Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza kojima se morate posvetiti ako želite sve da dovedete u red. Važno je da se posvetite što boljoj organizaciji na ovom polju.

LJUBAV: Tokom današnjeg dana ne bi trebalo da bude nekih većih promena na polju ljubavi. Za sada ste nekako pasivni po pitanju novih poznanstava i kao da i sami ne želite promenu.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Pripazite na svoje zdravlje u narednom periodu. Potrudite se da se fokusirate na stvaranje zdravijih navika. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Ukoliko ste imali neki sukob sa vašim pretpostavljenima, sada biste trebali da ga uspešno rešite. Moguće je da ćete doći do kompromisa kojim će obe strane biti zadovoljne.

LJUBAV: Povoljan je period za ljubav, možete da očekujete brojne prilike za flert i nova poznanstva. Lav vas posebno privlači i sa njim je moguća veoma uzbudljiva veza.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je osetljiv i mogući su problemi sa plućima, kašljanjem. Pred vama je faza u kojoj ćete biti jako osetljivi i podložni tegobama na polju zdravlja.

BLIZANCI

POSAO: Trenutno niste u najboljem periodu za poslovno polje, pa su moguće neke manje komplikacije i nestabilnosti. Potrudite se da vi sa svoje strane ne stvarate dodatne probleme.

LJUBAV: Deluje vam da voljena osoba ima potrebu da vrši preteran uticaj na vas što vam se ni malo ne dopada. Moguće je da kao par više niste tako skladni kao što ste bili nekada.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa stomakom su naglašeni kod vas. Važno je da maksimalno povedete računa o ishrani i svojim navikama po tom pitanju. Izbegavajte unos masne hrane.

RAK

POSAO: Donećete novu odluku koja bi mogla da vam bude na neki način važna za vaše polje posla. Pred vama je faza u kojoj možete da ostvarite značajne pomake na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje misteriozno, jer ne otkriva previše detalja o sebi. Moguć je zanimljiv susret sa njom. Spremni ste da se posvetite otkrivanju njenih tajni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Povedite računa o svom zdravlju i izbegavajte gazirane i hladne napitke, kao i unos alkohola. Moguće su upale grla kao i virusne infekcije.

LAV

POSAO: Očekuje vas povoljna situacija na poslovnom planu. Ukoliko ste nezaposleni imaćete šansu za neki honorarni angažman. Pred vama je prilika da se zarada poboljša.

LJUBAV: Nemate razloga da brinete jer je na ovom planu kod vas sve uredu. Očekuje vas generalno dobar dan. Sa voljenom osobom imate sasvim solidan odnos i zadovoljni ste.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Moguće je da će vam u narednom periodu zdravlje biti na neki način ugroženo, pa su vam odlasci kod lekara kao preventiva važni.

DEVICA

POSAO: Ne očekuje vas preterano povoljan dan pa izbegavajte bilo kakve rizike vezane za polje finansija. Potrudite se da organizujete svoje troškove mudro i da se ne zalećete.

LJUBAV: Moguće je da ste se veoma jako zaljubili u jednu novu osobu koja se nekako iznenada pojavila u vašem životu. Ako je u pitanju Strelac očekuje vas zanimljiv dan.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica bi mogla da vas prati tokom većeg dela ovog dana. Horoskop vam na polju zdravlja nije baš dobro postavljen i sve ukazuje na probleme na ovom planu.

VAGA

POSAO: Imate utisak da ne možete da sprovedete u delo sve vaše planove i verovatno ste u pravu. Budite strpljivi. Sada nije trenutak da pokazujete preteranu nervozu.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa nekom osobom koja možda nije sasvim slobodna ili je u procesu razvoda. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku za početak veze.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Pogotovo možete da budete osetljivi u predelu vrata ali i u predelu nogu. Osim toga, naglašeni su i problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete dodatan nalet volje i inspiracije. Ostvarićete značajan pomak na poslovnom planu. Spremni ste da date sve od sebe kako bi na ovom polju napredovali.

LJUBAV: Prilično ste opušteni i prija vam da budete slobodni. Niste spremni za vezivanje sada, jednostavno ne osećate da vam sada treba veza. Ako ste u braku, maštate o razvodu.

ZDRAVLJE: Dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje. Tokom današnjeg dana vam u horoskopu ne stoje problemi na ovom planu. Iskoristite dan u kojem ćete imati dosta energije.

horoskop, priroda
Foto: shutterstock

STRELAC

POSAO: Očekuje vas prilično važan razgovor tokom kog ćete uspeti da definišete šta možete da očekujete od svog posla u narednom periodu. Spremni ste da se posvetite obavezama.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati voljenoj osobi svoje nezadovoljstvo. Manji sukob na kraju može dovesti do pozitivnih rešenja. Važno je samo da jedno prema drugome budete iskreni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje naptih mišića. Posetite neki salon za masažu ili se uputite kod fizioterapeuta koji vam može jako pomoći. Čuvajte svoja leđa i kičmu.

JARAC

POSAO: Ne očekuje vas previše posla. Možete da očekujete opuštenu i pozitivnu atmosferu u radnom kolektivu. Bićete spremni da se pored obaveza malo i družite i opustite u kolektivu.

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i prija vam druženje sa jednom privlačnom osobom. Ali ne očekujete više od toga. Za sada ste spremni da se držite na sigurnoj distanci.

ZDRAVLJE: Izbegavajte masnu hranu. Možete imati manje probleme sa holesterolom. Posetite lekara kako biste uradili redovne nalaze i ustanovili u kakvom stanju je vaš organizam.

VODOLIJA

POSAO: Preporuka je da ne žurite sa donošenjem novih odluka, jer bi sada neke stvari mogle da krenu u pogrešnom smeru. Potrudite se da se posvetite konkretnom rešavanju rutinskih obaveza.

LJUBAV: Razmišljate o prekidu veze u kojoj se više ne osećate srećno i ispunjeno. Očekuju vas ljubavne promene. Spremni ste za nova poznanstva, potrebna vam je sloboda izbora.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama vam stvaraju manje tegobe. Moguće je da ste u prethodnom periodu imali naporan tempo i da vas sada stiže umor. Nađite dovoljno vremena za san i opuštanje.

RIBE

POSAO: Pred vama su nova dešavanja vezana za poslovno polje... Možete da očekujete da ćete imati priliku za neke važne dogovore. Potrudite se da u prezentaciji projekata budete konkretni.

LJUBAV: Neka osoba iz prošlosti želi da se vrati u vaš život. Na vama je odluka da li ćete joj to dopustiti. Moguće je da će vam se na trenutak ipak vratiti stare emocije koje ste imali.

ZDRAVLJE: Problemi sa prehladom su naglašeni kod vas. Povećajte unos vitamina C. Generalno se potrudite da ojačate svoj imunitet. To možete postići i korišćenjem nekih prirodnih preparata.