HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. AVGUST Ovnovi na meti zavidnih kolega, Lavovi izlaze na ljubavni sastanak, Ribe muči napetost i nervoza
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovaj dan može da obeleži privremeni zastoj u realizaciji vaših ranije zacrtanih planova. Uprkos tome, dobre rezultate postižete zahvaljujući efikasnosti na poslu, ali neće sve proteći tako glatko, jer će vas pratiti zavist kolega. Poseban uspeh očekuje Ovnove koji vode sopstveni biznis. 

Ljubav: Nepovoljan aspekt unosi osećaj nepoverenja i pokušaj kontrole između vas i partnera. Atmosfera s partnerom je puna erotskog naboja i magnetizma. Slobodne Ovnove očekuje sastanak s osobom koju znaju preko prijatelja.  

Zdravlje: Sklonost povredama.

Bik

Posao: Planete u vašem polju tajni čine vas manje spremnim za rizične akcije, delujete više defanzivno u svojim planovima za razvoj poslovanja. Uprkos tome, bićete uspešni, posebno ako se bavite građevinom i nekretninama ili bi trebalo da rešite administrativna pitanja. Očekuje vas poslovno putovanje.    

Ljubav: Poći će vam za rukom da odete na zajedničko putovanje s partnerom, a to će u potpunosti obnoviti vaš odnos i vratiti vam romantiku. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa osobom preko društvenih mreža.    

Zdravlje: Bolovi u vratu, ukočenost.

Blizanci

Posao: Nepovoljan aspekt ukazuje na neku vrstu negativne autosugestije kojoj ovih dana možete biti skloni. Neophodno je da zaustavite taj tok misli i fokusirate se na zadatke pred vama. Veoma je važno da svaki potez i odluku dobro analizirate kako ne biste napravili previd.  

Ljubav: Povoljan period za ljubav, bez obzira da li ste u vezi ili tragate za svojom srodnom dušom. Pa ipak, iako su emocije tu, komunikacija vam na momente može biti problematična. Ponekad ćete se osećati usamljenim u vezi. Ipak, to će vam pomoći i da jasnije sagledate situaciju.

Zdravlje: Pojava ekcema.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. AVGUST Ovnovi na meti zavidnih kolega, Lavovi izlaze na ljubavni sastanak, Ribe muči napetost i nervoza

Foto: Shutterstock

 

Rak

Posao: Odlične rezultate ćete postići uz podršku veoma uticajne osobe. Predstoji vam rad na marketingu i prezentacijama svog posla. U ovom periodu možete postati veoma traženi u svojim poslovnim krugovima i u radu s klijentima. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom, nekretninama ili uslužnim delatnostima.

Ljubav: Poznanstvo sa novom osobom ne teče baš tako glatko, jer taman kad mislite da ste je upoznali, ona pokaže svoje novo lice. Sačekajte da vam sve vreme pokaže. Rakovi koji su u vezi imaju period kratkotrajnih nesporazuma s ukućanima.

Zdravlje: Osetljivi ste!

Lav

Posao: Planete su vam u ovom periodu veoma naklonjene, tako da će vam mnogi poslovi, a posebno privatni biznis, lako poći za rukom. Očekuju vas novi izazovi u vidu promenljivih uslova poslovanja, pa zato pripremite rezervni plan. U ovom periodu možete preći na novo radno mesto.   

Ljubav: Zauzeti Lavovi u ovom periodu prolaze kroz stabilnu fazu. Rešili ste da se mnogo više posvetite partneru i to je daje rezultata. Slobodne Lavove očekuje mnogo prilika za flert, ali će im jedna Vaga posebno privući pažnju. Ubrzo će uslediti sastanak.

Zdravlje: Bol u leđima.

Devica

Posao: Dinamika u vašem polju prometa može biti problematična, pa ćete morati dobro da se pomučite da obezbedite optimalan obim posla. Ukoliko se bavite trgovinom, to ćete posebno osetiti. Obratite pažnju pri potpisivanju nekih ugovora.

Ljubav: Problematičan period u vidu krize poverenja između vas i partnera. Odnosi s ukućanima mogli bi na momente da budu veoma naporni, jer nijedna strana neće hteti da popusti. Slobodne Device mogu da obnove vezu s nekom osobom iz prošlosti. Nastavak ljubavne priče.

Zdravlje: Anksioznost. Posavetujte se sa lekarom.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. AVGUST Ovnovi na meti zavidnih kolega, Lavovi izlaze na ljubavni sastanak, Ribe muči napetost i nervoza

Foto; iStock-Getty-Images

 

Vaga

Posao: Dešavanja u vašem polju javnosti i poslovne komunikacije, ukazuju na to da će akcenat tokom ovog perioda biti na raščišćavanju odnosa sa problematičnim saradnicima, jer za vreme ovakvih aspekata, neki stari problem može kulminirati. Uspeh u uslužnim delatnostima.  

Ljubav: Slobodne Vage mogu se zaljubiti u osobu koja će ih oduševiti svojom sposobnošću, statusom i lepim manirima. Ubrzo u njoj mogu prepoznati svoju srodnu dušu za kojom su oduvek tragale, pa veza može poprimiti tendenciju da postane ozbiljna.

Zdravlje: Smeta vam rashlađenje klimom.

Škorpija

Posao: Vaše polje privatnog biznisa doneće vam akcenat na dodatna prilagođavanja vanrednim spoljnim okolnostima da biste nastavili da poslujete kao pre. Pojačanu dinamiku posla možete očekivati ako se bavite uvozom i izvozom.   

Ljubav: Tema krize poverenja poput refrena se pojavljuje i truje vaš odnos s partnerom. Bez obzira na to da li za to postoji realan razlog ili ne, povremeno možete sumnjati, i to i vi i vaš partner. Očekuje vas period igre vruće-hladno, ali na sreću neće dugo trajati.   

Zdravlje: Nesanica, previše se bavite aktuelnim problemima.

Strelac

Posao: Aktivira se vaše polje kreativnosti, hobija i rada sa decom, pa zanimanja koja obuhvataju ove oblasti mogu imati drugačije uslove poslovanja i zahtevati dodatna prilagođavanja. Stabilizacija finansijske situacije. Uspeh u kreativnim zanimanjima, ali uz napore.

Ljubav: Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju osobu koja će se u početku uklapati u njihove kriterijume, ali ubrzo mogu početi da uočavaju njene loše strane i shvatiti da ih jednostavno opterećuje. Zato je neophodno da zadrže realan pristup. 

Zdravlje: Sklonost povredama. Obratite pažnju na saobraćaj.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. AVGUST Ovnovi na meti zavidnih kolega, Lavovi izlaze na ljubavni sastanak, Ribe muči napetost i nervoza

Foto; iStock-Getty-Images

 

Jarac

Posao: Uspešne rezultate mogu da očekuju Jarčevi koji se nalaze na visokim pozicijama ili žele da dobiju odgovorniju poziciju. Pa ipak, možete očekivati problem sa krajnjim rokovima, pa će to biti glavni izazov za vas. Veoma je važno da se pridržavate unapred zacrtanog radnog plana.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu preko društvenih mreža ili na nekom putovanju. Svakodnevni susreti pokazaće da je privlačnost obostrana, pa ubrzo mogu krenuti sastanci i početak veze.

Zdravlje: Proverite disajne puteve, moguća je infekcija.

Vodolija

Posao: Planetarni aspekti u vašem polju komunikacije i saobraćaja, ukazuje na potencijalne probleme ili sporiji tempo poslovanja ako se bavite tim oblastima. Neke planove ćete morati da odložite zbog spoljnih okolnosti i pomerite za drugi termin. Poštujte prioritete.

Ljubav: Vodolije koje su u vezi mogu da prolaze kroz fazu krize poverenja i ljubomornih scena. Otvoreni razgovor daće rezultat i kvalitet odnosa će se ubrzo popraviti. Slobodnim Vodolijama predstoji poznanstvo sa zanimljivom osobom preko društvenih mreža.

Zdravlje: Više se krećite.

RIBE

Posao: Planete koje borave u vašem polju novca i doneće vam dosta zastoja i prepreka, jer se može dešavati da vam neki novac kasni i da zbog toga nemate dovoljno sredstava za dalji obrt u poslovanju. Protekla nedelja najavila vam je početak neke nove saradnje i finansijski napredak. 

Ljubav: Vaš odnos s partnerom će biti ispunjen ljubavlju i razumevanjem. Među vama postoji uzajamna podrška i poverenje. Slobodne Ribe mogu da upoznaju izuzetno privlačnu osobu preko društvenih mreža ili na putovanjima.

Zdravlje: Nervoza. Napeti ste, relaksirajte se u nekom spa centru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading