate odnose sa porodicom, prijateljima i kolegama. Koristite se diplomatijom i na sve moguće načine izbegavajte konflikte. Pružite pažnju i nežnost voljenoj osobi.

Broj 3

Vreme je za društveni život i kreativno izražavanje. Spremni ste da stičete nova znanja i vrlo lako ćete ih iskoristiti za napredovanje na svim poljima. Ovog meseca ćete osetiti nalet pozitivne energije i želju da pokažete svoje talente. Inspiracija koju posedujete može vam doneti boljitak u budućnosti. Vaš entuzijazam privlači ljude pa je moguć i početak romantične veze.

Broj 4

Ovo je period aktivnog rada i samodiscipline, a najviše uspeha imaćete u poslu. Koncentrišite se na rešavanje poslovnih pitanja i zadataka, zvršite projekte koje ste započeli i sredite dokumenta. U avgustu ćete biti praktični, promišljeni i odlučni. Možda ćete se osetiti nesigurno po pitanju finansija pa bi bilo dobro da napravite štek. Mesec je odličan za rešavanje porodičnih i ljubvnih pitanja.

Broj 5

Ovo je mesec maksimalne energije, promena i intelektualne komunikacije. Bićete negde između želja da aktivno živite, razvijate se i putujete. Osećaćate se kao da sve možete da postignete i maksimalno ćete uživati u tome. Ovaj mesec iskoristite za sticanje novih znanja i veština jer će vam koristiti u budućnosti. Ovaj period će vam pružiti mnoge mogućnosti o kojima niste ni sanjali. Moraćete da donesete neke važne odluke, ali je vrlo važno da brzo reagujete kako vam prilika ne bi isklizla uz šaka.

Broj 6

Tokom ovog perioda energija opada. Osetićete se smirenije i opuštenije. Vreme je da obratite pažnju na porodicu, ali i druge odnose. U poslovnoj sferi pokažite ljubaznost i učinite da ljudima bude prijatno u vašem okruženju. Ovo je idealno vreme za jačanje postojećih odnosa. Velika je šansa da će vam se u život vratiti nrko iz prošlosti, to može biti partner ili prijatelj. Povedite računa o zdravlju i češće vreme provodite u prirodi. Poslovne kontakte koje sad sklopite eoneće vam mnogo pozitivnih stvari u budućnosti.

Broj 7

Vreme je introspekcije i dubokih misli. Ovovg meseca će vas obuzeti filozofke misli o životu, vašim odlukama i prošlosti. Iskoristite taj nalet za izvlačenje pouka iz prethodnih iskustava kako ne biste iste greške ponavljali. Avgust nije povoljan mesec za velika ulaganja, pa budite pažljivi sa novcem. Na polju ljubavi sledi poboljšanje.

Broj 8

U avgustu se vaša finansijska situacija poboljšava, a nećete morati ni puno truda da uložite. Ali ipak budite oprezni kako trošite, me rasipajte se previše. Najbolje bi bilo da novacc sačuvate, a kasnije uložite u biznis. Moguće su komplikacije i konfliktne situacije, naročito sa partnerom. Pokušajte da kontrolišete emocije i budete razumni. Odlučni ste i puni entuzijazma kada je posao u pitanju, a to će imati pozitivan ishod na kraju.

Broj 9

Ovog meseca samo završavajte ono što ste vam je ostalo. Nije povoljan period za započinjanje novih stavri. Sve što ste zamislili odložite za neki naredni period. Provedite ovaj mesec u miru i odmoru. Dobar je trenutak za proučavanje kultura, meditaciju i bavljenje sobom ili odlazak na putovanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading