horoskop, priroda, mlad mesec
Depositphotos
horoskop, priroda, mlad mesec

Depositphotos

Foto: Depositphotos

U aprilu će se sve odvijati brzo, pa tako i naši planovi. Većina aprila je pod energijom vladavine Ovna - znaka koji zna kako tačno da započne i odradi važne stavri.

Vladar Ovna je Mars, planeta akcije i vatrene energije. Očekuje nas želja da se aktiviramo, preduzmemo inicijativu i iskoristimo moć reči u svakom trenutku.

Vreme je da snažno postavimo svoje ciljeve i nađemo pravo mesto za sebe, u centru kosmosa, središtu ljubavi i malih tajni uspeha.

April je naš trenutak da iskoračimo iz zimskih senki, radumeo se nekim novim idejama i poletnim emocijama - trenutak kada i sveće odiše mirisom ljubavi. Koračamo ka manifestacijama naše budućnosti, ispuunjeni svežom energijom i novim pravcem. Vatrena energija, kreativnost, nova misija - svemu novom recite glasno da, prihvatam te!

U aprilu nas očekuje i jedan čaroban trenutak na nebu - mlad Mesec u znaku Ovna koji će 11. aprila zauzeti središnje mesto u magičnom trigonu Marsa i Jupitera. Njegovo duhovno značenje odnosi se na korišćenje hrabrosti koju imamo u sebi i dobrog rasuđivanja kako bismo iskoristili sve moguće solucije za rast.

Ovaj mlad Mesec neće biti običan, niti sličan nekom prethodnom, već je vrlo povoljan za naše sudbine jer nas podstiče da prevaziđemo neka lična ograničenja i probijemo prepreke na putu ka napretku i uspehu.

Ako ste osoba koja se često stidi i plaši da javno izrazi svoje ideje ili ste u prethodnom periodu bili pomalo melanholični, aprilski mlad Mesec u Ovnu daje vam šansu za novi hrabri početak. Napustite zonu komfora i izađite iz svoje čaure. Dopusite da taj šareni i predivni leptir vaše duše rašiti krila. Iskoristite hrabrost, entuzijazam, inicijativu i sreću koja vam sleduje tog 11. aprila.

Trigon Marsa i Jupitera u ovom periodu razbija okove inhibicije, pesimizma i usamljenosti. Strah od neuspeha, ili strah od uspeha, više ne postoji. Sada je vreme za let ka nekoj sjajnijoj budućnosti, i to sa novim, većim i lepšim krilima!