SNOVI KOJI BUDE NEMIR Ukoliko ste sanjali da vam je otac mrtav, to je znak da vas u budućnosti očekuje nešto jako UZNEMIRUJUĆE!

Šta znači sanjati oca?

Deca, internet, otmica, roditelj
Foto: Shutterstock

Sanjati da je otac nasmejan: Ako ste sanjali da je vaš otac dobro raspoložen i da se smeje, to je znak da se vi ponašate onako kako ste vaspitani u detinjstvu i da radite ono što je po volji vaših roditelja.

Sanjati da je otac ljut ili zabrinut: Ako ste sanjali da je vaš otac ljut ili zabrinut, to je znak da ste svesni da radite nešto sa čim se vaš otac ne slaže. Zbog toga osećate krivicu.

KRIJU JAKU SIMBOLIKU Sanjali ste zamršenu dugu kosu? NAJEŽIĆETE SE kada otkrijete značenje sna!

 

 

 

Sanjati da se tučete sa ocem: Ako ste sanjali da se tučete sa ocem, to znači da niste zadovoljni odnosom koji imate sa ocem u stvarnom životu. Vi smatrate da ne dobijate dovoljno ljubavi i pažnje od svog oca, ali ne znate kako to da promenite.

SNOVI KOJI NAJAVLJUJU USPEH Ako ste OVO sanjali, možete očekivati OSTVARENJE svih AMBICIJA i ŽELJA!

More, deca, porodica, odmor
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati da tražite savet od oca: Ako ste sanjali kako tražite savet od oca, to je znak da vam je njegovo mišljenje veoma važno i da vam je potreban njegov savet. Moguće je da nemate hrabrosti da zatražite savet od oca, pa se vaša podsvesna želja da to učinite reflektuje u snu.

Sanjati flert sa svojim ocem: Ukoliko devojka sanja da flertuje sa svojim ocem, to je samo znak da vam nedostaje očeva ljubav i toplina i da osećate da vas na neki način otac zapostavlja.

NE IGNORIŠITE UPOZORENJE! Sanjali ste zmiju? Ono što će vam se desiti je VEOMA OZBILJNO

Klinac, otac, blizanci
Foto: printscreen

Sanjati da vam je otac mrtav: Ukoliko ste sanjali da vam je otac mrtav, a zapravo je živ, to je znak da ste jako zabrinuti za svoje roditelje i da se bojite za njih.

Sanjati pokojnog oca: Ako ste u snu videli svog pokojnog oca, to znači da ćete u narednom periodu doživeti napredak i da vas očekuje dug i lep život.

NIŠTA NIJE SLUČAJNO Sanjali ste SE*S SA ŠEFOM? Biće vam neprijatno kada vidite njegovo ZNAČENJE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi