horoskop, sreća, tuga, devojka, par
pexsels
horoskop, sreća, tuga, devojka, par

pexsels

Foto: pexsels

OVAN

POSAO: Dosadašnji načini rada ne daju zadovoljavajuće rezultate. Kako volite novite i izazove, često ste vođa, tako i sada planirate da uvedete novine koje će biti čista avangarda.

LJUBAV: Razočarani ste emotivnim odnosom. Imali ste utisak da ste našli životnog partnera, ali sada se budite i shvatate da druga strana nije osoba sa kojom ćete provesti život.

ZDRAVLJE: Nervi su prilično osetljivi. To znači da će vaše raspoloženje da varira, da ćete ići od toga da se dobro osećate do toga da ćete biti jako neraspoloženi i razdražljivi.

BIK

POSAO: Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Pravite konkretne poslovne ciljeve, detaljan plan kako da stignete do njih i u kom vremenskom roku. Prihodi su cilj plana.

LJUBAV: Imate lošu komunikaciju sa voljenom osobom. Nerazumevanje između vas dvoje raste, a vi se pitate kako do sada niste videli da ovaj odnos nema budućnost.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Vi ste poznati gurman. Volite da spremante hranu, da je konzumirete u opuštenoj atmosferi sa prijateljima i porodicom. To vas čini opuštenim.

BLIZANCI

POSAO: Prilično ste komunikativni. Ukoliko posao ima veze sa susretima sa ljudima, na primer nekom umetničkom i kulturnom delatnošću, mestima za izlazak bićete popularni.

LJUBAV: Neko vam se dopada, ali ste se prilično smotali. Umesto da budete ono što jeste glumite ozbiljnost i stabilnost. Druga strana vrlo dobor zna sa kim ima posla i ne komentariše.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Vama je jako bitno mentalno zdravlje, da se opustite, oslobodite stresa i napetosti. Na fizičko zdravlje ne obraćate previše pažnje.

RAK

POSAO: Ne snalazite se najbolje na poslu. Koncentracija vam je slaba, a i vi niste previše sigurni u sebe. Kolege imaju utisak da ne držite poslovne obaveze pod kontrolom.

LJUBAV: Prilično ste zainteresovani za osobu koja je slučajno ušla u vaš život. Vaša urođena stidljivost i pasivnost ne dozvoljavaju da simpatiji priđete na otvoren i jasan način.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu ste dobro. Zbog situacije na poslu ste pod stresom i osećate da vam je potreban odmor od obaveza. Najbitnije je je da se psihološki odmorite.

horoskop, sreća, tuga, devojka, par

thinstock

Foto: thinstock

LAV

POSAO: Prilično ste ambiciozni i sa novim poslovnim saradnicima ulazite u novi projekat. Imate visoko mišljenje o kolegama i očekujete da ostvarite zapaženi uspeh.

LJUBAV: Emocije su proradile. Dopada vam se osoba koju želite bolje da upoznate i da uđete u vezu. Problem je nedostatak samopouzdanja pa ne znate kako da joj priđete.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je stabilna. Osećate se dobro. Počeli ste da vodite računa o ishrani. Neki put se vodite računicom da ako je nešto skuplje to sigurno znači i da je bolje.

DEVICA

POSAO: Obožavate red i rad. Odličan ste organizator koji ne voli promene razrađenih planova. Upravo danas dolazi do promene istih pa vam je teško da se prilagodite.

LJUBAV: Imate simpatiju koju želite da osvojite. Smatrate da bi pritisak bio kontraproduktivan pa joj dajete vremena da vas dobro upozna i opusti se.

ZDRAVLJE: Kada je zdravlje u pitanju skloni ste promenama pritiska. Danas je dan kada su moguće oscilacije tako da treba da vam budu pri ruci stvari koje u ovim prilikama koristite.

VAGA

POSAO: Kreativni ste i smišljate nove poslovne planove. Delite ih sa kolegama iz branše. Oni vas podržavaju, a njihovi prijateljski saveti vam pomažu da stvari gledate iz drugog ugla.

LJUBAV: Komunikacija sa partnerom vam nije jača strana. Pomalo ste bahati, pomalo nervozni. Partneru ne prija kako mu se obraćate, ali se svesno trudi da izbegne sukob.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa hormonima. Najveće šanse su da vam proradi štitna žlezda ili da imate probleme sa genitalijama. Odlazak kod ginekologa je poželjan.


ŠKORPIJA

POSAO: Prilično ste energični i samouvereni. Nakon faze nedostatka samopouzdanja konačno ste se pokrenuli i rešili da jednom za svagda rešite određene poslovne probleme.

LJUBAV: Svu svoju ljubav i strast poklanjate partnerki. Odušavljava vam što je odnos emotivno intenzivan, strastven, stabilan i što su sve vaše potrebe u potpunosti ispunjene.

ZDRAVLJE: Kosti su osetljive. Potrebno je da budete pažljivi. Može doći do slučajnog pada, izvrnuća noge kada se najmanje nadate. Problemi nastali u ovom periodu će duže trajati.

STRELAC

POSAO: Prilično ste energični i samouvereni, ali čak i vama ponekad zatreba savet. Razgovarate sa iskusnijim kolegom koji vam daje prilično konkretne i korisne savete.

LJUBAV: Sami ste, mada ne i usamljeni. U suštini voleli bi da imate nekog pored sebe ali niste za varijatnu da to bude bilo ko. Iz tog razloga čekate strpljivo da se pojavi ona prava.

ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično. Redovno se bavite rekreacijom i pazite na ishranu. Ovo je proveren recept za stabilno zdravlje. Smatrate da ne treba da menjate ustaljene navike.

horoskop

pixabay

Foto: pixabay

JARAC

POSAO: Odličan je dan za dobijanje nove poslovne šanse. Loša stvar je što nema ničeg što vas privlači ni u poslovnom niti u finansijskom smislu, tako da je glatko odbijate.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. Posvećeni ste domu i porodici i fokusirani na zadovoljenje njihovih potreba. Voljena osoba uživa u vašoj pažnji i sigurnosti koju pružate.

ZDRAVLJE: U fizičkom smislu ste dobro. U mentalnom smislu niste najbolje. Skloni ste oscilacijama raspoloženja. Neke sitnice mogu lako i bez ikakve potrebe da vas iznerviraju.

VODOLIJA

POSAO: Prezadovoljni ste rezultatima rada. Imate utisak da možete još više da postignete. Iz tog razloga pravite megalomanske planove potpuno uvereni u njihov uspeh.

LJUBAV: Odnos sa partnerom nije najbolji. Voljena osoba smatra da ste prilično napeti i da reagujete burno bez stvarne potrebe. Iz tog razloga povlači se iz komunikacije.

ZDRAVLJE: Zdravlje je solidno. Prijalo bi vam opuštanje. Kao da ste malo u grču i razmišljate kako da se oslobodite napetosti. Dvoumite se između masaže i plivanja.

RIBE

POSAO: Iskoriste ovaj dan za komunikaciju sa predstavnicima medija. Psihološki ste spremni za susret, samouvereni i nemate nikakvu tremu. Utisak koji ostavljate biće pozitivan.

LJUBAV: Uemotivnom smislu ste delimično zadovoljni. Imate partnera koji zadovoljava gotovo sve vaše kriterijume. Jedino što vam smeta je da vam ne pokazuje uvek ljubav.

ZDRAVLJE: Mogući su već standardni ili već viđeni problemi sa kostima. Skloni ste bolu u leđima, reumi, bolu u kolenima. Pažljivo hodajte, jer ste skloni padu i povredama.

Komentari (1)

Skorpion - Austrija

21.10.2020 05:47

Naravno,samo koja je ta partnerka,ajda navrati vec jednom.?