HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR Lav dobija izvanredan posao, Devica ne zna kako da izađe iz "minusa", Škorpiju muče bubrezi (VIDEO)

Ko ima jasan cilj, lako će pronaći put, jer kad ima volje ima i načina!Roma Downey ‘Son of God’,https://mamame.rs/

Embed: YT link: https://www.youtube.com/watch?v=3Ms81kbzw7U&feature=youtu.be - YouTube youtube.com

OVAN

POSAO: Na poslu vas očekuje veći uspeh. Zahvaljujući vama dolazi do potpisivanja sporazume o poslovnoj saradnji sa strancima. Sa razlogom ste ponosni na sebe.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i pokušavate da zainteresujete simpatiju za vezu. U ovom momentu nije oduševljena vašim predlogom što vas ne demotiviše.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vodite računa o njemu. Trudite se da budete redovno fizički aktivni. Odlazite u šetnju koja nije dobra samo za fizičko zdravlje nego vas i opušta.

BIK

POSAO: Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom koji ne protiče glatko. Imate utisak da druga strane ne sme da izađe iz zone konfora i spremna je isključivo za postojeći sistem rada.

LJUBAV: Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam deluje prilično postojano, stabilno, racionalno. Prvi utisak je da je u pitanju prava osoba za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervima. Prilično ste osetljivi i vrlo lako vas je povrediti. Čak i neki nedužan komentar može da vam zasmeta i izazove plač.

BLIZANCI

POSAO: Nadređena osoba inicira razgovor. Obeveštava vas o novim poslovnim planovima. Računa da vašu pomoć i da ćete dati svoj doprinos da se oni uspešno realizuju.

LJUBAV: Vaša nesigurnost je uzrok problema u vezi. Jako ste ljubomorni što partneru smeta. Iziritiran vašim ponašanem u afektu prekida vašu vezu. Jako ste uznemireni zbog toga.

ZDRAVLJE: Bubrezi su prilično osetljivi. Bilo bi dobro da povedete računa o garderobi. Postoji mogućnost da se malo slabije obučete, a da bubrezi prvi reaguju na hladnoću.

RAK

POSAO: Prilično ste fokusirani na upostavljanje nove poslovne saradnje. Uspevate da poslovne pregovore vodite u smeru koji vama odgovara. Na kraju postižete sporazum.

LJUBAV: Imate blokadu kada je ispoljavanje emocija u pitanju. Drugoj strani ne pada na pamet da ste nesigurni nego vaše ponašanje tumači kao nedostatak interesovanja za vezu.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Mogući su jedino problemi vezani za alergije. Postoji mogućnost da vam neka hrana smeta pa je potrebno povesti računa o namirnicama.

Roma Downey, horoskop, film, glumac
Foto: ‘Son of God’/printscreen

LAV

POSAO: Očekuje vas razgovor za novi posao. Delujete smireno, autoritativno i energično. Ostavljate odličan utisak. Bez problema ulazite u listu najpoželjnijih kandidata.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Razgovor sa drugom stranom je zanimlji i lepršav. Osećate se dobro u prisustvu druge osobe. Imate utisak kao da se dugo i dobro znate.

ZDRAVLJE: Imuni sistem ja jak. Vi se osećate dobro. U suštini nema razloga za zabrinutost. Najbolje da nastavite sa navikama koje su proverene i obezbeđuju vam dobro zdravlje.

DEVICA

POSAO: Zabrinuti ste zbog finansijske situacije. Iznenadni trošak vas izbacuje iz koloseka. Niti ste ga planirali, niti znate kako da ga ubacite u ionako skroman budžet.

LJUBAV: Imate problem da izrazite svoje emocije na pravi način. Umesto da se opustite vodite uštogljenu i ozbiljnu komunikaciju sa simpatijom. Ona ne shvata da vam se dopada.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je prilično osetljiv. Dovoljna je sitnica da ispadnete iz takta. Upravo zbog iznenadnog troška dolazi do napetosti, nervoze, pada raspoloženja.

VAGA

POSAO: U fazi ste kreativnosti. Imate jake vizije i intuiciju. Ukoliko se bavite umetnošću odličan je dan za nastanak originalnih dela. Ona govore o bogatstvu vaše duše.

LJUBAV: Emotivno ste jako nesigurni. Fale vam dokazi ljubavi simpatije. On smatra da su njegove emocije vidljive i da nema potrebe da vas dodatno ubeđuje da mu je stalo do vas.

ZDRAVLJE: Stomak je prilično osetljiv. Moze se desiti da pojedete namirnicu koja vam smeta, koja sadrži neki alergen, a u najgorem slučaju može doći do trovanja.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao stagnira. Uzrok su teškoće koje ne uspevate da prevaziđete. Nadređena osoba je svesna problema koji imate pa vam u najboljoj nameri sugeriše kako da rešite problem.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. U potpunosti ste posvećeni partneru. Ipak, promiče vam njegovo neraspoloženje. Partner uspešno krije svoje probleme od vas.

ZDRAVLJE: Bubrezi su jako osetljivi. Pokušajte da predupredite problem. Gledajte da budete u toplom ili dobro zatopljeni da bi izbegli problem. U slučaju simptoma potražite lekara.

horoskop, glumac, priroda
Foto: shutterstock

STRELAC

POSAO: Jako ste energicni, samouvereni i takmičarski nastrojeni. Jedva čekate da uđete u trku sa konkurencijom. Sigurni ste da ćete im pokazati da ste sposobniji od njih.

LJUBAV: Emotivno ste nesigurni. Sumnjate u svoje emocije, emocije partnera, mogućnost da izgradite stabilnu vezu. Partneru se jako dopadate i vaš negativan stav ga prilično pogađa.

ZDRAVLJE: Disajni organi su osetljivi. Neki pređašnji problemi mogu ponovo da se pojave. Prisutna je i mogućnost upotrebe lekova. Pokušajte toplim napicima da izbegnete probleme.

JARAC

POSAO: Odličan je dan za završetak poslovne saradnje. Već neko vreme ste bili nezadovoljni i današnji kiks druge strane vas je motivisao da uradite ono o čemu ste razmišljali.

LJUBAV: Nezadovoljni ste kako se veza razvija. Partner je jako hladan prema vama i to vam smeta. Njegovo ponasanje tumačite kao nedostatak emocija i interesovanja za vaš odnos.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Imunitet je solidan tako da nema razloga za brigu. Imate prilično odgovoran stav prema zdravljui i radite sve što je u vašoj moći da ga očuvate.

VODOLIJA

POSAO: Ambiciozni ste, samouvereni i željni uspeha. Planovi koji donosite su prilično zahtevni, ali vi sa puno optimizma krećete u njihovu realizaciju. Sigurni ste u uspeh.

LJUBAV: Niste raspoloženi za druženje i neophodno vam je da budete sami da biste obnovili svoju energiju. Partner vas ne razume najbolje i ima utisak da ga ignorišete jer vam nije stalo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavnim sistemom. Stomak je prilično osetljiv i velike su šanse da odreaguje na hranu koja vam smeta. Pazite šta jedete da bi izbegli dijareju.

RIBE

POSAO: Puni ste energije, samouvereni, imate utisak da sve možete. Planovi su vam megalomanski, ali vi smatrate da su ostvarivi. Svu energiju ulažete u posao.

LJUBAV: Imate simpatiju, ali se ne snalazite najbolje. Maštate o vezi, ali niste sigurni koji konkretno korak da preduzmete. U tom razmišljanju prolazi vam vreme i ništa se ne dešava.

ZDRAVLJE: Zdravstveno ste dobro. Vas organizam je jak. Ukoliko ste donedavno bili bolesni organizam se uspešno regeneriše. Jedino treba da povedete računa o ishrani.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi