Pazite se: Ovi horoskopski znaci važe za najzlobnije
Foto: Shutterstock

OVAN

Ovnovi misle da su baš uvek u pravu i ne vole da slušaju druge niti tuđa mišljenja. Čim se neko ne složi sa njihovim mišljenjem, odmah kreću u napad. Jedan od zlobnijih horoskopskih znakova.

BIK

Mnogi Bikovi su tvrdoglavi i kada nije po njihovom učiniće sve da vam vrate, skloni su osveti i u stanju su da na taj momenat čekaju godinama.

BLIZANCI

Blizanci su vrlo skloni dvostrukoj igri, iako to nikada ne biste rekli na prvu. Takođe, oni dugo pamte kada im se neko zameri i skloni su osveti.

LAV

Lavovi su po prirodi samopouzdani te vole da se svet vrti oko njih. Kada shvate da to ne ide tako, postaju neugodni. Vole najviše sebe, a ako udarite na to - gotovi ste!

VAGA

To su ljudi koji su često površni, plitki i opsednuti izgledom. Ako im nađete manu, potrudiće se da vam vrate. Astrolozi smatraju da su opasni, jer će vam se smejati, a spremati vam katastrofu.

ŠKORPIJA

Škorpije su posebno opasne. One se smatraju najbahatijim horoskopskim znakom, a znaju biti i vrlo nemilosrdni kada se okome na nekoga, a teško i prelaze preko izdaje.

JARAC

Ako imate posla s Jarcem, vrlo verovatno da imate posla s prilično hladnom osobom koja sve voli da ima pod kontrolom. S njim retko kad znate na čemu ste, ali čast izuzecima.

RIBE

Ribe nisu zle, ali znaju da budu neprijatne kada nešto nije po njihovom te često znaju biti pasivno-agresivne.

Komentari (0)

Loading