MLAD MESEC 25. SEPTEMBRA NAJJAČE UTIČE NA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA Neko je voljen i u centru pažnje, a nekome se menja život iz korena
Foto: Shutterstock

Ovan

Vaši odnosi se menjaju! Kako ovaj mlad Mesec pokreće novo razumevanje davanja i primanja, osećate se motivisanim da vaša partnerstva učinite mnogo smislenijim! Prebirući istinu o vašoj sedmoj kući ljubavi, prijateljstava, pa čak i neprijatelja, slažete se sa tim ko su glavni igrači u vašem životu i uloge koje svako od njih igra. Takođe, postajete svesni kako doprinosite svojim vezama i uticajem koji imate na njih. Zadubite se u dinamiku koju delite sa drugima, jer bi to moglo da dovede do nekih veoma značajnih otkrića, posebno kada je u pitanju to sa kim želite da provedete ovaj period i svaki sledeći.

Rak

Ovaj mlad Mesec vas pogađa u sektoru kuće i porodice, tamo gde ste najranjiviji. Odvijajući se u vašoj četvrtoj kući domaćih i ličnih stvari, mlad Mesec obasjava sve što se dešava iza zatvorenih vrata, zaštićeno od radoznalih očiju. Razmislite u šta ulažete svoj trud, napore i energiju. Ovaj mlad Mesec bi mogao da vas inspiriše da očistite svoj stan, zakažete filmsko veče sa porodicom ili čak da se preselite na novo mesto. Slušajte svoje srce i znaćete šta da radite. Rak je zadovoljan kada je u zdravom i srećnom domu - zato iskoristite sredstva da napravite učinite svoj prostor harmoničnim.

Vaga

Vage su voljene i u centru pažnje za vreme mladog Meseca. Ovaj mlad Mesec pali šibicu u vašoj prvoj kući ličnosti. Pripremite se da se pogledate u ogledalo i vidite nešto potpuno novo. Uradite nešto što simbolizuje način na koji se vaš identitet menja i razvija tokom vremena i iskustva. Možda niste ista osoba kao pre, ali to je "dobra" stvar; to znači da ste rizikovali i da ste se otvorili ka životu. I na kraju, zbog toga ste postali moćnija i zanimljivija osoba.

Jarac

Mlad Mesec donosi nalet struje u vašu 10. kuću javnog imidža, ​​inspirišući vas da objavite neke vesti koje će vam promeniti život ili poboljšati vašu reputaciju! Trenutno imate moć da dobijete neka značajna priznanja, posebno ako ste voljni da se prijavite na konkurs ili da se odmah prijavite za neki posao. Pošto ovaj mlad Mesec pokreće vašu karijeru, možete se kladiti da vaša odlučnost neće biti uzaludna. Spremate se da se popnete na sledeću stepenicu veoma važne lestvice, ne gledajte unazad. Istini za volju, možda ćete stići do vrha ranije nego što se očekivalo.

Komentari (0)

Loading