POČINJE NAJSREĆNIJI PERIOD Astrolog otkriva da ko će doživeti jako dobre sudbinske momente
Shutterstock

Ova nedelja počela je u znaku dvojke, a dvojka ima mnogo značenja. Numerolog i astrolog Stefan Dragojlović otkrio je u emisiji "150 minuta" na Prvoj kakve promene nam donosi, šta možemo da očekujemo i čega treba da se čuvamo. Takođe, svi koji imaju važne pregovore i razgovore, horoskop savetuje da urade jednu stvar koja će im doneti mnogo sreće.

"Ova nedelja donosi sve što nas vezuje za neku sreću: napredak, novac, putovanja, vize, papirologija, osmeh, ali i igre na sreću. Počinje period Strelca, njime vlada planeta Jupiter, a to je najveća planeta u Sunčevom sistemu. Ona simbolizuje sreću, osmeh, zadovoljstvo, osećaj euforije, planova, akcije, pokretanja, ostvarenja želja. Dosta smo bili uspavani i potisnuti strahovima, nedoumicom, sumnjom, preispitivanjima, zameranjima, svađama, ljubomorom", rekao je numerolog i otkrio na šta treba da obratimo pažnju:

"Merkur koji simbolizuje komunikaciju se takođe nalazi u Strelcu, ali on ne voli tu da se nađe, jer tada je Merkur u padu. To je negativna osobina, tako se pokazalo u praksi. Merkur voli Blizance i Devicu, a kad se nađe u znaku Strelca ume da donese laž, prevaru, zablude, opsesiju i posesivne partnere i vezu. Dakle, sve ono što je iskrivljeno kroz percepiju. Takođe, čuvajte torbe, novčanike, dokumente - sve što je sitno, malo i bitno i to tamo gde je velika cirkulacija ljudi", rekao je Dragojlović.

"Dvojka je sudba, odatle je nastala izvedenica sudbina. To je ono što je predodređeno. Sudbina je samo momenat rođenja i momenat smrti, a na sve ostalo možemo da utičemo slobodnom voljom i širinom svesti, naravno, ako radimo na sebi. Dvojka ume da donese i negativnu energiju. Kada se nađemo u nedelji dvojke, treba da se vratimo veri i duhovnosti. Dvojka najčešće ukazuje da nećemo moći da utičemo na mnoge događaje ove nedelje, prosto će mnoge stvari biti mimo naše volje. Tada možemo da budemo energetski propustljivi, da naučimo da prihvatamo sve okolnosti i dešavanja, da se ne inatimo", rekao je astrolog.

Stefan Dragojlović je dao važan savet muškarcima.

"Dvojka je takođe intuicija, ženski princip. To je dvoumljenje, toga će biti dosta ove nedelje. Ona je princip majke, tako da za sve što vas interesuje, pitajte mamu, suprugu, pitajte ženu. One će imati mnogo jaču intuiciju nego muškarci", rekao je numerolog.

Gardijanski kod

"Gardijanski kod je ove nedelje mnogo jak i donosi jako dobre sudbinske momente. Znači, svi koji budu zapisali gardijanski kod imaće sreće sa kontaktima, ljudima, upoznaće nekoga ko može da im pomogne da završe neke neverovatne stvari. Gardijanski kod je 562 i isključivo se nosi u novčaniku i trebalo bi da se zapiše zelenom bojom. Jako je bitan ako imate razgovore, pregovore, kredite. Ako su vam neki ljudi potrebni da biste završili nešto, obavezno zapišite kod. Fantastičan je i radi milion odsto. Pomaže i daruje sve duplo. Ovo je i nedelja potomstva, mnoge žene bi mogle da ostanu trudne", rekao je numerolog koji se osvrnuo i na Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Mesec je ušao u znak Vage. Mesec nam govori o dnevnim dešavanjima, on se najbrže kreće po znacima, bude po dva i po dana u jednom znaku. Najčešće ukazuje na samu akciju dešavanja i zbivanja. Mesec je ušao u znak Vage, a Brazil je u znaku Vage, tako da oni mogu da očekuju veliki uspeh. Kada mi budemo igrali, to je 24. novembra, tada Mesec prelazi iz znaka Strelca u znak Jarca, pa ćemo imati faktor iznenađenja, faktor sreće. Očekujem da će biti neki preokret u poslednjem momentu, da ćemo se izvući u zadnji čas i da će biti dobro", rekao je Dragojlović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading