OBIČNO PREDSKAZUJU NADOLAZEĆE NESUGLASICE Ako ste ih sanjali guste i crne, spremite se za svađu! Sva tumačenja vezana za snove o OBLACIMA!

Oblak je vidljiva masa koja nastaje zgušnjavanjem vodene pare u atmosferi.

Oblak, nebo, sloboda, san, vetrenjača
Foto: Profimedia

Sanjati olujne crne oblake

Ako u snu vidite velike crne oblake kao pred oluju ili nevreme, to implicira da ćete se svađati. Moguće je da ćete biti u lošim odnosima sa ljudima iz okruženja jer nećete prihvatiti mnoge sugestije i dobronamerne savete. Bićete ubeđeni da vam niko ne želi dobro i da vas ne razumeju zbog čega ćete se distancirati od svih i povući se u sebe.

 

Sanjati male beličaste oblake

Ukoliko u snu vidite male beličaste oblake, to simbolizuje duševni mir. Vi ste shvatili tačnost izreke „Kakve su ti misli, takav ti je život“ zbog čega ste maksimalno usredsređeni na lepe stvari koji vam se dešavaju u životu. Takođe, svesni ste da postoje i problemi koje ne smete gurati pod tepih, već se morate sa njima suočiti.

Ostavljaju jak utisak i najavljuju odlazak na PUT! Sva verovanja vezana za snove o JATU PTICA!

AUTOR: Sanovnik/M.M. DATUM I VREME: 25.07.2019. 09:58 Sloboda i na javi i u snu.... Foto: Shutterstock, ilustracija Ako u snu vidite jato ptica, to implicira da biste trebali da požurite sa poslom. Moguće je da se vaše školovanje odužilo i da poprilično kaskate za vašom generacijom.

Sanjati velike bele oblake

Ponekad ste sanjar. Ponekad ste i naivni. Ponekad volite pomoći drugima, a da ništa ne tražite zauzvrat. Ipak to je vaša odlika koja vas čini drugačijim od ostalih. Alternativno značenje je dug i sretan život.

EGIPATSKI TRIK ZA LEPE SNOVE Uzmite dva peškira, pokvasite ih i uradite OVO! Spavaćete kao beba, ljudi se kunu da POMAŽE!

 

Ptica, jato, nebo, sloboda, priroda
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati da ste iznad oblaka

Kada ste u snu iznad oblaka na nekoj planini ili gleate odozgo na oblake, to označava neizvesnost. Može se desiti da ćete ići na put ili čekati voljenu osobu da sa njim/njom obavite važan razgovor koji će odlučiti vašu budućnost. Nećete znati šta da očekujete zbog čega će se misli u vašoj glavi smenjivati munjevitom brzinom i vraćati vas do zaključaka od kojih ste i počeli.

OBRATITE PAŽNJU! Ukoliko ste sanjali nepoznatu osobu da vam nešto priča, desiće se STRAVIČNE promene u vašem životu!

Sanjat da letite kroz oblake

Predstoje vam romantični momenti na javi. Alternativno značenje je da postoji mogućnost putovanja na prijatno mesto.

 

Sanjati da letite avionom iznad oblaka

Pogledajte značenje sna avion.

OVI SNOVI NAJAVLJUJU LEPE DOGAĐAJE Ako ste sanjali da ste TRUDNI, možete da očekujete VELIKE PROMENE u životu!

Putnički avion
 Foto: Shutterstock

Sanjati da je celo nebo oblačno

Pogledajte šta znači sanjati nebo.

ONA JE SAMO JEDNA I JEDINA Sanjali ste vašu POKOJNU MAJKU? Ovakvi snovi prave JAKE OŽILJKE i nikog ne ostavljaju RAVNODUŠNIM!

PRIRODA, TUGA, DEVOJKA
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sanjati kišu da pada iz oblaka.

Kiša u snu označava neke prolazne zdravstvene ili društvene tegobe. Moguća je lakša bolest ili nesuglasice sa prijateljima.

NIŠTA NIJE SLUČAJNO Sanjali ste SE*S SA ŠEFOM? Biće vam neprijatno kada vidite njegovo ZNAČENJE!

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli crne ili beličaste oblake, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

LETENJE, SAN, KNJIGA
 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi