U LJUBAVI SU UVEK SREĆNI Ovi horoskopski znaci imaju "šesto čulo" za izbor partnera
Foto: Shutterstock


Svi imamo prijatelje koji biraju partnere koji im ne odgovaraju ili nisu dobri za njih. S druge strane, imamo i one čiji su partneri fini, pažljivi i prema njima se odnose sa poštovanjem. Neki horoskopski znaci imaju posebnu sreću u ljubavi, piše Iour Tango.

Evo znakova zodijaka koje zvezde favorizuju kada je u pitanju romansa i izbor partnera:

JARAC: Iako su Jarci poznati po tome što su oprezni, čini se da imaju šesto čulo kada je ljubav u pitanju. Oni proučavaju ljude i mogu razlikovati osobu koja se pretvara da je dobra i nekoga ko zaista jeste. Jarčevi imaju uvrnut smisao za humor i žele da ga ima i njihov partner. Sa sobom žele nekoga ko će ih podržati u kriznim vremenima, ko će moći da ih nasmeje i sa kim mogu da provedu kvalitetno vreme. Kada Jarac bira, bira mudro.


RIBE: Romansa i ljubav su na vrhu liste prioriteta za Ribe. I oslanjaju se na instinkt koji im nepogrešivo govori ko će im pružiti ljubav. Ovaj horoskopski znak je intuitivan i vidi ispod površine. Kada se Ribe oslanjaju na svoj unutrašnji glas, znaju kako da izaberu savršenog partnera za sebe. S druge strane, kada ignorišu svoje instinkte i slušaju savete drugih ljudi, često naprave pogrešan izbor.

DEVICA: Device imaju odličan ukus kada je u pitanju izbor partnera, ali ne zato što imaju sreće. Radili su na svojim sposobnostima koje im omogućavaju da pronađu najbolju osobu za sebe. Device su osetljive, pametne i uče iz svojih grešaka. Oni prate svoje srce i imaju sve činjenice, a primećuju i mnoge stvari koje promovišu drugima. Oni koji su započeli vezu sa Devicom obično nisu svesni da je ovaj početak samo probni period jer će se ovaj horoskopski znak opustiti i posvetiti tek kada utvrdi da je u tom partneru našao sve što traži.

BIK: Bikovi imaju savršen ukus za sve, uključujući i svoje partnere. Oni dobro znaju da čitaju ljude, pa će nakon prvog susreta razmotriti sve negativne i pozitivne strane osobe kako bi odlučili da li će biti sledećeg sastanka. Bikovi ne rade ništa olako i kada se obavežu, sigurni su da je ta osoba prava. Žele ceo paket, ali ne traže savršenstvo.

RAK: Rakovima su najvažniji ljubav i porodica, pa su oprezni pri izboru partnera. Oni se oslanjaju na svoju intuiciju da ih odvede do prave osobe. Partneri ovog horoskopskog znaka treba da budu saosećajni, kreativni i obzirni jer neće gubiti vreme na nekoga ko nije fantastičan. Smatraju da su im čak i bivši partneri fenomenalni i zato najčešće ostaju u kontaktu sa njima. Kada su u vezi, Rakovi daju sve od sebe.

VODOLIJA: Vodolija možda nije najemotivniji horoskopski znak, ali je jedan od najinteligentnijih, zbog čega često zna da izabere partnera koji joj odgovara. Neke Vodolije ulaze u ozbiljnu vezu ubrzo nakon što upoznaju partnera. Njihov partner mora biti zabavan, fin, zanimljiv, kreativan i radoznao
 

Komentari (0)

Loading