HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 2. JANUAR Početak romanse za Ribe, Jarac ima nove ideje, Škorpija zaljubljena do ušiju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Pojavljujete se na vreme na tržištu i ne očekujete nešto posebno, ali dan će biti u svakom slučaju izuzetan. Nadajte se novčanom prilivu.

Ljubav

Imali ste i gorih dana ali ne kao ovaj kada su emocije u pitanju. Osoba na koju ste mislili neko vreme vam pruža ruku pomirenja ali ovo nije odlična ideja za vas.

Zdravlje

Pojačana glavobolja.

BIK

Posao

Volite IT sektor i ne odustajete od ideje da se potrudite da zaokružite mnogo toga trenutno kako bi načinili odličan iskorak.

Ljubav

Povoljan dan za nešto konkretniju situaciju u vezi sa partnerom od ranije. Pomalo ste naivni ali vam ne pada teško da svoje mane priznate.

Zdravlje

Solidno.

BLIZANCI

Posao

Ono što ste imali na umu odavno da uradite trenutno može da vam predstavlja veliku smetnju u onome u čemu ste najbolji. Ne očajavajte jer vam je izlaz na vidiku.

Ljubav

Romansa na pomolu sa osobom koju odavno poznajete. Dovoljno ste bili strpljivi i trenutno želite mnogo bolje za sebe.

Zdravlje

Cirkulacija vam je slabija, danas.

RAK

Posao

Poslujete u segmentu usluga i ne menjate svoje poglede na moguće korake u budućnosti. Imate jasan stav povodom novčane situacije.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi sa nekim od predstavnika vatrenog znaka imaćete dovoljno uzbudljiv dan.

Zdravlje

Pojačajte imunitet.

LAV

Posao

Ukoliko želite da se bavite špekulacijama ne izostaje vam uspeh u svakom slučaju. Morate da budete svesni novih detalja na kojima možete dovoljno da zaradite.

Ljubav

Vaš emotivni segment je ispunjen do neke mere. Ne žalite se na svoj stav koliko se neke ideje neće u većoj meri ostvariti.

Zdravlje

Kostobolja.

DEVICA

Posao

Primećujete na sebi odličnu promenu što se finansijske situacije tiče pa se nećete ustručavati da to iskustvo i drugima pokažete na pravi način.

Ljubav

Niste sami i to je u redu. Ono što bi moglo da pokvari celu sliku, jeste nipodaštavanje od strane partnera za sitnice koje vam ništa ne znače.

Zdravlje

Pojačavajte imunitet.

VAGA

Posao

Imate mogućnost da putujete tamo gde najviše volite. Uplatite aranžman i ispunite svoju želju koja vam može pružiti neverovatan osećaj slobode.

Ljubav

Ono što vi osećate prema jednoj Ribi ne može da se opiše rečima. Proživljavate izuzetan dan kada je u pitanju emotivni segment.

Zdravlje

Oslobađate se stresa.

ŠKORPIJA

Posao

Pojačavate tempo rada i u tome zasigurno uživate. Ne želite da vas neko nipodaštava za manji novac. Ispunjavate još uvek tuđe ideje.

Ljubav

Ostajete dosledni svom partneru i ne želite da se odvajate ni za momenat. Osećate da ste se dovoljno zaljubili da bi sve oprostili.

Zdravlje

Pojačano lučenja hormona štitne žlezde.

STRELAC

Posao

Poklon koji ste obećali je nešto što vam zadaje muke već neko vreme. Morate da ostanete dosledni svojim idejama. Pokušavate sa novim idejama.

Ljubav

Pojačana tenzija sa kojom krećete u narednom periodu kroz raspravu sa partnerom vam ne ide pod ruku. Budite strpljivi u komunikaciji.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

JARAC

Posao

Niste sami na poslu koji vam zadaje muke već neko vreme. Ukoliko ste se vezali za neki segment od ranije niste na gubitku u svakom slučaju.

Ljubav

Koliko se budete pridržavali sopstvenih pravila u toj meri ćete uspeti u svojim idejama. Jedna Vodolija je dovoljno ispirativna za vas.

Zdravlje

Postavljate sebi limite.

VODOLIJA

Posao

Dovoljno ste uspešni u onome čime se konkretno bavite i nemate nameru da odustanete od solucije, koju imate u planu.

Ljubav

Ono što ste imali kao temu ne odustajete i imate na umu da nešto konkretizujete kada je u pitanju jedna Devica.

Zdravlje

Zubobolja.

RIBA

Posao

Vidite dosta dalje u odnosu na ono što vaše kolege trenutno protežiraju kao jako zanimljivu soluciju za kasnije.

Ljubav

Niste sami u ljubavnoj romansi, koju osećate već neko vreme. Možete danas da ostvarite i konkretan kontakt.

Zdravlje

Solidno.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading