NE BIRAJTE IH ZA BRAČNE PARTNERE Aatrolozi tvrde da su ova 3 znaka najgori muževi
Foto: Shutterstock

Riba

Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumevanju i osetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život. Nažalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu i zbog toga su neverovatno nesigurne.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbedile“. Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su veliki karijeristi i umeju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni i mogu da ostanu do kasno u kancelariji zbog posla, umesto da provedu prijatno veče sa suprugom. Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera. Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrednije – vreme za ženu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading