NAJOPŠIRNIJI NOVČANI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021: Nekome brdo para, nekome bankrot

Astrolozi daju prognoze za novčane i poslovne situacije u 2021. godini za svaki horoskopski znak!

horoskop
Foto: shutterstock

Ovan

Venera će početkom januara ući u znak Jarca i vaše polje posla i karijere i na početku godine će vam doneti mogućnost da ostvarite solidnu zaradu kroz pokretanje velikih projekata poput građevinskih. Uspeh vas očekuje i kroz arhitekturu i dizajn. Mars će ući u znak Bika i praviće kvadrat sa Saturnom, što će vas finansijski opteretiti jer ćete imati velika ulaganja i troškove. Budite pažljivi u rukovanju novcem do marta. Ovo nije sjajna godina za novac, ali ne brinite, postoje stvari koje možete da uradite da je poboljšate. Početkom godine, smatraćete da nemate baš dovoljno novca za sve što želite. Ali već u aprilu, Jupiter stiže u vaš znak i donosi promenu koja će vam poboljšati situaciju. Sredina godine, sve do septembra, trenutak je da se izborite sa poteškoćama i otvorite sebi nove prilike za zaradu.Od novembra, radićete više, ali ćete imati i mnogo više novca nego početkom godine. Budite vredni i isplatiće se.

Bik

Saturn će tokom 2021. godine prolaziti kroz znak Vodolije i vaše polje posla i karijere. Kako je ovde Saturn jak i na svom, to će vam otvoriti nove mogućnosti za pokretanje velikih i dugoročnih projekata, dok će vam nadređeni poveriti više nivoe odgovornosti. Sam početak godine će vam doneti mnogo dinamike. Godinu započinjete velikim troškovima, i nije isključeno da će vam neko tražiri pozajmicu. Dobro razmislite da li verujete toj osobi, i da li bi novac mogao na nepovoljan način da se "umeša" u vaš odnos.Najbolji trenuci za izmene vezane za karijeru biće vam u aprilu, maju i junu, ako razmišljate o bolje plaćenom poslu. Ako vam predstoji veliki trošak, znajte da će jul i septembar biti najbolji meseci kada je u pitanju "debljina" novčanika. Uživajte u tome, ali dobro sve isplanirajte, jer u novembru stiže još troškova.

Blizanci

Nova 2021. godina vam počinje sa novim izazovima. Jupiter koji vlada vašim poljem posla i karijere će sredinom januara praviti kvadrat sa Uranom. Ideje, pristupi i drugačije metode koje ste pokušali da unesete u vaš način rada neće vam doneti očekivane rezultate. Nailazićete na razna podmetanja i ometanja od strane osoba kojima nećete moći da uđete u trag, a što će vas veoma usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Nedostajaće vam podrška od strane stručnih osoba.Ulazite u 2021. u odličnoj situaciji, i već u januaru dajte sve od sebe da je dodatno poboljšate. Februar će takođe biti super za novac, ali ostali meseci zahtevaće od vas strategiju - izračunajte gde vam novac "curi", jer će vam biti potreban, ovo će biti uzbudljiva godina. Ako sredinom godine budete prištedeli malo više, već na jesen ćete konačno moći da priuštite nešto veliko što ste uvek želeli. Novi automobil? Egzotično putovanje? Nešto treće? Vi znate, a vi ćete znati i kako da isplanirate finansijsku podlogu za to.

horoskop
Foto: shutterstock

Rak

Imaćete "magični dodir" kada je u pitanju novac ove godine! U svakom trenutku će ga biti dovoljno, a za to imate da zahvalite sebi i svom planiranju.Kućni budžet, ili traženje projekata sa strane koji donose super rezultate? Rakovi su za ovo šampioni. Rak novac gleda kao svoj oklop, važno je da je tu, da ga im dovoljno i za lepe stvari, i za eventualnu odbranu od loših.

Lav

Lavovi vole da troše, ali ne vole previše da računaju koliko je ostalo para za ovo ili ono. Moraće, ipak, u 2021. da povedu računa, kako ne bi završili u dugovima.Kreativni, talentovani, prave vođe pune samopouzdanja, Lavovi ne vole kada im neko kaže da ne raspolažu novcem kako bi trebalo. Ali, poslušajte u 2021. nekoga ko vas savetuje, bio to partner ili član porodice. Zarađivaćete dovoljno, ali ne dozvolite da vas ponese kreativna energija i da potrošite previše na neku veliku, važnu stvar. Razočaraćete se, a poslednje što vam sada treba je da se "uvalite" u kredit.

Devica

Početak godine vam je povoljan da razvijate polje usluga i da jednu novu uslugu pokušate da razradite. To može da bude nešto vezano za informacije, aplikacije za dostavu robe ili neki vid elektronske prodavnice. Budite pažljivi jer će Jupiter praviti kvadrat sa Uranom, što će vam otežati da ostvarite saradnju sa inostranstvom. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite putovanjima, transportom ili prosvetom. Uvek pažljive Device u 2021. ulaze sa odlično napravljenom računicom. I tako bi trebalo da ostane! Neće biti previše nepredviđenih troškova, ali proleće je trenutak kada ćete želeti da potrošite veću svotu novca. Pazite kada investirate, proleće nije najsrećniji trenutak i bolje se strpite.Ako odolite tom iskušenju, 2021. je fantastična godina kada je u pitanju novac. Nisu svi sjajni u planiranju kao što ste vi, pa krajem godine pazite da novac ne bude tema veće rasprave sa bliskom osobom. Shvatite da oni jednostavno ne razmišljaju kao vi. Možda su Lav u horoskopu?

horoskop
Foto: pixbay

Vaga

Kao i uvek, Vaga voli da živi na visokoj nozi, ali nema uvek dovoljno novca da to postigne. Vage, znajte da vam u 2021. dolazi uzbudljiva poslovna prilika koja će vam konačno omogućiti da zablistate i imate sve što ste oduvek želeli. Uspećete da rešite teškoće u drugoj polovini februara, a u martu, aprilu i maju ćete biti vrlo efikasni na svim poljima i lako ćete ostvarivati planirane ciljeve. Bićete visoko motivisani i dobro organizovani. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja i očekuje vas unapređenje, a mogli biste započeti i sopstveni biznis. Ako je prihvatite, finansije će biti odlične, a posao neće biti mnogo naporniji od onog koji trenutno radite.Ekstravagantni ste i velikodušni, i to će okolina primetiti, pa pripazite da vam ne traže novac na zajam. To nikada niste voleli, nećete voleti ni u 2021. Oktobar je trenutak kada ćete imati neplanirane troškove vezane za tehniku.

Škorpija

Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu, a to vam donosi teškoće na polju javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vas usporiti u razvoju velikih projekata, posebno ako se bavite građevinarstvom ili industrijom. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i to će vam doneti neočekivane nesuglasice sa poslovnim partnerima koje će nepovoljno uticati na vašu finansijsku situaciju. Znak koji savršeno upravlja finansijama u 2021. će imati priliku da uveća svoje bogatstvo! Škorpije, početkom godine bićete "opsednute" time kako da zaradite više. Vaš analitički pristup svemu omogućiće vam da odaberete pravu priliku od više koje vam se pružaju.Prihvatite je, verovatno će se dogoditi ili u martu, ili u maju, i barem kada su finansije u pitanju, bićete "na vrhu sveta". Neko će pokušati da se meša u to kako raspolažete novcem, naročito sredinom godine, ali ne dozvolite to, vi najbolje znate šta radite.

Strelac

Nova 2021. godina vam počinje napetim aspektima. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam otežati pregovore oko novih velikih i dugoročnih projekata, a na teškoće ćete nailaziti i na polju saobraćaja i trgovine. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do neočekivanog zastoja i raznih teškoća u vašem pokušaju da proširite ponudu vaših usluga. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslovima, pravom, reklamnim uslugama i advokaturom. Iako inače umete da preterujete, 2021. je godina kada ćete razborito raspolagati svojim novcem. Strelčevima pare nisu, kao Raku, važne za osećaj sigurnosti i vrednosti. Strelac novac posmatra kao "pasoš" za slobodu od stega koje oseća.Počastite se onim što ste oduvek želeli, naročito ako osetite tu potrebu u aprilu ili julu. Izbegavajte veće troškove u martu i septembru, tada vam zvezde nisu naklonjene.

horoskop
Foto: shutterstock

Jarac

Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i gde će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Ovo vas upozorava da izbegavate ulaske u rizične investicije jer ćete biti skloni da to nepromišljeno učinite, neočekivano i poneseni trenutkom, ali vam, to lako može naneti ozbiljne gubitke. Nije preporučljivo da započinjete nove velike poslove. Jupiter će praviti kvadrat sa Uranom i još više će vas provocirati da pokrenete rizične poslove koji zahtevaju velike investicije. Oprezni Jarčevi u 2021. će imati sasvim dovoljno novca. Važno je da ne pozajmljuju nikome, naročito članovima porodice koji traže novac, a ne žele baš da kažu za šta im je potreban.Jarčevi, vi najbolje znate šta je vaš plan, ne dozvolite da vas neko ubedi da ste previše štedljivi. Već na početku godine, u januaru, imaćete priliku da radite za više novca, a pripazite se većih troškova u aprilu i oktobru.

Vodolija

Nova 2021. godina će započeti ulaskom Marsa koji vlada vašim poljem posla u znak Bika, gde je u izgonu. Mars će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Više ćete biti orijentisani na rad od kuće i aktivno ćete tragati za načinom da započnete sopstveni posao ali nećete imati potrebnu podršku i sredstva. Vodolije su previše fokusirane na svoje snove i fantazije, da bi se bavile sitnicama kao što je novac. Ne dozvolite da vas to povuče tako da budete nepažljivi u 2021, jer ovo nije idealna godina za vas kada su u pitanju finansije.Najbolje što možete da uradite je da ne brzate. Ako morate da zamenite neki kućni aparat, nemojte jednostavno uzeti prvi koji vidite jer vas mrzi da birate, već razmotrite sve opcije, ne pričamo samo o ceni, već i o kvalitetu. Brzanje je jedino što može da vam pogorša finansijsku situaciju ove godine, tako da su sve odluke na vama.Vi ste velikodušni, i u redu je da drage osobe počastite poklonima u ovoj godini, naročito ako se približava neki važan datum ili jubilej u njihovom životu. A sebe počastite dobrom aplikacijom koja vodi računa o finansijama, koju nikako da preuzmete i olakšate sebi matematiku.

Ribe

Nova 2021. godina počinje ulaskom Marsa u znak Bika gde je u izgonu i slab. To će vam doneti velike izazove na polju trgovine, saobraćaja i komunikacija. Najviše teškoća imaćete iz nevidljivih izvora, preko konkurencije do tajnih neprijatelja koji će vam spletkariti iza leđa zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Posmatrano spolja, Ribe će izgledati drugima kao da nemaju predstavu šta rade s novcem u 2021. Ali nemojte da vas to zavara, Ribe imaju plan, on samo drugima ne izgleda logično.Verujte svom instinktu, ova godina će biti puna uspona i padova, ali nijedan od njih neće biti veliki, takav da menja život iz korena. Jun i decembar su meseci kada bi trebalo da posebno pripazite na finansije, jer ćete imati nepredviđene troškove. To su signali da na proleće i krajem godine dodatno povedete računa, zaradite koji dinar više, i u te mesece pune izazova uđete spremni.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi